icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

katarina822
19. mar 2015

@lauritka no uvidime este by sme babo chceli ale mala sa nechce odstavit ,skusam aj nosifol tak na 3mes.tak uvidim

gizel
19. mar 2015

@lauritka dnes mam 14DC, natahovaci hlien ale ovu test len jedna čiarka druha malilinko viditeľna.
Včera bol ovu test asi pozitivny, najtmavšia čiarka od začiatku cyklu 😀
Mysliš že mam ovulaciu dnes?Počas ovulacie je na teste už len jedna čiarka, alebo ako to je?

lauritka
19. mar 2015

@gizel podstatne je kedy je vrchol.. teda kedy je pozitivny, od toho dna vies, ze ovulacia by mala nastat do 48 hodin.. cize v podstate, bud na druhy den, uz ked je slabsi, alebo az na dalsi..

emuska08
19. mar 2015

Nemate skusenosti s ovu testom LADY TESTER?? Je mozne ze mi 6 dni po ovulke ukazuje pozitivny vysledok??

lauritka
19. mar 2015

@emuska08 papradie ?

emuska08
19. mar 2015
lauritka
19. mar 2015

@emuska08 ja mam doma dva, niekde uz zalozene, mne to ukazovalo somariny.. ja tomu neverim 😝
staci nejaka "zla" slina v ustach a je to ..

emuska08
19. mar 2015

@lauritka Ja mam s nim praveze dobre skusenosti, aj mi vysledky sedeli s pruzkovymi testami... Tak teraz nechapem co sa deje 😀

lauritka
19. mar 2015

@emuska08 tak aspon vidis, ze ukazuje teraz blbosti 😝

steinarka
19. mar 2015

@santamonica mne napriklad ukazovali ovu aj testy aj teplota a lekar v car si dovolil tvrdit, ze neovulujem a mam pco. Lenze nemam ani jeden priznak syndromu pco a sama viem a aj @lauritka mi potvrdila, ze poovulacne vysoke teploty nie su len tak ledabolo, ale je to znak toho, ze ovu skutocne prebehla, takze aj lekar sa moze mylit

ninka214
20. mar 2015

Ahojte.Viem,že to tu už určite zaznelo,ale tato diskusia je faaaaaaaaaaakt dlha,tak som to cele necitala...Vyšiel mi včera(21den) o 10h pozitivny ovu test-krasne 2paličky,ktoré sa zobrazili hneď..včera o 18h som mala ale už trošku slabšiu a teraz som sa zas testovala,a mám opat brutalne silne obe paličky. Nemohla som mat vcera navecer trosku slabsiu koncentraciu mocu a preto mi vysli slabsie?Mám sa testovat este aj navecer a zajtra?Hlien mam priesvitny natahovaci od 20teho dňa a ešte stále. Kedy je najlepsie sa milovať?Niekto zastava nazor,ze nie kazdy den,ale kazdy druhy,prip.az treti-kvoli spermiam. Moj manžel je ale zdravý 30ročný chlap,tak myslim,že 24h by mu mohlo stacit 🙂
Ked ovulacia prebehne,tak už budem mať slabšiu paličku a bledy hlien nenatahovaci,hej? 🙂
Ďakujem za odpoveď a ujasnenie 🙂

emuska08
20. mar 2015

@lauritka A dnes zas papradie 😀

lauritka
20. mar 2015

@emuska08 tak vidis.. je to zblbnute 😀

lauritka
20. mar 2015

@ninka214 ahoj mohla si mat.. takze este snazte, ano staci raz denne.. kym mas hlien je to super.. po ovulek sa zmeni na kremoovy a husty.. mohla si mat vrchol vcera, ale ak mas aj dnes silny, takk pocitaj aj dnes ako plodna plus nasledujuce dva, ovulacia nastane do 48 hodin od vrcholu

emuska08
20. mar 2015

@lauritka Mozno skor ja som zblbnuta :D To bude asi tym zatmenim slnka 😝

lauritka
20. mar 2015

@emuska08 inac ja som nic nevidela, stale svietilo 😀

ninka214
20. mar 2015

@lauritka Už sa mi zda,že mi ide hlien tak do biela...Takže budem vedeit pre buduci mesiac 🙂 som po potrate,takže tento ešte nemôžem,ale buduci ideme na to ;) ďakujem

emuska08
20. mar 2015

@lauritka Pravdu povediac ani ja 😀 Ved na nete sa da pozriet hocikedy 😝

santamonica
20. mar 2015

@lauritka ahoj, merala som tiez, vsetko poukazovalo, ze pekne pravidelne ovulujem.....nemam ani pco, mam ine "chemicke" problemy......prosto niekedy su tieto testy uplne zbytocne.....to bol moj pripad ☹

lauritka
20. mar 2015

@santamonica tak budes velka vynimka.lebo ak hormony funguju spravne- tak musia ukazat vrchol. to iste ako s tehotenskymi, ak si tehotna musia to ukazat.. ale su vynimky, co sa im hcg nevyplavuje do mocu--

zuzannaaa
21. mar 2015

@mimonka8859 tie testy mam aj ja domoa 20kusou testovala som kazdy den a nic myslela som ze su pokazene a nefunguju ale na 16den sa ukazala ciarka a zacala kazdym dnom silnut... Cize kedze nie su drahe Celkom sa aj oplatie kupit ale ak nechces ryskovat. Kup si racej lepsie a mas. Bez stresu ...

nonuska2611
22. mar 2015

ahojte..ja sa len chcem opýtať lebo vidím že lauritka sa vyzná 😀...doktor mi práve povedal z jedného HP že mám polycystické vaječníky,,teda v tomto prípade mi je zbytočné robiť ovu testy :-/..

lauritka
22. mar 2015

@nonuska2611 hmmm a aj na usg videl.. a co navrhol ako dalsi postup ??

nonuska2611
22. mar 2015

ved práve že nenavrhol vôbec nič...že 4 mesiace snaženia je ešte krátka doba aby začal niečo riešiť ☹ ...

lauritka
22. mar 2015

@nonuska2611 no ale tak pri pco vacsinou nebyva ovulacia.. a bez nej neotehotnies ☹

skus si kupit inofolic.. babam s pco zaberal.

nonuska2611
22. mar 2015

@lauritka a ked mi robil sono tak povedal že mi pekne zrejú vajíčka???...no nechapem

nonuska2611
22. mar 2015

@lauritka ja som si práve že vždy myslela že mám ovuláciu...bolestivé vaječníky a ovu hlien..takže s ovu testami sa budem darmo zaoberať?!

lauritka
22. mar 2015

@nonuska2611 a nemerias BT, to by potom peken ukazalo ze ovulujes.. anno aj hlie aj bolesti mozes mat, ale treba dokaz 🙂
no teoreticy skusit mozes.. aspon vtedy ked mas pocitovo hlien a bolesti, mal by vyjst pozitivny, ale nezarucujem, ze nevyjde a iny den cyklu, pripadne budu dlhsie silne..priznakom pco je prave zvyseny Lh hormon.

nonuska2611
22. mar 2015

@lauritka nie BT nemeriam a meranie by ukázalo že teda ovulácia prebehne?

lauritka
22. mar 2015

@nonuska2611 ano 🙂