icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

ivushka14
17. apr 2015

Ahojte..
Chcem sa len opytat ked mi vysiel test tak ako na obrazku tak uz je den D ?
testujem sa druhy krat a v minulosti som mala prave inu znacku.,,,
ak je ovulka dnes tak cca ako dlho mam sancu ze to vide?
dneska som odcestovana a nebude sa dat snazit ... ☹ 🙄

rybkaa
17. apr 2015

@ladyblcha myslím, že ten z 15.4. je najsilnejší, potom bledne, takže ovu do 48 hodín, teda bola včera alebo bude dnes, sprav ešte aj dnes test, mal by byť ešte svetlejší 🙂

lauritka
17. apr 2015

@ivushka14 dnes vrchol LH, ovulacia do 48 hodin, cize staci snazit aj zajtra-pozajtra

lauritka
17. apr 2015

@katka1274 tak aky je dnes ? 😉

katka1274
17. apr 2015

@lauritka asi z toho nic nebude ; ( asi bol testik vadny.dnes uz je tam len tienik

lauritka
17. apr 2015

@katka1274 faakt ?? ale ved to vyzeralo uplne tak ako kedy kocky pridavali a boli tehulky 😒 ☹

ivushka14
17. apr 2015

@lauritka
naozaj? tak parada... 😅
som uz myslela ze je to zas pasé kedze niekde som citala ze na oplodnenie mam len par hodin ked je test takto tmavy... a nechela som to zmeskat kedze mne ovu musia vyvolavat za pomoci hormonov...
dakujem za odpoved...

lauritka
17. apr 2015

@ivushka14 a to kde hihi ? tak to je poriadne zavadzajuca informacia..
prave ovulacne testy su dobre na to, ze ukazu ovulaciu VOPRED.. cize aby si este mala cas sa snazit..

ivushka14
17. apr 2015

no vazne 🙂 tu niekde vo fore s ovu testami ... neviem to najst teraz .. a bolo tam ze niekto mal len 12 hodin pozytyvny ovu test a ze vecer uz nie ked testovali... a niekto zas 48 hodin stale silny .... ale ja som to tak pochopila ze ked je pozytivny test vtedy treba skusat... asi som zle pochopila... nevedela som ze este ma clovek dva dni nato :D som prvosnazilec no co uz 😀 😵

lauritka
17. apr 2015

@ivushka14 jj kym je silne treba acat a plus este nasledujuce dva dni.. a ked je aj na druhy den silny, tak este o den to posunut 😉

ivushka14
17. apr 2015

@lauritka ahaa... takto .. dakujem... mali by to davat k pribalovemu letaciku 🙂))
no som zvedava ci to vide... ak ano tak zacnem verit na zazraky 🙂

lauritka
17. apr 2015

@ivushka14 😉

katka1274
17. apr 2015

@lauritka ja to tiez nechapem ze by az hentak zaduchoval ; (

zuzannaaa
18. apr 2015

@lauritka ahoj... Ty si taka dobra poradkina a vzdy ochotna ... Pzry na testy 18dc su dnesne ........
Strasne ma boli cely spodok aj krize dole...... J to ovulka alebo pred testy sa mi zdaju este nie uplnee..... Ci ry na to

lauritka
18. apr 2015

@zuzannaaa ahoj, no este trosku chyba.. mozno do dvoch dni bude uz pozitivne, ked uz ti zacali aj bolesti

zuzannaaa
18. apr 2015

@lauritka dnes mi zacali dolesti.. A vies aj preco su tie bolesti?

lauritka
18. apr 2015

@zuzannaaa no ze vraj ked to tam rastie 🙂 hoci inde som citala, ze bolesti sposobuje volna tekutina co sa rozleje p ovulke.. ale mna boli pravze pred..

zuzannaaa
19. apr 2015

@lauritka ahoj dnes rano som si robila z druheho ranneho mocu a je uplny ....
Chcem sa spytat mohla som tak rano robit ?

zuzannaaa
19. apr 2015
lauritka
19. apr 2015

@zuzannaaa jj, tak od tej 10tej .. uz sa da.. tak idis, ako som hovorila, uz mas tmavy, sup sa snazit 😉 a este testni aj zajtra potom. ak uz bude slabsi, dnes mas vrchol LH a ovulacia nastane do 48 hodin

Sonntag ? bist du in DE ? 😅

zuzannaaa
19. apr 2015

@lauritka .... Diky ...... Uz ma tak neboli spodok ,len trochu ....... Hej spravym si este vecer a zajtra rano ..... Aby som mala istotu ...... .....

zuzannaaa
19. apr 2015

@lauritka ahoj vecernsom si robila este jeden a bola uplne tmavaaaa.......
Kdy su tie naj plod dni?
Ja som citala 5 pred a 3po ....

lauritka
19. apr 2015

@zuzannaaa no teraz uz od pozitivneho testu su plodne. a nasledujuce dva dni.. a po ovulacii este jeden den..
vajicko zije maximalne 24 hodin po ovulke

sara34valentina
19. apr 2015

@zuzannaaa ak mas ndes bolesti to znamena ze je ovulacia !! ovu testiky su vtedy len OVU (cize mas len vtedy ovulaciu) ak je druha ciarka TMAVSIA ako ta kontrolna , ak je len rovnaka alebo svetlejsia nemas ovulaciu !! ak je tmavsia, treba sa nsazit v ten den ked si to zychytila a este ten dalsi !! tie bolesti bola 100% ovulacia ( ja svoju vzdy citim, je to akoby som mala pred ms, a picha ma vtedy 🙂

zuzannaaa
20. apr 2015

@sara34valentina ... No asi ano uz od soboty ma boli spodok ... A dnes citim möravy vajecnik....
Aj ciarku mam zas silnejsiu ,.....

zuzannaaa
20. apr 2015
zuzannaaa
20. apr 2015

@lauritka ciarka mi zosilnela este dnes. ,,,, to ako este nebola ovulka ... Dnes citim od rana pravy vajecnik

zuzannaaa
20. apr 2015

@lauritka ona stale silnie. Mozno vecer bude este viac ale uz nema testy .... U nebudem kontrolovat .... Uz asi etreba ci?

lauritka
20. apr 2015

@zuzannaaa tak potom si tesne pred ovulkou, toto uz je fakt pozitvne.. ani uz nemusis, snazte sa este zajtra a pozajtra , to by malo stacit 😉

zuzannaaa
20. apr 2015

Ahojte chcem sa spTaj je ten test pozitivny?