Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ja som pouzivala GS ovultest ten ti ukaze ci mas ovulaciu alebo nie, ine su torsku zavadzajuce...ja som ovulku podla ultrazvuku mala ale test neukazal a ked som to povedala lekarovy tak mi spravil testiy a zistil ze vajicko nieje dorastene spravne a preto by som ani neotehotnela preto je lepsie pouzivat test jasny ano alebo nie
@daniela996 nieco sa mi tam mari 🙂
@lauritka tak dufam ze z toho aj nieco bude 🙂
@daniela996 skus rano, som zvedava 🙂
Jasne rano dam foto 🙂
@lauritka
@rimon ahojte mno tri dni som mala bazalku 36.1 a dnes vystupila na 36.3 ovu test boli dve ciarky asi sedem dni ale nie rovnako silne a vcera uz zoslabla druha ciarka. Mavam 28 az 30 dnove cykly ale v july mi to tyzden meskalo aj ducha som mala na tehu teste dalsi cyklus v auguste zacal dva dni spinenie potom velmj silna mrcha ostatne dni klasika teraz cakam mrchu okolo 2.10 od augusta berem inofolic dvakrat denne. Aj ho vysadim asi mi nerobi dobre ostanem pri femibione. Este to ze po tutu mutu s mm skusame aj prstekovu metodu a mala som aj krcek mekky a otvoreny. Asi bude toto anovulacny cyklus akurat teraz ked sa snazime :'(
@darinka.b treab viac teplot, len meraj dalej a potom ukaz cely grafik..
@daniela996 tak gratulujeeem 😵
@lauritka mno dnes sa mi grafik zmenil program si tam urobil trhanu ciaru, ze asi vtedy mohla byt ovulka konecne prikladam graf http://www.fertilityfriend.com/home/5302e9 a tiez prikladam foto testov, dnesny tam nie je ale je rovnaky ako ten predvcerajsi - palicky su silnejsie realne zle sa mi to fotilo
@lauritka ahoj pravdu si mala, dnes je ovu test pozitiiiivny, rovnako silne su obe ciarky aj zajtra otestujem. a snaziiiiime ako ozivot xi teplotu som zial dnes nemerala lebo maly bol v noci hore a tak aj ja som chodila a zaspala som 😖 vcera bola 35,9 tak uvidime zajtra rano ze aka bude, ale ked je test pozivitvny tak snad je to dobre ze? inak uz som mala dva suche dni a dnes zas hlien vajickovy, cudujem sa aj ja ale nevadi, radsej neskor ako nikdy 🙂
dnes som si urobila prvy ovu test, nemam moznost spravit fotku, ciarka bola, ale nie jako ta druha, cize zajtra pokracujem, ale keby som mala taku na tehu teste tak som stastna prestastna 😀 .
dnes rovnaky ovulacny test jako včera a mi sa snažíme o 106 na co?? uz som nahneva.
@lauritka
Ahoj prosím ťa lauritka môže to byť pozit keď neni celá ciarka tmavá? Lebo na živo je len jedna strana čiarky pekne tmavá 😕
@hennyinnsbruck ano moze, niekedy moze aj takto vykreslit, ale skus este zajtra aky bude.
@lauritka ok super ďakujem !! 🙂
Ahojte...no ja v tom jasno vobec nemam :-/ ako si to spravne vypocitam cyklus mavam 30-31 dni a mrchu 4dni kedy mam vlastne zacat testovat,aby som to nepresvyhla??? 🙂
@lauritka ahoj 🙂 dnes sa nebudem pýtať na ovu test.. 😀 predvčerom som bola U dokyho keďže sa nedarí bábo.. Všetko je OKI,podľa utzv bola ovu ca pred dvoma dňami Čo znamená V deň pozitívneho ovu testu 🙂 si to aj zapísal že robím testiky.hormóny mám OKI, budúci cyklus mám prísť na 15/16dc pozrie či folik pekne rastie 🙂 ovu mávam ca kolo 20dc.. Potom sa uvidí či budem brat duphaston ďalej.beriem ho od začiatku roka..A cyklus sa mi Z 28 dní na 35dni predĺžil...tak sa teším na budúcu návštevu U dokyho A verím že je ozaj všetko OKI 🙂
@danka1603 ja keď som prvý krát testovala tak 2/3dni on skončenia MS lebo som nevedela kedy mám ovu..ale podľa mňa stačí od toho 10dc
@hennyinnsbruck tak dobre spravy 🙂 nevadi, ze je dlhsi, hlavne, ze ovulacia prebieha 😉

Ahojte poradite aj mne?prvy mesiac meriam bazalku zacala som 12dc moj problem je ze je stale rovnaka skoro ziadne vykyvy teplota sa drzi na 36.1 max bola 36.2 a min 35.9 .eriam kazde rano rovnako v ustach. Beriem inofolic dvakrat denne inak som zdrava. A ovu testy najprv bol len duch teraz uz asi pet dni rovnaky pasik od pozitivneho je daleko ale videt ho volnym okom. Podla hlienu a bolesti uz asi ovu bola mam 30-32 dnove cykly dalsia mrcha by mala byt 2.10. Co robim zle?