Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lina129 a ovu by si mala mať kedy? Aký máš cyklus? Dnes si už robila ovu test? A teplota meriaš si ?A mala si ovu taký ako ja?
@butterfly333 ano, presne taky ako ty... a tiez uz som mala nervy, lebo som si merala od 11 DC a stale slaby... a az vcera konecne vyskocila ciarka 🙂 dnes som si uz nerobila... ale skusali sme vcera vecer naposledy... a ovu pichanie som citila v nedelu a vcera... Cykly mam vacsinou kratsie, tak 26 - 27 DC... tak ma ovu prekvapila, ze az 15 DC...
@lina129 ja som cítila vaječniky a kríže na pravej strane tam som mala aj folikul. No my tiež včera aj predvčerom sexik no dnes dáme tiež až večer keď prídem z práce. A BT nemeriaš?
@butterfly333 no ked bude slabsia, tak si mala vrchol vcera a ovulka je do 48 hodin, cize bud dnes, alebo zajtra.. ak bude uplne rovnaka, co sa nestava casto ale moze.. tak pocitaj este plus dalsie dva dni ako plodne.. kedze tam je potom tazke urcit presne vrchol.. ale to je kvazi jedno, ak to budete mat pokryte snazenim 🙂
@lauritka aha super ďakujem za radu za chvíľu skúsim ovu test a uvidím.
Ahojte, uz som to pisala aj do inej temy...vcera som citila pocas dna pichanie v podbrusku.vecer som dostala ako keby krc, ktory trval asi 10 min. nemohla som sa ani vystret...BT predvcerom 36,9 a vcera 37,3... A to mam 9 DC 😕 je mozne ze to bola ovu? Cyklus mam pravidelny 28 dnovy...krcok vysoko a makky...
@lauritka toto je prave prvy mesiac co som zacala sledovat ovu..ako mi skoncila ms tak meriam vzdy rano...buduci rok by sme aj my chceli uz babo, tak sa pomaly pripravujem. Vzdy som si myslela ze ked ma pravidelny 28 d cyklus ze je to vzdy okolo 14-15 dna ale ako citam, nemusi to tak vzdy byt..
@butterfly333 ja tiez na pravej strane... BT nemeriam, tak neviem podla toho urcit... len ovu testy... tak daj sem potom fotku, aky mas dnes testik... ja si mozno tiez este spravim poobede...
@lauritka prave citam odpoved, co si pisala @butterfly333 ak sme mali pozitivny test vcera a dnes je ciarka slabsia, tak nebol vrchol vcera? cize idealne je skusat vcera a dnes, nie? nie az dnes a zajtra, ci? mylim sa? diky
@lauritka moja pozri mi na tie ovu teraz som si robila 16DC a je taký istý ako včera ako je to možné? Môže byť že by som ovulovala z oboch vaječníkov? Alebo prečo mám ich rovnaké.
@lina129 no ja som si robila pred chvíľou ovu a je úplne rovnako pozitívny ako včera ako je to možné?
@butterfly333 to je ok, niekedy mozu byt testy aj dva dni pozitivne.. cize este sa treba snazit aj zajtra.. a potom uvidis ci uz stupne teplota 🙂
@lauritka no super tak dúfam že sa aj zadari. Budeme snažilkovat aj dnes zajtra pozajtra . Sa modlim aby to vyšlo.
@butterfly333 drzim palce 🙂
@lauritka no snažiť sa budeme no ako docieliť aby to vyšlo aby som ostala tehu co mam robiť? Na to asi odpoveď nieje že? Snažilkujeme každý druhý deň teraz aj každý cez ovu tak to musí vyst.
@butterfly333 zial.. je to v rukahc prirody.. ty urobis maximum, ked mate sex v plodnych dnoch.. potom uz to nie je v tvojich rukach
@lauritka tak už len veriť aby to vyšlo. Ešte že chodím do práce nebudem na to myslieť.
@butterfly333 fiha, no mne sa zda pozitivnejsi ako vcera 😀 no skusim si aj ja este dnes urobit... ale az ked pridem z prace, bo tu nemam test... tak drzim palce! a ked prides na nejaku fintu, aby to aj vyslo, tak daj vediet 😉 kolko sa uz snazite?

@butterfly333 ahoj, pozeram, ze ja som na tom presne tak ako ty 😉 vcera som mala 15 DC a pozitivny test ovu test - tento isty od lauritky 🙂 a od nedela mam aj take ovulacne pichanie, ze az... aj my inak skusame kazdy druhy den...