Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj, pozrieš mi prosím na testy? Myslíš ze ovu bola? Tie tenké dva su robené v jeden deň, ráno a poobede.. dalsi deň už bola ciarka len slabšia...
@lauritka hmm... A dnes dokonca hlien... Tie dva zelené su z pondelka... To môže byt ze dnes ovulka? Aj ma riadne boli podbrusko aj kríže.. ako keby mrcha mala prísť...
@kvietocek55 jj, mna tak boli tesne pred ovulkou
@lauritka no nakoniec po tých bolestiach mi vyskočila riadna teplota ☹ takže to vyzerá na chorobu, čiže tento mesiac asi zas nič z toho.. 😒 inak tie bolesti mam ešte stále a niekedy aj dosť silné... zajtra pre istotu skočím za gyn, len náhodou či to nemôže byť cysta nejaká alebo čo.. lebo test bol pozitívny v nedeľu a ovulka, žeby až dnes?
@kvietocek55 neboj cysta to nebude.. ano, aj kratko po ovulke to moze este boliet, ked sa vyleje tekutina z praksnuteho folikulu
@lauritka ale je normálne že ovulka tak neskoro? keď test bol pozitívny v nedelu? a ovulka v stredu?
@kvietocek55 no pockaj ale BT mas este dole ? ci uz stupla ?
@lauritka keď ja BT nemeriam.... 😒
@kvietocek55 no tak potom nevieme presne a ako vravim, bolesit mozu byt aj po 🙂 takze neries 😉
uz len cakat ako to dopadne
Asi rok po vysadeni tabletiek som len tak zo srandy sledovala moj mikroskopisky tester, ktory ukazuje "papradie". Ucila som sa s tym robit, aby som bola pripravena na den D.
Najlepsie na tom bolo, ze ked sme sa o babo snazili, som vobec tester nepouzila, vedela som podla krystalovocisteho vytoku, ze dnes je ten pravy den. A zadarilo sa na prvykrat 🙂
@mimika123 dnes aj zajtra aj pozajtra 😀
Kočky, som 14.DC a iba 1 čiarka na ovu-teste. Včera bola uplne slabulinka tá druhá. Mávam 28-30 dňový cyklus. Čo to znamená?
Ahojte, prosím Vás od koho sa tu na MK dajú kúpiť spolahlivé ovu testy??? Ďakujem
Ahojte kočky, mám takú drobnú otázku, dnes som si robila ovu test a ovu ciarka je sice velmi vyrazna - silnejsia ako ta testovacia, ale iba na jednej strane, cize je akoby iba polovica silna a polovica slabunka, myslite, ze to je pozitivne, alebo este cakat ? Prosim vas o nazor. Prikladam aj foto. - tie 2 testy su vcera a dnes a tych viac z minulého cyklu...

@lauritka tak nic 😒 Ja len tak, ze ci nahodou....