Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj možeš mi poradit dnes mala prist ms vždy chodi uplne presne do rána ked vstanem ju mám. No kedže som po nočnej vstavala som o 12h tak trocha krvi ako keby ms no od 12h len to nič ine ani na vložke. Dnes som 15DPO a 31DC teplota stále 37,1 a test negat. Pokles teploty som mala na 10DPO.
@butterfly333 test negativn ?? ☹ asi mas dobre narastenu sliznicu a trosku jej trva kym sa spusti, mrzi ma to ☹
@lauritka nechápem. 😕
@butterfly333 co ? 🙂 proste niekdy hold LF je dkhsia.. a sliznica sa este drzi ked mas teplotu hore, predpokladam ze uz zajtra klesnes a apotom sa to spusti.. 🤐
@lauritka takže mysliš že nie je to tehu? ☹
@butterfly333 no to nie, lebo na 15 dpo by uz nieco ukazalo
@lauritka no teplota aj dnes 37,0 no ms v plnom prude. ☹
@butterfly333 no jo ☹ asko som predpokladala, asi si mala aj dost progesteronu a preto este velmi neklesla, to sa stava.. niekomu klesne az po MS
Baby ja mam ovulaciu strasne bolestivu na 8-az 10 den cyklu :( je to normalne?Ja som tak aj otehhotnela s malou v den ovulacie na 8 den cyklu.Len keby ma tak vajecniky vtedy neboleli :(
..ahojte. je to len moj pocit, ale to bolo na ten 15.DC pozitivne? testujem prvy mesiac, fotka urobena pri vcerajsom poslednom teste, cize vysledok uz zrejme trochu skresleny, ciarky boli rovnako silne..
@myrepose podla mna to nevyzera na ovu stale aj ten 15dc sa mi zda slabsia. ja som mala takto 13dc boli ozaj rovnake a 14dc bola o dooost silnejsia. ta tvoja mi pripada slaba.Ale tak foto skresluje.ak boli fakt rovnake nazivo tak mozno to bola ovu.lebo ten 16dc mas uz slabsiu
..možno nie, ale v ten deň som mala od rána dosť silné bolesti, tak som večer testla, síce nie v rovnakom čase ako dni predtým, ale boli rovnaké čiarky. keďže som fotila až na druhý deň s tým posledným testom, tak už bol vyblednutý. necháme sa prekvapiť. myslím, že ďalšie mesiace testovať nebudem, zbytočne ma to stresuje :-/ ale ďakujem za názor @monika_123
@lauritka ahoj prosim ta co myslis uz bude ovu, alebo zajtra bude este silnejsia ciarka?
@malamargotka no uz je to skoro rovnake, myslim, ze zajtra uz bude pozitiv 🙂
@lauritka posielam moje.testy vcerajsi horny 11DC a dnes.dolny robeny ale o.pol 5....uz je pozitiv?dnes sme.sa.nesnazili.chlap.je.mrtvy.z.prace ale vcera.bolo.a.ze.rano.poriesime.nieco...
@isabella22 ano dnesny je pozitiv, nevadi ked dnes nebude, ale zajtra musi byt ;.-) aspon dvakrat 😵
@lauritka no vcera bol aj to len nahodny sexik po 5 dnoch cize zasobaren mal dobru😁...tak ze rano nech sa mu doplnia aby boli kvalitne a ideme nato...a to moze byt tak skoro 12DC pozitiv??
@isabella22 no nie je to skoro.. tabulkovo ovulka na 13-14 dc 😉
chcem sa spytat, moze nastat ovulacia aj napr. na 9-10DC? dakujem
@littledesire anoo utekaj za manzelom 😉
@littledesire mam presne tie iste testy, a takto vyzera pozitiv 😉
@littledesire rozmazane a vidno az az 🙂
@1234lubka aha aha oki 🙂 dik 🙂
@littledesire ved aj tvoj bol brutal pozitiv
@1234lubka jj asi som vystihla dobru dobu.. lebo vacsinou robim testy az okolo siestej,. siedmej vecer... a teraz som citila vajecnik, tak reku co, sak spravim.. :D a toto tam bolo..- potom som robila aj o osmej vecer a uz bola slabsia 🙂
baby som trochu uz mimo z tychovulačnzch testov, ak su obidve čiarky silne tak vtedy je ovulka? Alebo este len prebehne? alebo ked mi ukaze ovidve čiarky silne tak uz môzem sa činit? 😀

@isabella22 aha .dobre dakujem