icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
9. dec 2014

@monicka9 jj presne tak 🙂

katka1274
9. dec 2014

@lauritka ahoj no tak nakoniec hlien bol taky priesvitny natahovaci a vecer ma pol hodinu bolelo brucho ako pred ms ale velmi intenzivne, az ma krcilo a ked to preslo mala som ten hlien vonku.testy su uz slabsie, ale nie duchovia ako min mesiac.

lauritka
9. dec 2014

@katka1274 jj to su take predovulacne stavy.

katka1274
9. dec 2014

@lauritka takze ovulka bola ked bolesti ustupili ci? No snazili sme sa len pred tymi bolestami bo muz mysel potom ist na dva dni do prace ; ( takze tento mesiac asi nestihneme uz

lauritka
9. dec 2014

@katka1274 no co mam odsledovane, tak po ovulacii to vacsinou ustupuje, nejhorsie bolesti su pred..

katka1274
10. dec 2014

@lauritka no dnes som nasla na nohavickach svetlo hnedy vytok s nadychom krvy. Tak uz fakt neviem ; ( inak mi uz nic neslo von.

lauritka
10. dec 2014

@katka1274 moze byt spinenie vobdobi ovulk&y.

katka1274
10. dec 2014

@lauritka to sa mi stalo prvy krat.a to znamena ze teda bola az dneska? Posledne tutu bolo pondelok.

jaruska18
10. dec 2014

@lauritka ahojky 🙂 tak tie vcerajsie testy boli najsilnejsie..silnejsie neboli, vcera aj predvcerom som mala bolesti na pravej strane..dnes su testy bledsie, je tam iba slaby naznak ciarky :/

lauritka
10. dec 2014

@jaruska18 takze moze byt teda, ze uz je dnes ovulka, este sa posnaz.. a potom uz by mal byt aj krem husty a kremovy

jaruska18
10. dec 2014

@lauritka a myslis ze by mi ovu test nic neukazal? 🙂

lauritka
10. dec 2014

@jaruska18 niekdy sa nemusi vystihnut vrchol, ak to stupne rychlo.. preto je dobre merat aj BT, aby si to clovek potvrdil

jaruska18
10. dec 2014

@lauritka asi skusim buduci cyklus 🙂 ale snazime sa cely mesiac kazdy druhy den a posledne 3 dni kazdy den :D dnes som uz 31 dc, ale pri mojom cykly by som sa necudovala keby sa to podari aj takto neskor :D

lauritka
10. dec 2014

@jaruska18 tak to by si sa maal strafit aj keby si nice nemerala a nerobila testy 😝

tay89
12. dec 2014

@lauritka ahoj, chcela by som ta poprosit o radu. Este v stredu bol ovu test uplne negativny. Vcera vecer zacinal silniet, ale ciarka este nebola rovnako intenzivna ako kontrolna. Dnes je riadne pozitivny, ale bolesti a hlien boli vcera vecer. Dnes uz to nejak nepozorujem, ale ovu test je pozitivny az dnes. Mohla uz ovulka aj prebehnut, alebo kedy vlastne by mala byt? Pytam sa preto, lebo s M. budem az dnes vecer, tak ci to uz nie je pasé 🙂 diiik

katka1274
13. dec 2014

@lauritka ahoj.tak vcera bola 5dpo ( podla testov) a bolesti a mala som asi inplantacne spinenie. A dnes rano je ovu test skoro pozitivny. Myslis ze sa mohlo podarit? A ze to neni druha ovu?

lauritka
13. dec 2014

@katka1274 skoro pozitivny, nie je pozitivny 😀 .. takze to nic neznamena.. a este ani to, ci si tehu.. ovulacny sice reaguje na tehotensky hormon.. ale to by bolo este skoro.. skus ho tak na 10 dpo rano, ak bude uplne silny, tak skusaj tehu testik ;.-) drzim palce.

khiarka
13. dec 2014

@lauritka ahoj lauritka chcem sa nieco spytat... Minuly cyklus sa mi zvysila Bazalna teplota az na treti den odkedy som si namerala pozitivny ovu test. Moze sa stat ze sa teplota zvysi az dva dni po ovulacii? a dalsia otazka tento cyklus som mala pozitivny ovu test, bolesti podbruska a citlive prsniky ale zvysenie teploty az na druhy den po ovu cize ako minuly cyklus, ale len z 36,4 na 36,6 a na druhy den 36,7. Je mozne ze ovu bola a zvysuje sa den po dni alebo k ziadnej ovu nedoslo lebo zvysenie je len male?. dakujem

lauritka
13. dec 2014

@khiarka ano je to mozne, kedze ovulacia je do 48 hodin po pozitivnom teste.. a niekedy sa BT moze aj o den oneskorit, pripadne zareagovat pomalym stupanim..

katka1274
14. dec 2014

@lauritka dnesny tehu test 7dpo.na zivo viditelna i na dialku a zo vsetkych stran

lauritka
14. dec 2014

@katka1274 no nieco sa mi tam mari 🙂 skus zase o dva dni 😉

monika_123
14. dec 2014

baby co poviete na tieto testy,horny robeny vcera 13dc,dolny dnes 14dc.predpokladam ze ked zaschne ten dnesny ciarky budu rovnake ako vcera. kedy bude teda ovu?

katka1274
14. dec 2014

@monika_123 ten spodny mas poz. Dneska a zajtra keksikujte.urcite to vyjde.drzim palce

monika_123
14. dec 2014

ale dnes dnesny je asi silnejsi tak ovu ratam asi tak zajtra ci?
@lauritka

monika_123
14. dec 2014

@katka1274 vcera sme a dnes rano dufam ze bude stacit 😀

veronikax
14. dec 2014

@monika_123 ten dnesny mas krasne pozitivny ;) a poistila by som si to aj zajtrajsim popracovanim ;))

lauritka
14. dec 2014

@monika_123 ao tak ak mas dnes pozitivny, testovacia silnejsia ako kontrolna pocita vrchol dnes a ovulka do 48 hodin

zuzanka2905
15. dec 2014

môžem sa opytak o ktorej je najlepšie robyt ovulačny test viem že má sa robyt poobede ale ktora hodina je ok

loseyourself
17. dec 2014

ahoj baby mozem tento ovu test brat ako pozitývni?

isabella22
17. dec 2014

@loseyourself nie nie je pozitivny..testovacia musi byt silnejsia ako kontrolna alebo aspon rovnako.silna..