Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@hrcavdeske ano, ten 17 dc je naj 😉
posledný deň špinenia rátate ešte za mrchu? tento mesiac mi to nejako divné. cyklus 24dňový, mrcha 4dňová, nechápem, možno za to môžu femi kvapky od valoviča? nesťažujem sa, len ja som zvyknutá na 28-29 cyklus a 6-7dňovú mrchu 😅
trápi sa niektorá z Vás so skoliózou?mna poslednú dobu hrozne bolí chrbtica 😒
@lauritka no takze asi nebola 17 DC toto je dnesny ovulak 😀 . myslim, ze jatra mozno bdue este silnejsi.. chlap siel dnes do rakuska pride az v piatok, mozno to akuratne este stihame 😀 inak moj HP je taky, ze okrem prolaktinu mam vsetky hormony zvysene tak si idem po dufík
Vedeli by ste mi pls poradit???
Objednala som si teplomer na meranie bazalnej teploty, je skleneny, vyzera ako klasicky ortutovy (ale nie je ortutovy, vnutri je daco ine, neviem co).
Rano som si merala teplotu (v ustach), pricom v navode je pisane min 4 minuty merat, po 5 minutach som namerala 36,4.....Co sa mi teda nezda, nakolko v ustach byva obycajne este vyssia teplota....Zial nemam si to ako velmi premerat (mam doma digitalny rektalny s ohybnou spickou pre maleho, z logickych dovodov ho nechcem pouzit na meranie do ust 🙂)) plus mam este taky do ucha, ten mi zvycajne nameria okolo 36,8....
Myslite ze ten teplomer moze byt vadny? resp zvykne byt bazalna teplota rano taka nizka???? Dakujem!
@labiduch
ja mávam 36,4 v ústach úplne bežne .... kľudne od 36,0 do cca 36,4 pred ovu
a nie je to pravda, že v ústach je vyššia teplota, v
v ústach je práveže o cca 0,3 stupňa nižšia teplota ako dolu
takže to máš teplotu úplne v pohode
mám len jednu otázku: prečo keď je to bazálny teplomer, meria iba na jedno desatinné miesto?
všetky teplomery, ktoré boli určené primárne na meranie bazálnej teploty, som doteraz videla iba na dve desatinné miesta
ale teda tie boli digitálne
@petra212 to neviem povedat, ja som proste na amazone hladala teplomery na meranie bazalnej teploty, ale nie digitalne.
v podstate ta stupnica je velmi velka a je ako keby pod lupou, cize teoreticky viem vidiet ci tam je 36,4 alebo 36,45 ale napr 36,45 a 36,47 by som nevidela asi rozdiel velmi....Tak verim ze to nebude nejake velmi zle...digitalne teplomery nemusim, vadia mi na nich plasty a nikel pri styku s pokozkou.....
Tento je skleneny a vnutri je myslim galium.
@labiduch
no ja mám teraz taký nový digitálny na dve des. miesta, doteraz som pouzívala normálny digitálny ... takže sa tiež teraz s ním učím robiť,
lebo ono aj meranie medzi dvoma teplomermi môžu byť rozdiely,
tento čo mám nový - originál digitálny na dve des. miesta, sa mi zdá, že meria ešte o čosi menej ako ten starý (iba na jedno des. miesto), ale zase je podľa mňa presnejší
ten rozdiel 36,45 a 36,40 je už lepší ako na celé jedno des. miesto, takže to je dobre, že to tam vidíš,
a s tými teplotami by som si hlavu nerobila, podla mna v ústach 36,4 je s pohode
už som tu aj čítala, že niektorá kočka (je už teraz tehu) má toľko dolu
a tam by ozaj mala byť tá teplota vyššia ako v ústach
@rybkaa ved ja si medzitym pospim 🙂 budik na 6.30 a dalsi krat 6.35...medzitym driemem :D
digitalny nemozem, moje telo nejak pokozkou na digitalny nereaguje (pod pazuchou som si digitalnym v zivote nenamerala viac ako 35,5....moj manzel s tym istym nema problem namerat normalnu teplotu....).
no a do ust si plastovy teplomer mozem dat obcas ale ak to ma byt kazde rano tak do tyzdna budem mat usta vyhodene ako opica z toho plastu alebo z coho 🙂))) preto som si kupila ten skleneny.
vie mi niekto poradit? ked dojcim, a prave mi skoncila MS, mam stale tolko hormonov, ze mi to vidno na ovulacnom teste? lebo cisty test som nemala od porodu, stale tam je slabsi ci silnejsi druhy pasik. dakujem
@majuskabobi ahoj majuska ...... Mozno ano mozno nie ale to ani nemusis aj tak spermie preziju 3-5di tak sa nestresuj a sup do postele kazdy den ....... Mozno sa zadaryyyyy aj tak dva dni pred a den po ovu su najsilnejsie dni ..... Tak cela stastia 🙂

@lauritka ahoj prosim ta.. pridam fotku z marcoveho syklu ovulakov a z tohto.. myslis, ze tento cyklus som uz mala ovulku, mavam asi 30-32 dnovy cyklus . mohla som mal ovulku ten 17 DC ? a teda dnes je este sanca na " plodenie " ? 😅