Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
kočky ja som mala ovulku každý mesiac aj lakár mi to potvrdil ultrazvukom kedže sme to riešili roky a ovulačný test mi neukázal nič, potom mi to vysvetlili že aj keď ovulka je a nieje dostatočná čiže chýbajú hormóny alebo nieje dosť dorastené tak neotehotniete ani test nič neukáže teda poriadny, ja som si robila GSovultest a tam sme nato prišli a boli sme na klinike a ano som tehu po stimulácii. držím palčeky
@lauritka len nestupla mi teplota, tak mi to na ten 16 DC akosi nevychadza 😒
mrkni graf: http://www.fertilityfriend.com/home/adamnela
@adamnela podla mna sa týmito testami moc riadit nema, ja som si ich tiezskusala robit a jeden mi vysiel podobny ako mas ty a mozno z este trosku slabskou druhou ciarkou, cakala som ze dalsi den bude silnejsia no a na dalsi den tam uz nebolo vôbec nic, a predsa som ostala tehotna, dokonca presne viem ze sa nam to podarilo zrovna v ten den ked som tam mala tu slabu druhu ciarku.
@lauritka no tiez som napata, ze co tam zistia....
@demeterka ja si aj meriam bazalnu teplotu a este mi nevystupila, takze k ovulke este stale nedoslo...No u mna je to s cyklom troska komplikovanejsie a tento mesiac som prvy cyklus na Duphastone od 11DC a mam ho uzivat az do 25 DC..Uvidim, co to so mnou urobi...
@adamnela tak v týchto veciach sa ja vôbec nevyznam nastastie, ja ani nemam prehlad co to je DC 🙂 ale dufam ze sa zadari. Ja som mala kadejaky cyklus, aj vyse 36 dni, dakedy aj dva mesiace, kramy chodia ako chcu, ja som nikdy ani nevedela kedy mam ovulaciu... nahoda a priroda to zariadila sama ze sme sa trafili. Drzim palceky
@demeterka dakujem.. 🙂 No DC je den cyklu a u mna to bol naposledy skoro 90 dnovy cyklus, takze viem, co su to dlhe cykly..Ani ja praveze neviem poriadne kedy mam ovulku, lebo ju necitim. Az na zaklade teploty si ju viem spatne vypocitat...Takze tiez to nechavam viac menej na nahodu, aj ked bola by som rada, keby sa aj zadarilo. Ale silit to moc nechcem...Uvidim ako teraz dopadnu vysledky z krvi....potom budem mudrejsia...

@lauritka ja len, ze ked zasa stmavol na ten 18 DC, ci mam naozaj brat ten 16 DC ako pozitivny..Ci to moze tak kolisat?