Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@hrcavdeske heh len ja teba nie :( tak uvidime buduci tyzden ci z toho nieco bude. Lebo fakt len z cirej zvedavosti som to skusila ci to bude sediet s tym ako to citim a evidentne to sedelo. Lebo presne ako pises v ten den doobedu boli obe rovnako silne. Takze moja zenska zvedavost tym bola uspokojena 🙂
@majuskabobi no tak zdal sa mi taky naj silnejší. Tiež sa v tom moc nevyznám ovu som začala robit len od novembra. No už netestujem ani BT nemeriam.už viem približne kedy mávam ovu tak verím že sa niekedy zadarí. Dnes som si začala dávat femi kvapky od valoviča dufam že mi pomôžu lebo už neviem.
@butterfly333 femi kvapky uzivam a su fakt dobre,mam po nich ukazkove ovulac.bielko 🙂) ja uz nemam ovul.testy,len tehotenské, tak uvidíme 😉 snad dnes to vyslo,aj nohy boli hore,tak to muselo vyjst :-P pokial som dobre citala Lauritku,tak do 48hodin po pozitivnom teste by sa to malo podarit.ak nie,poslem reklamaciu 😀
@majuskabobi a ktore femi kvapky máš tieto? Lebo ine nemali.
@butterfly333 presne tieto 😉
@majuskabobi kde si kupila kvapky?
@gizel
pýtaj si ich v lekárni ... väčšinou ich v lekárňach nemajú, ale ak v tej lekárni, kde sa pýtaš, majú od Valoviča iné kvapky (valovič robí veľa druhov kvapiek, na rôzne "neduhy"), tak ti tieto sú schopní objednať ... a na druhý deň si ich môžeš prísť vyzdvihnúť. ..
ja som tam bola jeden deň a na druhý deň o takom istom čase som už kvapky mala v rukách
@majuskabobi Teoreticky by to vyjst mohlo a prakticky uvidis tak o dva tri tyzdne.
@majuskabobi Mohlo by drzym palce
@majuskabobi este skusajte;)
@lauritka mas z nas hokej, co 🙂)
@zuzannaaa dik,dnes nebudeme snazit,lebo idem do nocnej ☹ dufam,ze uz chvostiky plavaju k vajku 😝
@majuskabobi 😀 to dievcatko je rozkosne.. Raubiř Ralf 😅 aleto bola v já špion ?
Ahojte babeny 😉 mávam nepravidelnú menštruáciu. Meškava mi ale vdždy len 2alebo 3 dni ale od kedy som začala brať inofolic tak mi teraz mešká menštruácia 7 dní dnes je to 43 DC.. urobila som si tretí deň ako som mala mať krámy tehot. Test ale bol negat. A dnes už by som mala po krámoch ale tiež som nedostala tak som si spravila ovulačný test čo by ste mi poradili ja som si začala merať aj Bazalnu tepl.aby som zistela kedy mam ovuláciu a či ju vôbec aj mám. Za odpovede veľmi pekne Ďakujem 😉

@moncicip ahoj , ducha ti moze ukazovat cely cyklus, lebo cely cyklus mame nejaku hladinu LH hormonu, no pozitivny je len ak je rovnako silna alebo silnejsie.. drzim palce.. 😉 boli sme spolu v skupine septemrovky si ta pamatam 😉