Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte, poradí mi prosím niekto aká značka ovulačných testov je najcitlivejšia? A ako často je to vhodné opakovať v jednom mesiaci? Ďakujem
Ahojte chcem sa opytat ze ci je normalne aby som mala takyto ovulacny test ked mi meska ms od 1.3? Nikdy predtym som si ich nerobila tak sa tomu velmi nerozumiem. Dakujem
Ahojte 🙂 Chcela by som sa poradit ohladom ovu testov. Po prve je tento test pozitivny? Nezda sa mi totiz byt ta ciarka silnejsia nez kontrolna... Po pozitivnom ovu teste by mala nastupit ovulacia do 48 hodin? Tento test mi vysiel pred dvoma dnami a dnes som robila Lady testerom a vysla mi krasna papradovita struktura. Zeby??? 😀
Ahojte,myslite ze ciarka silnie?dakujem
ahojte žienky, nedávno som si kúpila od @lauritka ovulačné testy, ale keďže mi stačilo použiť iba 3ks (nejako šikovne som to vystihla) tak mi zostalo 17ks 🙂 a keďže ich už nebudem potrebovať tak ak nejaká dobrá duša kúpi budem rada. Nech mi zbytočne netrčia doma. 0,40e/ks + pošta a ak by ste niektorá zobrala všetky tak dám nejaký počet aj zadarmo. 🙂
ahojte, nahodou som sem nakukla......iba chcem povedat, ze mne ovulacne testy cele roky krasne ukazovali, ze ovulujem, v spravnom case, vsetko....v skutocnosti som ale nikdy neovulovala.......a zbytocne som sa na ne spoliehala.................tie ciarky niekedy ukazuju aj ine ako ovulaciu, je to chemia, lepsie to nevysvetlim, ale je to vraj celkom bezne...... 😖
mne zas ukazuju ze vobec nemam ovulaciu 😖
@santamonica ked mas pco ano, vtedy tiez vychadzaju pozitivne a ovulacia nemusi prebehnut. preto je to dobre kombinovat to aj s meranim bazalnej teploty, ,ktora nasledne ovulaciu potvrdi alebo vyvrati...
@katarina822 a kolko cyklov uz si ich robis?? mavas pravidelny cykly ?
@lauritka zatial 2 ale mam priblizne 24dnove cykly a dojcim 28mes.dceru. ale uz ked ju sme chceli doktor my robil folikumetriu a sa mu to nepacilo
@katarina822 a nemas nahodou este zvyseny prolaktin ked kojis ?? ten moze blokovat ovulku.
nech ti urobi hormonalny profil..

@lauritka dakujem 😉 este som si merala poobede a vyslo skoto to iste, takze ideme nato 🙂 snad sa zadari 🙂