Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 no men hovorili lekari, ze v obdobi ovu, teda pred nou kazdy den 🙂
@lauritka tak super ďakujem za radu. Ešte že tá tu máme.
@lauritka ahoj prosím pozrieš mi ten spodny ovu test robila som ho teraz a ten náš tým doobeda. Ďakujem
@butterfly333 no ak dobre vidim, tak uz je skoro pozitiv.. ak bude zajtra slabsi, tak vrchol LH mas dnes.. ale uz mozte dat vecer svocne sexik ;.-) teda dnes v noci
@lauritka ďakujem ti veľmi pekne a ešte sa chcem spýtať že hlien nemám no vlhko cítim už asi 2-3 dni môže to byť či je to zlé??
@butterfly333 ale nie, otehotneli aj bez extra plodneho hleiniku.. mozes skusit nabuduce pit pred ovulkou grepovy dzus, niektorim to pomahalo na hlien
@lauritka áno pijem ho už tri dni. Dúfam že to pomôže. Ďakujem za radu.
@lauritka a môže byť že sa ten hlien ešte len objaví??
@butterfly333 no po ovulke uz nie.. skor zkremovatie.. vacsinou je to par dni pred.. a uz sa niekedy aj v den ovu "kazi"
@lauritka neviem nikde som si hlien nesledovala len teraz mám len pocit vlhka nič iné. A to že má bolia teda trochu cítim vajecniky.
@butterfly333 jj, to su normalne stavy pred ovulkou 🙂
@lauritka ahoj dnes ráno som si merala BT a vyskočila na 37,0. A to včera predvčerom aj predpredvcerom bola rovnaká 36,6 a dnes takto že 37,0 je to dobré?
@butterfly333 jj, takze je uz definitivne po ovulacii.. si 1 dpo
@lauritka a to tak rýchlo??
@butterfly333 no ved do 48 hodin nie ? pozitivny si mala predvcerom ci ?
@lauritka no práve som si robila ovu test a už sa mi zdá že čiarka slabšia slabne to znamená čo? Že je po ovu?
@lauritka no neviem zdá sa mi že včera. Pozrieš sa mi na to? Ďakujem.
no ved ano, ovulacia je po vrchole do 48 hodin a potom stupne bazalna teplota, ked prebehne ovulacia. jasne ze aj skor ako za 48 hodin to moze prasknut.. to je len orientacne
@lauritka aha tak ďakujem lebo moc sa v tom nevyznám. Super že si tu a vždy nám poradiš. Dúfam že sa zadarilo.
@butterfly333 jj.. som zvedava 🙂
ahojte kocky. prosim o radu.chcem sa opytat, ci ste uz mali dva dni po sebe pozitivny ovulacny test. a je mozne, ze aj ked sa hladina hormonu luteinu zvysila natolko, ze test bol pozivny, folikul aj tak nepraskol a vajicko sa neuvolnilo? a keby som si urobila opat ovul.test a bol by negativny, znamenalo by to, ze ovulacia prebehla? lebo som citala, ze v case ovulacie a po nej hladina hormonu prudko klesne a test by mal byt negativny. dakujem za odpvod
@lauritka a môže sa stať že po ovu teplota nebude stúpať? Čo to potom znamená? Že nebolo oplodnene?
@lauritka prosim o radu.chcem sa opytat, ci ste uz mali dva dni po sebe pozitivny ovulacny test. a je mozne, ze aj ked sa hladina hormonu luteinu zvysila natolko, ze test bol pozivny, folikul aj tak nepraskol a vajicko sa neuvolnilo? a keby som si urobila opat ovul.test a bol by negativny, znamenalo by to, ze ovulacia prebehla? lebo som citala, ze v case ovulacie a po nej hladina hormonu prudko klesne a test by mal byt negativny. dakujem za odpvod
@butterfly333 no keby nestupla, znamena to, ze ovulka neprebehla aj napriek pozitivnemu testu, ale to su ojedinele pripady. vacinou pri anovulacnych cykloch nevyjde ani jasne pozitivny test
@lauritka aha ďakujem len to som chcela vedieť keďže včera som mala večer pekný ovu test pozitívny a dnes vystúpila teplota na 37,0
@butterfly333 jj.. este zmerja par dni, ked budes stale hor,e je to dokaz, ze to prebehlo a ze je vsetko ako ma byt.. potom uz nemusis merat kazdy den

@lauritka ďakujem si veľmi zlatá a každej nám vieš poradiť super že tá tu máme. A je lepšie snažiť sa obden?