Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@gennara ukážem ti moje ovu testy ten posledný žltý je zo soboty večera.
@butterfly333 No podla mna tebe sa krasne zhoduje ovu test s bazalnou teplotou. Tak drzim palce v dobry vysledok snazenia 🙂
Tak ja neviem, ci to mam chybne testy, ale obidve balenia, to mi pride divne 🙂 Ja som mala v piatok a v sobotu este velmi slabu ciarku na ovu teste, teplotu v sobotu som mala nizku, 36,4, ale v nedelu vecer som na ovu teste sice mala ciarku silnejsiu ale stale nie rovnaku ako kontrolna, tak som bola v tom, ze teda od dnes to zacne, a rano pozeram, bazalka uz 36,86 a to su uz moje poovulacne hodnoty. Takze ovu testy ma sklamali, podla nich mi len teraz zacina ovulacne obdobie. Este ze som sa nespoliehala iba na ne a snazili sme sa 🙂
@gennara no a Posielam ti testy a ten spodny dnešný čo na to povieš mne sa zdá skoro rovnaká ako kontrola. Môže to byť?
@lauritka ahoj môžem aj dnes poprosiť o radu? Dnešná BT tiež 37,0 to je 2DPO a robila som si ešte dnes ovu test a zdá sa mi pozitívny a podľa grafu ešte dnes mám posledný plodný deň no ovu mi ukázalo na grafe včera tak môže byť test ešte pozitívny?
@butterfly333 dakujem za povzbudenie keby to tak bola pravda.
Dnes mi dorazili ovu testy tak mozem zacat.Dufam ze tentokrat to vyde.
Dakujem moc dufam ze to konecne vyde a aj vsetkym nam co sa stale trapime a pocitame a testujeme.Katastrofa preco to nemoze byt jednoduchsie
@danka1603 ahoj tak neskoro mavaš ovu? Aký cyklus máš?
@butterfly333 no ja tomu tiez nerozumiem cyklus mavam cca 30-31 dnovy....
@danka1603 aj ja mám cyklus 30dni no ovu som mala 15-16 DC.
@butterfly333 no ja neviem ci je niekde problém,alebo mám merať častejšie.... podla toho mojho obrazka di co myslis??? Bola-nebola???
@danka1603 ja neviem no mne sa zdá 19 DC.
@butterfly333 no asi si zacnem merat teplotu mozno to bude lepsie...
@danka1603 ja si ju tiež meriam no len tento cyklus. No od ovu mi stúpla z 36,6 na 37,0 a drží sa zatiaľ takto dva dni tak dúfam že sa zadarilo. No utekal ja na nočné do práce. Tak pa a pekný večer.
@danka1603 áno 22DC vyzerá na pozitívny.
@lauritka
@butterfly333 ja neviem uvidime co stoho bude 🙂
@lauritka ahoj chcem sa spýtať býva nejaký hlien po ovu mám taký mliečny ale nie moc nesvrbi nepadli nesmrdi nič som 5DPO a 20DC

@gennara no mne 3dní pred ovu ukazovala teplota 36,6 štvrtok piatok sobota a v sobotu som mala ovu test pozitívny krásne koľajnice a v nedeľu ráno aj dnes teplota 37,0 tak čo na to povieš? Pre istotu budeme aj dnes snažilkovat. Dúfam že to pomôže a budú už len //.