icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

hrcavdeske
23. mar 2015

@moncicip ahoj , ducha ti moze ukazovat cely cyklus, lebo cely cyklus mame nejaku hladinu LH hormonu, no pozitivny je len ak je rovnako silna alebo silnejsie.. drzim palce.. 😉 boli sme spolu v skupine septemrovky si ta pamatam 😉

moncicip
23. mar 2015

@hrcavdeske heh len ja teba nie :( tak uvidime buduci tyzden ci z toho nieco bude. Lebo fakt len z cirej zvedavosti som to skusila ci to bude sediet s tym ako to citim a evidentne to sedelo. Lebo presne ako pises v ten den doobedu boli obe rovnako silne. Takze moja zenska zvedavost tym bola uspokojena 🙂

lauritka
23. mar 2015

@moncicip aho, samozrejme 🙂 LH mas v tele cely cyklus, ide len o jeho hladinu, ktora sa cca 48 hodin pred ovulaciou prudko zvysi, cize ju zachyti ovulacny testik 😉 .. inac pocas celeho cyklu moze byt druha ciarka viditelna, viac alebo menej.

moncicip
23. mar 2015

@lauritka dakujem za odpoved 🙂

butterfly333
23. mar 2015

@majuskabobi no tak zdal sa mi taky naj silnejší. Tiež sa v tom moc nevyznám ovu som začala robit len od novembra. No už netestujem ani BT nemeriam.už viem približne kedy mávam ovu tak verím že sa niekedy zadarí. Dnes som si začala dávat femi kvapky od valoviča dufam že mi pomôžu lebo už neviem.

majuskabobi
23. mar 2015

@butterfly333 femi kvapky uzivam a su fakt dobre,mam po nich ukazkove ovulac.bielko 🙂) ja uz nemam ovul.testy,len tehotenské, tak uvidíme 😉 snad dnes to vyslo,aj nohy boli hore,tak to muselo vyjst :-P pokial som dobre citala Lauritku,tak do 48hodin po pozitivnom teste by sa to malo podarit.ak nie,poslem reklamaciu 😀

butterfly333
23. mar 2015

@majuskabobi a ktore femi kvapky máš tieto? Lebo ine nemali.

majuskabobi
23. mar 2015

@butterfly333 presne tieto 😉

gizel
24. mar 2015

@majuskabobi kde si kupila kvapky?

petra212
24. mar 2015

@gizel
pýtaj si ich v lekárni ... väčšinou ich v lekárňach nemajú, ale ak v tej lekárni, kde sa pýtaš, majú od Valoviča iné kvapky (valovič robí veľa druhov kvapiek, na rôzne "neduhy"), tak ti tieto sú schopní objednať ... a na druhý deň si ich môžeš prísť vyzdvihnúť. ..
ja som tam bola jeden deň a na druhý deň o takom istom čase som už kvapky mala v rukách

majuskabobi
24. mar 2015

Pre uplnost 🙂) tam kde je srdiecko,tak bolo snazenie,kde dve srdiecka,tak 2x 😀 mohlo by to vyjst,ci? 😲

majuskabobi
24. mar 2015

😨

moncicip
24. mar 2015

@majuskabobi Teoreticky by to vyjst mohlo a prakticky uvidis tak o dva tri tyzdne.

moncicip
24. mar 2015

@lauritka A ako je to potom ked zena nahodou otehotnie? Myslim ci ukazuje ducha aj potom alebo uz nie.Mozno odveci otazka ale ako som uz pisala nemam s tym absolutne ziadne skusenosti.

lauritka
24. mar 2015

@moncicip moze byt, ze sa oplodnee vajicko aj pokusa uhniezdit, trosku hcg sa vyluci.. ale potom sa tam nieco dokafra a zanikne to v uplnom zaciatku

moncicip
24. mar 2015

@lauritka Nechapem tak celkom kedze ovu test suvisi s LH.

zuzannaaa
24. mar 2015

@lauritka ahoj poradkina moja ..... Dnes som si robila posledny teraz .... A uz je bledy kukaj ....podla sfarbenia testou som mala vrchol nedelu a teraz by som mala mat este vcera a dnes plodne dni. ...či?

zuzannaaa
24. mar 2015

@majuskabobi Mohlo by drzym palce

zuzannaaa
24. mar 2015

@lauritka srdiecka je snazenie este aj dnes jedno dopisemna posledny test
Co myslis ?

lauritka
24. mar 2015

@zuzannaaa ano presne tak 🙂

zuzannaaa
24. mar 2015

@majuskabobi este skusajte;)

lauritka
24. mar 2015

@moncicip ale aky test si myslela, tehotensky nie ?? ci ovulacny ?

majuskabobi
24. mar 2015

@lauritka mas z nas hokej, co 🙂)

majuskabobi
24. mar 2015

@zuzannaaa dik,dnes nebudeme snazit,lebo idem do nocnej ☹ dufam,ze uz chvostiky plavaju k vajku 😝

moncicip
24. mar 2015

@lauritka Ovulacny samozrejme.

majuskabobi
24. mar 2015

Pre vsetky snazilky,sup sup vonku kupit si pekne kvietky na trhovisko a hned je den krajsii :-*

lauritka
24. mar 2015

@moncicip tak ovulacny neznamen anic ta hladina je pritomna stale..
a je v takych vlnach, ked sa uvvolnuej, cize preto je niekedy slabsi , niekedy silnejsi, pokial nie je pozitivny je stale len negativny, nevypoveda to absolutne nic.

lauritka
24. mar 2015

@majuskabobi 😀 to dievcatko je rozkosne.. Raubiř Ralf 😅 aleto bola v já špion ?

anuliq
24. mar 2015

Ahojte babeny 😉 mávam nepravidelnú menštruáciu. Meškava mi ale vdždy len 2alebo 3 dni ale od kedy som začala brať inofolic tak mi teraz mešká menštruácia 7 dní dnes je to 43 DC.. urobila som si tretí deň ako som mala mať krámy tehot. Test ale bol negat. A dnes už by som mala po krámoch ale tiež som nedostala tak som si spravila ovulačný test čo by ste mi poradili ja som si začala merať aj Bazalnu tepl.aby som zistela kedy mam ovuláciu a či ju vôbec aj mám. Za odpovede veľmi pekne Ďakujem 😉

lauritka
24. mar 2015

@anuliq ano ale zacni merat az po ms, ked pride a potom aby si poznala svoje teploty a potom uz na grafe uvidis, ci ovulujes.. tento testik nic zatial nevypoveda, taky moze byt aj pred ms..
ak chces , radsje skus tehu test 😉