Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ženy, začína veľký pôst.viete čo to znamená 😝 😲
@majuskabobi a ten uz nebol ?? mesiac pred ? 😝
@majuskabobi uz 5mesiacou nepijem alkohol a ani red bull......
Len ked mi pride mrcha tas si kupim red bull na ukludnenie
@lauritka nie,dnes rano vraveli v radiu,ze Velkonocny piatok je najväčší z najväčších pôstov,chápeš 🙂)
@zuzannaaa redbull na ukludnenie,panecky ja som po redbulle ako duracellko :-P ja tvrdy alkohol nepijem,ale v pondelok si vinecko dve dzeci dam B-) zeny kedy varite sunku? Dnes ci v sobotu 😀
@majuskabobi aha 🙂
@lauritka takze ziadne tutu-mutu,ziaden test 🙂)
Baby,prosim o radu som 24 dc,mam 28 dc a ovulaciu som mala potvrdenu ovu testom na 11 dc,robila som si tehu test s citlivostou 10,lebo ma strašne boli zaludok ako pri prvom tehu,ale test bol negativny,a otazka znie mám este nadej ze by bol test pozityvny,dakujem
11 dc si mala pozitivny test alebo ovulaciu?
@edmi
@majuskabobi este to tvrdy alkohollll to rozhodne ale pohar vina To ano. Ale to chcem povedat ze v nedelu mal manzel narodky tak ame oslavovali a vsedci samozrejme popijali a ja ja ako u suchankou alebo na silvestra nic ..... Heee
Baby ktora z vas ma skusenosti s digitalnim ovu testom?
Diky
@vevericka13, 11 dc som mala pozitivny test
@zuzannaaa to jednorazovy test? Väčšinou su tie drahe 🙄
@zuzannaaa oo,zeby? niektoré este maju kratky akoze ms 😲
@majuskabobi ahojjjj musim sa smiat lebo aj ja rovnaka panika ako ty ... Nie neni su pokazene. Ovulaciu budes mat neskor o par dni ja som dostala o 3dni neskor ..... Na 16den mi len zacala ..... Takze ziadni stres a testuj dalej az kym nebude rovnaka ciara ;)
@zuzannaaa asi nie,dnes hodinu po teste dosla mrcha 😠 3 dni skor na 25dc,tak to je mrchaa ☹ o chvilu budem mrchovat 2x do mesiaca miesto kocikovania 🙂
@zuzannaaa to bol tehotensky test 🙂)
@edmi tak ovulacia mohla byt kludne 12-13DC
@edmi testuj az ked ti vynecha, to budes mat na 100% ja tiez testujem skoro a potom len sklamanie

@zuzannaaa cez vikendik (alebo aj skor,hihi) si môžeš dať pohár vínka 😉