icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

55alexandra55
12. júl 2013

@danielagre no môže, lebo ovulka sa ti môže posúvať, nemala si neake zdravotné problémy, alebo stres??? A už vieš na 100%, že si tehotná???

katkatt
15. júl 2013

ahojte, niekdy som to nepouzivala. viete poradit, ktore ovu testy su dobre? hladam nejake vacsie balenie za priaznivu cenu. nasla som balenie 5 alebo 20. kludne aj ip. vdaka

sofi88
16. júl 2013

co myslite??? bude z toho ovulka, ci nie? ☹ testy zatial negativne.. http://www.fertilityfriend.com/home/45a5ae

55alexandra55
16. júl 2013

Ja som si len tak zo srandy urobila dnes ovulačný test mám 3DC a takto mi vyšiel test 🙂 druhá čiarka je len trošičku slabšia ako testovacia, pritom som sa vôbec neriadila tým, že 2 hodiny nemám pred testovaním piť tekutiny, minulý mesiac som mala pozitívny testík až na 12 DC ovulácia mala prísť do 48 hodín no ja som mala ovuláciu až na 17 DC, na koľko sú tieto testy spoľahlivé?

elinka84
16. júl 2013

Testíky pozitívne...už len zase čakať.... 🙂

55alexandra55
17. júl 2013

@elinka84 koľko dní od pozitíneho ovulačného testu máš ovulku?????

elinka84
17. júl 2013

@55alexandra55 no ja si myslím, že 24-48 hodín od posledného najpozitívnejšieho testu... aspoň si to tak myslím a spolieham sa na to v rámci snaženia sa s drahým.... 😕

55alexandra55
17. júl 2013

@elinka84 no ja som si to tiež myslela, no minulý mesiac som mala najpozitivnejší ovu test na 12 DC a až na 17 DC som mala ovulku, lebo som mala neznesiteľne bolesti vaječníkov a snažilkovali sme iba 3 dni od pozitivného ovu testu 😒 , som zvedavá, ako to dopadne teraz, lebo včera som si robila ovu test a vyšiel mi skoro pozitívny a to mám len 3 DC, tak neviem či je chyba vo mne, ale tie testy sú nespoľahlivé.

elinka84
17. júl 2013

@55alexandra55 no a nemohla byť tá bolesť vaječníkov uhniezďovanie a teraz ti vyšiel pozitívny ovulačný test lebo si tehu? 😅 Aký si mala menzes, normál či slabší, kratší... byť tebou spravím aj tehu test... 😉

55alexandra55
17. júl 2013

@elinka84 myslíš no menzes mám dnes 4 deň a je už slabý skôr také špinenie, ale 1-2- deň bol normál a 3 deň už slabší, som zvedavá 🙂 mám si urobiť tehotenský teraz, alebo až z ranného moču????

55alexandra55
17. júl 2013

@elinka84 tehu to asi nebude ☹ , tehu test je negatívny a ovulačný slabne

elinka84
18. júl 2013

@55alexandra55 fakt ti neviem poradiť prečo to tak máš...máš to riadne divoké... 😕 ale bodaj by to bolo tehu.. 😀

ceresnicka10
23. júl 2013

Ahojte baby co myslite?

lauritka
23. júl 2013

@ceresnicka10 no vyzera uplne pozitiv ;)

ceresnicka10
23. júl 2013

@lauritka dakujem moja to som teda zvedava ci mi teplota stupne🙂 uz som ale 26dc to nevadi?

lauritka
23. júl 2013

@ceresnicka10 niee, hlavne, ze bude ovulka ;)

ceresnicka10
23. júl 2013

@lauritka hej tak hadam sa nam dnes oodari poistit.. urobila som este teraz jeden🙂

elinka84
23. júl 2013

@ceresnicka10 no ten z poobedia je určite určite pozitívny.... a 26 DC...neurobíš si zajtra ráno aj tehu test? hmm? 😀

ceresnicka10
23. júl 2013

@elinka84 ahoj urcite nie neni dovod ja mavam ovu neskor

55alexandra55
24. júl 2013

ten prvý test je 10 DC a ten druhý je dnešný 11 DC, čo myslíte je pozitívny???? Minulý mesiac som mala pozitívny ovulačný test až na 12 DC. manžel príde až v piatok večer, takže to asi nestíhame ☹

ceresnicka10
24. júl 2013

@55alexandra55 ahoj tak ja by som tomu povedala ze je pozitivny🙂)

lauritka
24. júl 2013

@55alexandra55 uplne pozitiv.. tereticky by ste to mohli stihnut, ale hend ako prie treba snazit.. ovulka je do 48 hodpin po poz.

miselkawm
25. júl 2013

@lauritka ahoj Lauri, myslim, ze sa velmi dobre vyznas v ovu testikoch. Chcela by som sa ta prosim opytat, ci mi vies poradit. Tento mesiac som skusila ovu testy prvy krat. V pondelok som mala plodny hlien, tak som testla a ovu vysiel negativny. Vcera som mala uz riedsi hlienik bielejsej farby (to uz viem, ze vacsinou pride ovu na dalsi den) tak som zase testla. Bol pozitivny o 11 hod a 17.30 hod (ciarky rovnakej intenzity) a dnes rano o 10 hod som zase testla. Bol silne pozitivny. Ale o 15 hod som uz citila ovu bolesti na pravej strane. Testla som zas o 17 hod a test stale pozitiv a bolesti ako pri ovu. Nerozumiem. Ten test uz mal predsa blednut, ked mam ovu nie? BT nemeriam... Ale pred 2 a pol tyzdnami som mala spontanny potrat tak neviem, ci nemam nejaku hormonalnu nerovnovahu. Nevies mi prosim poradit, co sa to vobec deje? Trosku ma to desi... 😒
Za odpoved dakujem 🙂

lauritka
25. júl 2013

@miselkawm ahoj, myslim, ze budes mat normalne ovulku... zajtra.. ak mas dnes bolesti a testik silny pozitivny, zajtra by uz mal slabnut.
niekedy ho mozes mat silny aj dva dni. tie bolesti byvaju presne takto pred ovu. 😉
ak ti bude zajtra uz slabnut , tak je to jasne

rencika8
26. júl 2013

@lauritka Ahojko prosím ťa potrebovala by som od teba radu ,všimla som si totiź že si celkm zbehlá v tejto teme 🙂
Robievam si ovu testy a neviem si rady pretože mi to celkom skáče a neviem prečo a či je to normálne.Zvyknem si robievat test poobede a od utorka mi ukazuje slabú čiaročku a vćera som si skúsila spraviť hneď ráno a test vyšiel pozitívny 🙂 a keď som ho spravila zas poobede tak čiaročka bola len slabá ☹ .Dnes ráno som robila ďalší a čiarka bola zas slabá 😒 .Testy sú rovnaké takže v nich to určite nebude.Nevieš náhodou prečo to tak može byť?
Vopred ďakujem za odpoveď.

lauritka
26. júl 2013

@rencika8 hmm... no rano by sa nemal robit ovu tesik vobec. lebo mas koncentrovany moc a potom sa uz LH nemusi obavit v poobednajsom moci.
takze si ho rob nasjkor od 10 hodiny doobedu.. ale teraz je to take na vazkach, ci si vcera nemala vrchol 🙂
mas aj hlien ?? mokry, natahaovaci ?? bolesti ?

rencika8
26. júl 2013

@lauritka mám aj hlien mokrý a taký natahovací číry ale slabý nie taký ako mávam a aj cyklus mám úplne posunutý pretože posľa cyklu som mala mať plodné dni od 19.7 ale vtedy som nemala vobec výtok.Mala som totiž problémy s cyklom a tak mi moj gynekológ predpísal lieky na úpravu hormónov a keď som si brala tak bolo všetko celkom ok.A bolesti mávam v podbrušku.

lauritka
26. júl 2013

@rencika8 no tak ak sa hlienik zmeni od zajtra na kremovy.. tak by mohlo byt naozaj uz po ovulke..
potom by si mala cakat mrsku, alebo necakat za cca 14 dni

rencika8
26. júl 2013

@lauritka dufam že nečakať 🙂 Ďakujem za info si zlatá 🙂

miselkawm
26. júl 2013

@lauritka dakujem ti velmi pekne. Uz som sa bala, ze nieco nesedi. Vzdy som si totiz myslela, ze ovu nastava v momente ked ma zasiahnu bolesti, ale ako sa zda je to bolest z este len rastuceho nie prasknuteho folikulu. Prave som si urobila ovu test. Uz je negativny aj bolesti uz rano pomynuli, tak snad je to na dobrej ceste. Dakujem velmi pekne za radu. Bolo to od teba velmi mile 🙂