Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
no vazne 🙂 tu niekde vo fore s ovu testami ... neviem to najst teraz .. a bolo tam ze niekto mal len 12 hodin pozytyvny ovu test a ze vecer uz nie ked testovali... a niekto zas 48 hodin stale silny .... ale ja som to tak pochopila ze ked je pozytivny test vtedy treba skusat... asi som zle pochopila... nevedela som ze este ma clovek dva dni nato :D som prvosnazilec no co uz 😀 😵
@zuzannaaa ak mas ndes bolesti to znamena ze je ovulacia !! ovu testiky su vtedy len OVU (cize mas len vtedy ovulaciu) ak je druha ciarka TMAVSIA ako ta kontrolna , ak je len rovnaka alebo svetlejsia nemas ovulaciu !! ak je tmavsia, treba sa nsazit v ten den ked si to zychytila a este ten dalsi !! tie bolesti bola 100% ovulacia ( ja svoju vzdy citim, je to akoby som mala pred ms, a picha ma vtedy 🙂
@sara34valentina ... No asi ano uz od soboty ma boli spodok ... A dnes citim möravy vajecnik....
Aj ciarku mam zas silnejsiu ,.....

Ahojte..
Chcem sa len opytat ked mi vysiel test tak ako na obrazku tak uz je den D ?
testujem sa druhy krat a v minulosti som mala prave inu znacku.,,,
ak je ovulka dnes tak cca ako dlho mam sancu ze to vide?
dneska som odcestovana a nebude sa dat snazit ... ☹ 🙄