icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lia23
28. apr 2015

Ahojte kocky, mala by som na vas otazku... ako to vlastne funguje ked chcem testovat tehotenstvo ovulacnymi testikmi??? ake musia byt ciarky, kedy je potrebne testovat, a pod. Viete mi niektora poradit???dakujem 🙂

lauritka
28. apr 2015

@lia23 ahoj, je tu o tom tema 😉 a su tam aj fotky.. skus pohladat./ testovanie tehotenstva pomocou ovulacnych testov /

ale osobne by som radsej odporucala testovat tehu testami.. ja to sice fakt, ze ti ovulacny vyjde tehotenstve pozitivny, ale.. je otazne kedy presne.. nie je to tak, ze tmavne a je to zarucene tehu, lebo tmavnut moze aj pred ms.. jedine ak si priblizne tak 2-3 dni pred terminom, pripadne v den , ked to ma dojst najdes uplne pozitivny ovulacny, tak to bude tehu- /pokial je ale urcite ovulacia uz potvrdena predtym, ze bola /, potom treba ciknut aj na tehotensky 😉

lia23
28. apr 2015

@lauritka ano, akurat som ju nasla, dakujem, no asi mas pravdu, ja som len chcela vediet...lebo mam pozitivny ovu test, MS by uz mala prist....len beriem dufaston, myslis ze by to mohlo ovplyvnit aj ten ovu test??

lauritka
28. apr 2015

@lia23 urcite nie 😉 zhanaj tehu test 😅

lia23
28. apr 2015

@lauritka ovu test som robila rano o 10 a bola silnejsia ako testovacia, odfotila som to len starym mobilom, lebo svojmam pokazeny a este aj vsetky fotaky aj kamery v nasom bte boli vybite :D ako natruc...ale proste ta ciarka aj na tom teste svieti :D take som este nemala....i ked, neveirm ze by som mohla byt tehu :(

lauritka
28. apr 2015

@lia23 ale ver a kupuj tehu testik 😉

lia23
28. apr 2015

@lauritka jeden mam, tak zajtra by som testla, ale aj tak viem ze bude len /.....Lauritka, inaksie, nevies nahodou na akej faze funguje duphaston??? ci automaticky hned vyvola ovu alebo to chvilku trva, alebo ako

lia23
28. apr 2015

@lauritka na tej druhej foto je ten druhy dnesny..

lauritka
28. apr 2015

@lia23 tak to je jasne pozitivne, urcite testuj rano tehu test.

duphaston sam osbe nie je na ovulaiu. to skor clostylbegyt, dufik len s oblubou predpisuju, lebo si myslia, ze sa s tym vsetko zrovna.. je to skor na podporu fazy po ovulacii..

lia23
28. apr 2015

@lauritka co by ine mohlo zapricit taketo //??bliziaca sa ms??

lauritka
28. apr 2015

@lia23 nie.. az takyto pozitivny nebyva, hoci cest vynimkam.. alebo potom bude ovu.. ale zas ke hovoris, ze uz bola..

lia23
28. apr 2015

@lauritka ovu uz bola podla testu ...12.4 bol takyto test

danielapa909
28. apr 2015

ja som si kupila ovulacny test v lekarni , kde sa na zaklade slin da zistit ovulacia teda plodne dni.
Citala som pribalovy letak a je to nesmierne jednoduche , rychle a da sa pouzivat opakovane niekolko mesiacov.
otehotniet sa mi podarilo skor ako som ho zacala pouzivat takze ak ma niekto zaujem viem posunut dalej za symbolicku cenu.

lauritka
28. apr 2015

@lia23 uhm, tak to bude tehu 🙂

lia23
28. apr 2015

@lauritka joooj kiezby.....boze ja mam take nervy ...:D

zuzannaaa
28. apr 2015

@lauritka cauky ,,.... Tak zajtra je den ocakavanej ms....... Citim ze nepride ale aj tak sa bojim :(
Len som si vsimla ze mam take 3dni taku cudnu chut v ustach ked nieco ziem. Cudne to chuti a dnes troch ako kyselinu. .....

lauritka
28. apr 2015

@zuzannaaa jj, ze vraj v tehu je taka zvlastna kovova prichut v ustach 😉

zuzannaaa
28. apr 2015

@lauritka len co som to dopisla slasom na wc a mrcha prisla ....
Neviem moze to byt to spinenien co kazda pise ze mava.....ale to uz asi nebude to .... Mam distat zajtra no dostala som teraz... Celkom presne ...,

lauritka
28. apr 2015

@zuzannaaa aaa, no do frasaaa 🙄 😖

lauritka
28. apr 2015

tak od zajtra pocitaj 1 dc potom

zuzannaaa
28. apr 2015

@lauritka skusali sme presne na den ovu podla testou a nevislo :( :( :(

lauritka
28. apr 2015

@zuzannaaa noo. v jednom cykle je sanca ledv 15 %.. ze to klane, aj ked sa presne trafite.. treba skusat dallej 😉

zuzannaaa
28. apr 2015

@lauritka ved ine na, ani neostava .....
Mi zaciname tutu mutu uz ked testy zacinaju chitat farbu asi tak 3-4dnimüred ovu ... A 1den po nej. Myslim si ze suntomnaj dni ci?

lauritka
28. apr 2015

@zuzannaaa naj dni su ked ti vyjde pozitivny test a dalsie dva dni 😉

zuzannaaa
28. apr 2015

@lauritka ako to dva dni po ved vajcko zije len 24hodin

korytnacka81
29. apr 2015

*** kocky este mam ovu testiky na predaj ***

*** pokial by ste mali zaujem, 0,30/ks ***

lia23
29. apr 2015

@lauritka tak nakoniec som si robila test, bol negativny, potom ked som kukla tak akoby zle stieklo to farbivo, zdal sa mi tam kanalik, akoze otras...a uz mam aj bledunko hnedy vytok...takze zacina MS 😖

lauritka
29. apr 2015

@lia23 😒 to ma mrzi

lauritka
29. apr 2015

@zuzannaaa lebo pozitivny tesik neznamena, ze v ten den je ovulacia, ale ze ukazuje vrchol LH pRED ovulaciou , ktora nastane DO 48 hodin

badimeria
29. apr 2015

Ahoj @lauritka som uz zufala myslis ze pride ovulka a ide to k lepsiemu ci ani nie 😢