icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

adamnela
8. sep 2014

@lauritka tak nic 😒 Ja len tak, ze ci nahodou....

lauritka
8. sep 2014

@adamnela no tak uz len testovat a merat . ze co dalej

adamnela
8. sep 2014

@lauritka to teda, ale podbrusko ma stale pobolieva. Nie intenzivne, ale cosi sa tam dole deje...Uz asi 3 den ma to podbrusko trapi, tak neviem...No nic, uz len tak ako si napisala...merat, testovat a cakat...dobru nocku..

lauritka
8. sep 2014

@adamnela jj. ved grafik ukaze, aj tebe dobruu

kvietocek55
10. sep 2014

@lauritka ahoj, pozrieš mi prosím na testy? Myslíš ze ovu bola? Tie tenké dva su robené v jeden deň, ráno a poobede.. dalsi deň už bola ciarka len slabšia...

adamnela
10. sep 2014

@lauritka ani kava sa nemoze pit pred testovanim ovu testu, ze? Absolutne nic aspon hodinku, hej? Lebo teraz som dopila kavu, ale vodu som nepila, tak len tak sa pytam, ze radsej asi pockat hodinku, hm?

kvietocek55
10. sep 2014

@lauritka hmm... A dnes dokonca hlien... Tie dva zelené su z pondelka... To môže byt ze dnes ovulka? Aj ma riadne boli podbrusko aj kríže.. ako keby mrcha mala prísť...

lauritka
10. sep 2014

@kvietocek55 jj, mna tak boli tesne pred ovulkou

lauritka
10. sep 2014

@adamnela kavu moze, to sa nepocita ako tekutina, ale ako potravina 🙂

adamnela
10. sep 2014

@lauritka ok, ale dnes zasa test stmavol, aha 😒

lauritka
10. sep 2014

@adamnela ha, dnes sa zase tvari pozitivne.. podla mn amas teda nerovnovahu v hormonoch, som zvedava, co ti povedia vysledky.

adamnela
10. sep 2014

@lauritka no nejako to u mna kolise...zajtra po 12-tej volam sestricke....

kvietocek55
10. sep 2014

@lauritka no nakoniec po tých bolestiach mi vyskočila riadna teplota ☹ takže to vyzerá na chorobu, čiže tento mesiac asi zas nič z toho.. 😒 inak tie bolesti mam ešte stále a niekedy aj dosť silné... zajtra pre istotu skočím za gyn, len náhodou či to nemôže byť cysta nejaká alebo čo.. lebo test bol pozitívny v nedeľu a ovulka, žeby až dnes?

lauritka
10. sep 2014

@kvietocek55 neboj cysta to nebude.. ano, aj kratko po ovulke to moze este boliet, ked sa vyleje tekutina z praksnuteho folikulu

kvietocek55
10. sep 2014

@lauritka ale je normálne že ovulka tak neskoro? keď test bol pozitívny v nedelu? a ovulka v stredu?

lauritka
10. sep 2014

@kvietocek55 no pockaj ale BT mas este dole ? ci uz stupla ?

kvietocek55
10. sep 2014

@lauritka keď ja BT nemeriam.... 😒

lauritka
10. sep 2014

@kvietocek55 no tak potom nevieme presne a ako vravim, bolesit mozu byt aj po 🙂 takze neries 😉

uz len cakat ako to dopadne

marteenka
11. sep 2014

Asi rok po vysadeni tabletiek som len tak zo srandy sledovala moj mikroskopisky tester, ktory ukazuje "papradie". Ucila som sa s tym robit, aby som bola pripravena na den D.
Najlepsie na tom bolo, ze ked sme sa o babo snazili, som vobec tester nepouzila, vedela som podla krystalovocisteho vytoku, ze dnes je ten pravy den. A zadarilo sa na prvykrat 🙂

mimika123
11. sep 2014

kocky co poviete na moj ovu testik? vyzera byt pozitivny, tak kedy je najlepsie sa posnazit o mimco, uz dnes alebo zajtra?

kvietocek55
11. sep 2014

@mimika123 dnes aj zajtra aj pozajtra 😀

babuum
12. sep 2014

Kočky, som 14.DC a iba 1 čiarka na ovu-teste. Včera bola uplne slabulinka tá druhá. Mávam 28-30 dňový cyklus. Čo to znamená?

lauritka
12. sep 2014

@babuum nic, negativne, musis testovat dalej..

zuzkasu
14. sep 2014

Ahojte, prosím Vás od koho sa tu na MK dajú kúpiť spolahlivé ovu testy??? Ďakujem

adamnela
15. sep 2014

@lauritka co povies na moj dnesny testik?

lauritka
15. sep 2014

@adamnela no dnesny je pozitivny, len ci stupnes o dva dni ? 😀

adamnela
15. sep 2014

@lauritka no ved to, som zvedava na moju teplotu...Dnes sice stupla, ale bola som po vinku, aj ked som sla spat normalne ako vzdy, ale vinko asi sposobilo svoje...Inak chcela som sa o niecom s Tebou poradit, ale to do ss... 🙂

1234lubka
15. sep 2014

pomoooc ja sa v tom vobec nevyznam....ci to mabytsilnejsie...ci to len jeden densilna ci viac dni mabyt...
@lauritka pisala som ti spravu 😉

nicolettka2126
18. sep 2014

No tak babulky moje testiky zatial vyzeraju takto, som zvedava kedy ovulka dorazi...absolutne totiz netusim kedy ju mam 🙂
Preto aj testujem uz od 6.DC 🙂

majka26
20. sep 2014

Ahojte kočky, mám takú drobnú otázku, dnes som si robila ovu test a ovu ciarka je sice velmi vyrazna - silnejsia ako ta testovacia, ale iba na jednej strane, cize je akoby iba polovica silna a polovica slabunka, myslite, ze to je pozitivne, alebo este cakat ? Prosim vas o nazor. Prikladam aj foto. - tie 2 testy su vcera a dnes a tych viac z minulého cyklu...