Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@butterfly333 to je normalne 🙂 moze byt hustejsi, redsi.
@lauritka aha ďakujem to som nevedela. takže je to v poriadku.
@lauritka Ahoj!
Dnes som 7 DPO a skusila som od vcera experiment s ovulacnymi testami 😀 Minuly tyzden v nedelu ked som si robila posledny, tak ciarka bola velmi slaba. Vcera som si spravila dalsi z ranneho mocu a ciarka bola silnejsia, zretelne viditelna a dnes zas o kusok tmavsia. Je asi sprostost aby mi uz dokazal ovulak zachytit tehotenstvo? Citala som ze sa zisit aj ovulacnymi ale ze testovacia musi byt tmavsia ako kontrolna no u mna postupne tmavne. Tehotensky si nechcem este robit az na nejaky 12DPO nakolko by mi este nic neukazal.
Dufam ze som to pochopitelne napisala 😀
@momamo Ahoj ja som dnes 6 DPO no tes som neskušala asi je moc skoro. No čítala som tu že sa to dá ovu testom zistiť.
@butterfly333 jasne ze je skoro, ja som to len tak zo zvedavosti, ci je to mozne. Ja este zo 10 dni pockam na prvy tehotensky test 😉
Ahojte baby poradte testy a aky je postup? Chceme druhe babo a ja netusim kedy mam ovulku..momentalne som 2 dni po menzesy skusene babulky radte prosim chcem zacat cim skor..diku
@spageta85 Ahoj a aký dlhý máš cyklus?
@butterfly333 menzes mam ,5_6dni a dostavam tak na 28_30den
@lauritka Ahoj keď cítim že mám zimnicu tak mám si zmerať teplotu pod pazuchou či od spodu?
@butterfly333 no normalne telesnu, pod pazuchou

@lauritka dnes to nebude možné ☹ myslíš že bude stačiť piatok a sobota? či je to až veľmi neskoro ☹ správne som pochopila že plodné dni sú len keď je OVU pozitívny a dva dni ešte po teste? či len tie dva dni po teste? mám v tom chaos 😕