Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ja ani neviem ake su citlive. A uz fakt neviem ked sa dr kazala snazit streda stvrtok piatok ked bol folikul v stredu 20mm a druhy 16mm.a testy az dnes silne a vcera trochu ; ( ale vytok som mala ,, mokry poslednych 5 dni a vcera a dneska uz ako keby biela emulzia ; (a v piatok mi vysiel kus akokeby zele.
@mata1512 ahojky 🙂 no praveže neviem kolko dnové mám ale pred tým než som jedla dufík som nemala ms aj 3 mesiace ☹ tak tento mesiac testujem a nedala som si dufík aby som vobec tu ovu odsledovala 🙂 teraz po zaschnutí je čiarka omnoho silnejšia 🙂 čo myslíľ mam skusiť testnuť večer? či bude silnejšia?
Dobry den, chcem sa Vas spytat ci ste sa uz s takym niecim stretli, ze Vam ovulacny test par dni ukazoval slabu testovaciu ciarku a cakali ste ze uz to pride a stmavne uplne, ale namiesto toho dalsie dni uz sa ciarka neobjavila??? Aj bazalna teplota sa posledne dni ustalila na rovnakej teplote t.j.36,5. Viete mi niekto s tymto pomoct? Ze co to znamena??
Dakujem Vam

Ahojte, zostalo mi 80 ovulacnych testov, ak mate niektora zaujem, napiste