icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzannaaa
15. apr 2015

A na digi mam len kruzok .......

zuzannaaa
15. apr 2015

Co nebudem mat ovulku ci :(

lina129
15. apr 2015

@zuzannaaa no pravdu povediac pre mna je problem aj 1-2 dni, lebo zijeme s muzom na dialku cca. 500km, kvoli praci, a on vzdy "dobehne" na otocku, ked mam ovulku... 😖 a kedze potrebujeme a hlavne chceme vychytat ten najidealnejsi cas, tak aj 1-2 dni su rozhodujuce... asi budem musiet zacat merat BT, len co ked ta ukaze ovulku vlastne az po funuse... ze?
ale diky za odpovede @lauritka

ninka214
15. apr 2015

@hrcavdeske a robila si si aj na 22dc? Lebo napriklad ja mam az na 22.

hrcavdeske
15. apr 2015

@ninka214 dosli mi testy uz som na to kaslala.. cyklus mavam 30 dnovy. nesla som to uz riesit. uvidime . dnes som 26 DC , vobec ma nelaka testovat, a neriesim to.. mozno tym ze ani necakam ze sa zadari pri tom co mi doki povedal, teda tie cysty + rozhadzane hormony.

lauritka
15. apr 2015

@lina129 ano ovulaciu ukaze az spatne.. preto su dobre testiky.. tie ukazu vopred, Bt sa len potvrdi, ci prebehla 😉

ladyblcha
16. apr 2015

dievcata, ked pred testovanim ovu testami viac pijem, ze teda zabudnem dodrzat tu 2hodinovu striedmost prijimania tekutin pred testovanim - vyjde test falosne negativny, alebo falosne pozitivny?
dakujem 🙂

lauritka
16. apr 2015

@ladyblcha men staci aj hodinky, niekedy vobec a test vyjde aj tak 🙂
ale skus ason taku hodinu vydrzat... aby vysli silnejsie ciarky

ladyblcha
16. apr 2015

@lauritka no snazim sa, ale niekedy sa pozabudnem, kedze ja cely den popijam caje a vodu, a zrazu zistim ze je uz osem vecer a teda najvyssi cas testovat, ale pred stvrthodinou som pila caj... 🙄 strasne rychlo mi vecer uteka cas. ☹
takze vyjde ciarka slabsia. ok. cize pekne krasne sexovat aj ked je slaba ciarka 😀

majuskabobi
16. apr 2015

@ladyblcha pozam tento problem,na dve hodky chod von a potom testuj,ja len tak vydrzim nepit 😇

lauritka
16. apr 2015

@ladyblcha no sleduj aj hlien popritom, aj ten je napomocny 🙂

majuskabobi
16. apr 2015

@zuzannaaa ake mas paradne testery,to su jednorazovky? Nesmut,mna tiez ovula obchadza tento mesiac 😌

1234lubka
16. apr 2015

@timona no ukaz ich,

1234lubka
16. apr 2015

inak co ked test ovulacny je za mokra strasne pozitivny silny a ked zaschne tak ta ciarka nieje taka silna ako druha....ked si porovnavan z min mesiacov tak tam aj po zaschnuti vidno silnejsie....

1234lubka
16. apr 2015

teda je dost silna ale ked porovnam tak by mala byt este trochu silnejsia...a pred tym som mala stale dve po sebe..jeden den oba priblizne rovnako silne a na druhy den bola testovacia o dost silnejsia ako kontrolna...teraz len jeden den ana druhy uplne negativny...ani ine ovulacne priznaky som velmi nemala...ach jaj..pol roka mi ten alchemilkovy caj pomahal....

zuzannaaa
16. apr 2015

@majuskabobi ahoj dufam ze nie este. Si spravym testy....... Ako to su jednorazove..... S celkom dobre ....

zuzannaaa
16. apr 2015

Vydite tam nieco lebo podla testou ovulka este nebola mozno dnes zajtra ..... A na grafe vydim akurat taky velmi chaos ;))))))))

zuzannaaa
16. apr 2015

@majuskabobi ... Uz silnie mozno dnes. Zajtra pozajtra a Ten digi ukaze len vrcholove 2 dni ... Dufam ze bude uz zajtra smajlik .....

ladyblcha
16. apr 2015

@rybkaa @lauritka a ine dievcata so skusenostami
co myslite? ovulka bola vcera, je dnes alebo este len bude?

lauritka
16. apr 2015

@ladyblcha vcera sa mi to zdalo uplne pozitivne.. dnes to mas slabsie.. cize ovulka bud dnes alebo zajtra / od vrcholu do 48 hodin /

ladyblcha
16. apr 2015

@lauritka tiez som to tak odhadovala, na hlien sa neviem spoliehat, mam prvu ovu po kyrete a nejake je to uplne ine ako bolo pred kyretom.
aj vajecniky ma bolia inak, a dnes ovela viac - tak preto som si overovala, ci to ovulka so zmenenymi priznakmi po tych dvoch kyretoch (jeden nepodareny), alebo nejaky zapal (bo sa bojim uz)

katka1274
16. apr 2015

@lauritka ahoj.tu je tehu testik od teba.myslis ze je to pravy duch? Je to 8dpo

lauritka
16. apr 2015

@ladyblcha no malo by to byt ono a taketo bolesti su tesne pred 😉
@katka1274 noo nechcem to zakriknut, ale zda sa mi , ze to bude tam 😉 skus zase z ranneho

ladyblcha
16. apr 2015

@beckana tutok

katka1274
16. apr 2015

@lauritka dakujem.tvoje ovu testiky nesklamali ;) tento je dnes rano tak sobotu rano skusim ci to nebol zly testik len ;) ale takto nahrubo mi nikdy nezaduchoval ;)

lauritka
16. apr 2015

@katka1274 no ved no ved, kanaliky byvaju skor take tensie 😉 toto vyzera fakt nadejne 😅

katka1274
16. apr 2015

@lauritka po vsetkych tych kanalikoch sa mi to zda normalne neskutocne.kazdy mesiac som dufala no teraz tomu volako nechcem verit. Bojujem s tym testnut hned rano.no viem ze je to este zbytocne.ale matia ma ze ovu testik je uplne negativny

lauritka
16. apr 2015

@katka1274 ten este tiez moze zosilniett.. no ved mna by ttaketo nieco tiez nakoplo 🙂

katka1274
16. apr 2015

@lauritka ja ta obdivujem ze taky dlhy cas bojujes a si v pohode.mi 15mesiacov a psichycky ma to ubija.dufam ze aj ty coskoro najdes taketo cudo na testiku ;)

lauritka
16. apr 2015

@katka1274 no ono je to tak, ze cim dlhsie,tym si zocelenejsia.. najviac stresuju par mesacne snazilky.. 😀