Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
Ahojte baby, spodny je dnes teraz... je pozitivny? A ako sa mame snazit ked sme sa snazili vcera? Mame aj dnes aj zajtra? Doteraz sme sa kazdy druhy den.. nebude to vela? 🙂
@lauritka co myslis Ty?
@littledesire kludne staci az zajtra, ano vyzera ze je pozitiv. ale testni aj zajtra.. ak bude slabsi, vrchol LH je dnes a ovulka nastane do 48 hodin, cize v pohode zajtra stihate
@lauritka hehe dobre diki,,, som sa bala ze kebyze dnes nedame, ze zmeskame ;)
@littledesire nieee... 😉
@lauritka este jedna otazka, 🙂 ked sa posnazime zajtra rano, tak potom mame aj v sobotu rano? Nebude to vela v zmysle ci by nemala byt den pauza kvoli spermiam.?.. potom nedela pauza alebo mame tri dni za sebou? 🙂
@littledesire vies co , tam sa fakt nazory rozchadzaju, mne tvrdilii dvaja lekari ze sa treba snazit aspon taz v denen tesne pred ovulkou a v case ovulacie.. ini zas tvrdia, ze staci ob den.. to je tazko, ono ked sa ma podarit, vyjde to aj z jedneho snazenia.. 🙂
@lauritka heh no.. dobre ;) ked ma vyjst vyjde ;) dakujem ;)
@lauritka ttoto je dnesny.. je o nieco svetlejsi ako vcerajsi, aj ked ten lavy pruzok ma polku tmavu, polku svetlejsiu.. takze znamena ti ze vcera bol vrchol? ;)
@littledesire ano podla vseteho vcera vrchol 🙂 cize dnes a zajtra posnazte.
@littledesire drzim palce
@littledesire ahoj.sme na tom uplne presne,tiez som vcera poobede mala pozitivny ovu test.tak sme robili lasku hned 2x, dnes tiez,hoci dnes uz je ovu test negativny. A pre istotu aj zajtra a v nedelu.som strasne znedava,ci nam to vyjde.drzim ti palce.
@lauritka ok super ;) dakujem 🙂
@sara34valentina dakujem velmki pekne
@vcelicka29 no my sme sa posnazili len dnes rano lebo isiel muz na chatu s kolegami, ale zajtra pride tak posnazime aj zajtra 🙂 drzim palce aj ja tebe 🙂

@badimeria hmm.. no ani jedne nie je este pozitivny. a co hlienik ?? mas nejaky ?