Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majuskabobi uz 5mesiacou nepijem alkohol a ani red bull......
Len ked mi pride mrcha tas si kupim red bull na ukludnenie
@lauritka nie,dnes rano vraveli v radiu,ze Velkonocny piatok je najväčší z najväčších pôstov,chápeš 🙂)
@zuzannaaa redbull na ukludnenie,panecky ja som po redbulle ako duracellko :-P ja tvrdy alkohol nepijem,ale v pondelok si vinecko dve dzeci dam B-) zeny kedy varite sunku? Dnes ci v sobotu 😀
Baby,prosim o radu som 24 dc,mam 28 dc a ovulaciu som mala potvrdenu ovu testom na 11 dc,robila som si tehu test s citlivostou 10,lebo ma strašne boli zaludok ako pri prvom tehu,ale test bol negativny,a otazka znie mám este nadej ze by bol test pozityvny,dakujem
@majuskabobi este to tvrdy alkohollll to rozhodne ale pohar vina To ano. Ale to chcem povedat ze v nedelu mal manzel narodky tak ame oslavovali a vsedci samozrejme popijali a ja ja ako u suchankou alebo na silvestra nic ..... Heee
@majuskabobi ahojjjj musim sa smiat lebo aj ja rovnaka panika ako ty ... Nie neni su pokazene. Ovulaciu budes mat neskor o par dni ja som dostala o 3dni neskor ..... Na 16den mi len zacala ..... Takze ziadni stres a testuj dalej az kym nebude rovnaka ciara ;)
@zuzannaaa asi nie,dnes hodinu po teste dosla mrcha 😠 3 dni skor na 25dc,tak to je mrchaa ☹ o chvilu budem mrchovat 2x do mesiaca miesto kocikovania 🙂
@edmi testuj az ked ti vynecha, to budes mat na 100% ja tiez testujem skoro a potom len sklamanie

@zuzannaaa cez vikendik (alebo aj skor,hihi) si môžeš dať pohár vínka 😉