icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kikuska3
30. okt 2014

@lauritka tak nabuduce kupim od teba keby som vedela

lauritka
30. okt 2014

jasne, v pohode , potom ma kludne kontaktuj v IP.

kikuska3
30. okt 2014

@lauritka ok ten alchemilkovy caj sa da kupit v lekarni ci aj v beznom obchode

lauritka
30. okt 2014

@kikuska3 aj v obchode, ale ucinenjsi je sypany, ten maju v lekarni.

rimon
30. okt 2014

@lauritka a fytosoju neodporucas uzivat? v zahranici patri medzi zakladne zbrane pri plodeni, ako aj grepovy dzus na hlien pred ovu a bromelain na uhniezdenie vajicka po ovu.. ale tam zasa nepoznaju alchemilkovy caj 😀

lauritka
30. okt 2014

@rimon na to som aj zabudla jj 😀

smart27
31. okt 2014

Poraďte mi prosím je tento test pozit.? a môže ovulácia urobiť ducha na tehotenskom teste? Včera bol tehu test poobede negat....

littledesire
31. okt 2014

Ahojte, aj ja by som potrebovala poradit 🙂
Mam 30 dnovy cyklus cca. Moze byt ze kedze ten test 14DC bol skoro pozitivny a 15DC (ma sice nejak divne posunute ciarky) a 16DC uz su take menej vyrazne, ze ovu prebehla na ten 16DC len som nevystihla vrchol tedtovania? Dnes som 17DC..
Hlien bol, teplotu zatial nemerem (asi zacnem). Dnesny nepredpokladam ze by bol pozitivny.
@lauritka - co myslis?
Dakujem za nazory.

butterfly333
31. okt 2014

@littledesire ten 16 DC vyzerá dobre.

littledesire
31. okt 2014

@butterfly333 myslis ten vpravo hore? to je 14DC , len to asi dobre nevidno...
Ci si myslela, ze 16DC vyzera dobre na ovulaciu ? :D

butterfly333
31. okt 2014

@littledesire áno ten v pravo hore.

momamo
31. okt 2014

Ahojte

@lauritka prosim ta, prikladam testy a tak ako sme vcera pisala, tak som si nakoniec spravila este jeden vecer a ciarka taka silna ze mi skoro oci vybila 😀 Samozrejme 😀 a testoch to uz tak nevidiet, nakolko zaschli. Dnes som si do obeda robila dalsi a testovacia ciarka uz bola riadne silna, chcem sa spytat, ovulacia tym padom kedy prebieha? Uz teraz? Alebo vzdy az ked najdes na ovulakoch takto 2 silne ciarky a potom prebehne do tych 12-24 hodin?
Dakujem

butterfly333
31. okt 2014

@momamo aké pekne a to si dnes 12DC? Ja som dnes 14DC no test nemám taký krásny ako ty. No vaječníky trochu bolia .

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 Ahoj, ano dnes som 12DC, ja naopak vobec nic necitim, len dnes ma boli hlava ako kona a mam od vcera vytok!
Ako som sa uz aj vyssie pytala, lebo mi to neni celkom jasne, ovulacia uz prebieha, ale prebehne az do 48 hodin, ked si najdes takto silnu ciarku? Staci ked sa este dnes vecer posnazime? (snazenie bolo aj vcera vecer) ... Nakolko zajtra ideme chodit cely den po hroboch aj s malou a potom vecer, budeme asi zbyti ako psi po ceste ... 😀 A chut ziadna

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 ale aj ty mas pekne cervene ciarky!

butterfly333
31. okt 2014

@momamo a aké ovu testy máš? Lebo ako na ne pozerám tak tvoje kontrolné pruzky sú blede bledšie ako mámja. Tak keby mám taký test ako ty tak už mám ovu test pozitívny tak len preto sa pýtam. To každý ovu test má iny kontrolný prúžok?

butterfly333
31. okt 2014

@momamo no to áno no ako som písala ja tie kontrolné pruzky mám také dosť tmavé.

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 tusim sa volaju one step, mam ich od nasej dobrej vily @lauritky 😵
Asi hej, mozno je kazdy iny, tak isto ako pri tehotenskych ..Ale podla tvojich testov, to tiez tak vyzera ze ovulacia je za dverami, aj ked ten na 13DC sa mi zda najsilnejsi ..

butterfly333
31. okt 2014

@momamo ja mám pepino nevedela som že tu niekto predáva testy. Teploty si meiam včera predvčerom 36,7 dnes 36,6 . Tak uvidím snažilkovali sme aj včera tak uvidíme dúfa že to v novembri vìde. Cyklus mám 30 tak neviem presne kedy bude tá ovu či nie až 16DC no už ju trocha cítim. Beriem mimistar aj femibion tak hádam to pomôže.

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 ja teplotu nemeriam, nato som leniva 😀 Ja by som bola velmi stastna keby sa tento krat konecne zadarilo, nakolko prva dcerka je narodena v auguste 😵
Ja som si nedavno kupila obycajnu kyselinu listovu..Pri prvej dcerke som brala bemibion a uz nikdy viac, tak zle mi z neho byvalo a pekne isli aj kila hore ..
To ze sa ti teplota znizuje, je dobry signal? Ci?

butterfly333
31. okt 2014

@momamo neviem či je to dobre nevyznám sa v tom.A koľko stál ta kyselina listova? Ja som dala za femibion 14e.

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 2,10 😀 Je to len cista kyselina listova, Elasti-Q kyselina listova 800 Acidum folicum (Ten isty vyrobca co vyraba aj kremy na strie) 😀
Ja som pri prvej dcerke za femibion platila cez 16€..Aj ked ja si myslim ze neni nic potrebne brat, ak mas pestry jedalnicek, ale pre dobry pocit preco nie 😀 Vsetko su to len marketingove tahy

butterfly333
31. okt 2014

@momamo áno to máš pravdu. Ja som pri malom ani nič nebrala to vtedy asi nepoznali je to 15r a nikto o kyseliny listovej nehovoril. No ja už mám 35r aj keď doktor povedal že mám ideálny vek na dieťa tak uvidím.

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 pozeram ze uz mas 2 deti 😉 Tak teraz uz len taky maly Benjaminko 😀 Drzim palce nech sa cim skor zadari. Kolko sa snazite?

butterfly333
31. okt 2014

@momamo ďakujem no začali sme len tento mesiac. No deti sú už veľké a ja túžim ešte po jednom. A ako ste vy na tom?

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 Snazime sa 4 mesiac, pri prvej dcerke skoro rok!

butterfly333
31. okt 2014

@momamo no to ja som si toho tiež prežila 4x potrat 1x som rodila v 21 mŕtve. Operácia na onkológii maternice liečenie v Lúčkach a obe tehotenstva som ležala zasivana.

momamo
31. okt 2014

@butterfly333 och tak to ma mrzi 😔 Z celeho srdca ti prajem aby sa vam co najskor zadarilo a mohla si prezit krasne bezproblemove tehotenstvo!!Potom daj vediet ako dopadnes tento cyklus ..Ptuj ptuj

butterfly333
31. okt 2014

@momamo ďakujem aj tebe prajem veľa dobrého a nech sa aj vám zadri.

lauritka
31. okt 2014

@littledesire no moze byt, ze si nevystihla vrchol.. uz mas kremovy hlien ?? lebo po ovulke sa pomerne rychlo meni jeho konzistenica