Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@hrcavdeske ahoj 🙂 tak sme na tom tak isto 🙂 ...ja som dnes len tak zo srandy skúsila pred tým som čakala aj 5 minut kým sa tam zjavila nejaká čiarka a teraz na mňa vyletela 🙂 určite testnem aj zajtra ale môjho znásilním aj dnes :D ..juuj keby to tak vyšlo ...bolo by to super veľmi si prajeme bábätko 🙂 držím prsty 🙂
Ahojte.Chcem sa spytat ci mi viete povedat kedy mam ovulaviu.Neviem si to poriadne vypocitat z dni menstr.Dakujem
@nija26 kolko dnove mavas cykly ?
dnes 3 den silno pozitivny ovulak , ale kedze som mala poobede bolesti vajecnikov a krizov, tak predpokladam ze vajicko sa uz uvolnilo. 😉 takze zajtra 1 DPO ? @lauritka .. teda tak to mam pocitat, ak zajtra uz budem mat test negativny ? ( co uz predpokladam koli tym bolestiam bude )
@hrcavdeske ahoj ja som testovala dnes 0 10 ráno a teraz o 18 ..test je stále taký istý silný ,aj mna dnes bolelo dosť celé podbruško až sa mi zle chodilo . teraz o čosi lepšie akoby to prešlo . uvidím som zvedavá čo bude zajtra 🙂
@hrcavdeske no taketo bolesti byvaju tesne pred ovulkou.. ked to polavi, uz je vajko uvolenene.. mozes bud od zajtra alebo pozajtra pocitat 1 dpo , tazko presne urcit, kedze mas viac dni pozitivny.
@lauritka tie bolesti som mala len dnes na obed, uz to preslo, ja to mavam take silne akoby som mala zapal alebo co, a trva mi to vzdy mozno hodku dve, , niektory cyklus vobec iny viac, iny menej, teraz som to clekom citila, takze kazdopadne zajtrajsok bude stale snazilkovsky 😀
@hrcavdeske jj este poistite, uz by to malo aj blednut ten test 🙂
@lauritka sak dufam 😀 lebo zacnem mat pocit, ze sa to akosi pretahuje, ale clekovo mam aj cyklus 30-32 dnovy, takze by to malo sediet 😉
Hlásim, že dnes ovu test jasne negatívny. Ovu bola včera. ;) tak ako ukázal test.
@hrcavdeske no 19.2-24.2...od do
@nija26 to by bolo sakris malo. myslim kolko dni cyklu.. 1 den ked ti zacne menstruacia az do dalsiej mestruacie. napr ja mavam od menstruacie do menstruacie 30-32 dni. teda mavam 30 - 32 dnovy cyklus
@hrcavdeske to som napisala od kedy do kedy mam menstruaciu..teraz budem mat okolo 20-teho marca...cize nejake 30dnove cykly ratam...
@nija26 no tak cca 16 den by ti mali zacat plodne.. ale to je len cca ja mavam 30 -32 dnove cykly a teraz som mala ovulku na 18 den cyklu
Zienky mam otazku.....ovu testy mam skoro pozitivne,este trocha chyba.....no bolia ma vajecniky.....moze to byt ovulka? Som prvotestovatelka :D a mam 14 DC ....dakujem za odpoved
@adulienka92 jasne 🙂
@lauritka dakujeem
@lauritka Noo akurát som otestovala a včera som mala najsilnejší,dneska je už akýsi slabý ovu test.....čo s tým? Už prešla ???
@adulienka92 no moze byt, ze si nevystihla vrchol, ale este posnazte dnes. a potom pozri aky budes mat hlien zajtra
@lauritka :D no asi to nechám na prírodu :D nemôžem sa sledovať 🙂
@lauritka pozabudla som ho skontrolovať a on normálne stmavol 🙂 takže vhupneme dnes na to ešte a ešte a ešte :D ďakujem za užitočné rady :-*
@edulkobaby cena vdaka
@badimeria 14 eur + postovne, alebo osobny odber BA, Petrzalka.
Ahojte baby, chcela by som sa spytat ci mi viete poradit, dnes som si prvy krat robila ovu test ( predictor fertility) prikladam aj fotku. Testovacia ciarka hned takto vyletela 🙂 je to dobre znamenie? pytam sa prato, lebo to robim prvy krat , meriam aj bazalnu ale z toho som fakt jelen :D dakujem za kazde rady.
@glamour321 no vyzera to dost pozitivne 😉 treba sa zacat snazit

@dona5 ahoj, my sa snazime od augusta 🙂 toto je prvy mesiac co testujem ovu. . vcera bol ovu test silny, myslela som ze silnejsi nebude.. mylila so sa, dnes na obed bol tiez silny, som si myslela, ze uz zoslabne. a tak som si urobila pred chvikou test a hla.. este silnejsi je 😀
este urobim zajtra ale podla tohto to vyzera ze zajtra na 18 DC uz zoslabne a prebehne ovulka..
silno ti drzim palce. 😉 hadam sa nam obom podari .