Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Co nebudem mat ovulku ci :(
@zuzannaaa no pravdu povediac pre mna je problem aj 1-2 dni, lebo zijeme s muzom na dialku cca. 500km, kvoli praci, a on vzdy "dobehne" na otocku, ked mam ovulku... 😖 a kedze potrebujeme a hlavne chceme vychytat ten najidealnejsi cas, tak aj 1-2 dni su rozhodujuce... asi budem musiet zacat merat BT, len co ked ta ukaze ovulku vlastne az po funuse... ze?
ale diky za odpovede @lauritka
@hrcavdeske a robila si si aj na 22dc? Lebo napriklad ja mam az na 22.
@ninka214 dosli mi testy uz som na to kaslala.. cyklus mavam 30 dnovy. nesla som to uz riesit. uvidime . dnes som 26 DC , vobec ma nelaka testovat, a neriesim to.. mozno tym ze ani necakam ze sa zadari pri tom co mi doki povedal, teda tie cysty + rozhadzane hormony.
dievcata, ked pred testovanim ovu testami viac pijem, ze teda zabudnem dodrzat tu 2hodinovu striedmost prijimania tekutin pred testovanim - vyjde test falosne negativny, alebo falosne pozitivny?
dakujem 🙂
@lauritka no snazim sa, ale niekedy sa pozabudnem, kedze ja cely den popijam caje a vodu, a zrazu zistim ze je uz osem vecer a teda najvyssi cas testovat, ale pred stvrthodinou som pila caj... 🙄 strasne rychlo mi vecer uteka cas. ☹
takze vyjde ciarka slabsia. ok. cize pekne krasne sexovat aj ked je slaba ciarka 😀
@ladyblcha pozam tento problem,na dve hodky chod von a potom testuj,ja len tak vydrzim nepit 😇
@zuzannaaa ake mas paradne testery,to su jednorazovky? Nesmut,mna tiez ovula obchadza tento mesiac 😌
inak co ked test ovulacny je za mokra strasne pozitivny silny a ked zaschne tak ta ciarka nieje taka silna ako druha....ked si porovnavan z min mesiacov tak tam aj po zaschnuti vidno silnejsie....
teda je dost silna ale ked porovnam tak by mala byt este trochu silnejsia...a pred tym som mala stale dve po sebe..jeden den oba priblizne rovnako silne a na druhy den bola testovacia o dost silnejsia ako kontrolna...teraz len jeden den ana druhy uplne negativny...ani ine ovulacne priznaky som velmi nemala...ach jaj..pol roka mi ten alchemilkovy caj pomahal....
@majuskabobi ahoj dufam ze nie este. Si spravym testy....... Ako to su jednorazove..... S celkom dobre ....
@majuskabobi ... Uz silnie mozno dnes. Zajtra pozajtra a Ten digi ukaze len vrcholove 2 dni ... Dufam ze bude uz zajtra smajlik .....
@lauritka tiez som to tak odhadovala, na hlien sa neviem spoliehat, mam prvu ovu po kyrete a nejake je to uplne ine ako bolo pred kyretom.
aj vajecniky ma bolia inak, a dnes ovela viac - tak preto som si overovala, ci to ovulka so zmenenymi priznakmi po tych dvoch kyretoch (jeden nepodareny), alebo nejaky zapal (bo sa bojim uz)

A na digi mam len kruzok .......