Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lia23 ahoj, je tu o tom tema 😉 a su tam aj fotky.. skus pohladat./ testovanie tehotenstva pomocou ovulacnych testov /
ale osobne by som radsej odporucala testovat tehu testami.. ja to sice fakt, ze ti ovulacny vyjde tehotenstve pozitivny, ale.. je otazne kedy presne.. nie je to tak, ze tmavne a je to zarucene tehu, lebo tmavnut moze aj pred ms.. jedine ak si priblizne tak 2-3 dni pred terminom, pripadne v den , ked to ma dojst najdes uplne pozitivny ovulacny, tak to bude tehu- /pokial je ale urcite ovulacia uz potvrdena predtym, ze bola /, potom treba ciknut aj na tehotensky 😉
@lauritka ovu test som robila rano o 10 a bola silnejsia ako testovacia, odfotila som to len starym mobilom, lebo svojmam pokazeny a este aj vsetky fotaky aj kamery v nasom bte boli vybite :D ako natruc...ale proste ta ciarka aj na tom teste svieti :D take som este nemala....i ked, neveirm ze by som mohla byt tehu :(
ja som si kupila ovulacny test v lekarni , kde sa na zaklade slin da zistit ovulacia teda plodne dni.
Citala som pribalovy letak a je to nesmierne jednoduche , rychle a da sa pouzivat opakovane niekolko mesiacov.
otehotniet sa mi podarilo skor ako som ho zacala pouzivat takze ak ma niekto zaujem viem posunut dalej za symbolicku cenu.
tak od zajtra pocitaj 1 dc potom
*** kocky este mam ovu testiky na predaj ***
*** pokial by ste mali zaujem, 0,30/ks ***

Ahojte kocky, mala by som na vas otazku... ako to vlastne funguje ked chcem testovat tehotenstvo ovulacnymi testikmi??? ake musia byt ciarky, kedy je potrebne testovat, a pod. Viete mi niektora poradit???dakujem 🙂