icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lia23
2. máj 2015

@lauritka ako, tiez som sa nad tym pozastavovala...len enviem ci to nie je tym rozpitym farbivom ze tam vidno tu ciarku...dnes osm si nerobila....toto som robila v stredu, a v stvrtok som si robila ovulacny a uz bola len slabulinka ciarocka, vcera som dostala spinenie a dnes nomrlane MS... tak ja vlastne neviem, ci je toto pozitivne ci nie..

lauritka
2. máj 2015

@lia23 ha tak.. no mozne to je, ze sa nieco dialo, ale neujalo sa.. a toto bol aky testik tehotensky ??znacka ?

lia23
2. máj 2015

@lauritka to je testik od rybkaaa 🙂

lauritka
2. máj 2015

@lia23 aha. no skoda, ze to nevyslo.. ale podla mna to bolo slabo pozitivne.. niekedy sa stane, ze sa vajko oplodni, pokusa sa aj uhniezdit, ale prve dni nezvladne. moze sa pri tom vylucit aj male mnoztvo hcg

lia23
2. máj 2015

@lauritka nemyslis ze to mohlo byt len rozpite farbivo na teste?

karolina196
2. máj 2015

ahojte baby, pripajam sa do skupiny. uz dlhsie citam toto forum a zapacili sa mi vase rady a povzbudenia. tiez sme sa s mm rozhodli mat babatko,tak som si zacala robit ovu testy,ci je u mna vsetko ok .zacala som len min.mesiac s testami a testy vyzeraju ok,len nie vzdy to znamena uspech. v minulosti som mavala problemy s mrchou,ale akosi sa to ustalilo. mavam priblizne 33dnovu + - 2dni a tento mesiac sme sa snazili hned ako som uvidela dve // . minuly mesiac som testovala taktiez ,ale asi som to presvihla. prikladam aj moje ovu testiky z tohto mesiaca

karolina196
2. máj 2015

a uz len teraz cakam a trpnem,ci mrcha dorazi alebo sa zadarilo. 🙂

lauritka
2. máj 2015

@lia23 hm tazko povedat, ale ja som ho mala biely minule, tiez som ich mala par doma..

lauritka
2. máj 2015

@karolina196 drzim palce, ukazkovy vrchol na 20 dc, cize ovulacia mohla byt 21-22 dc

lia23
2. máj 2015

@lauritka nuz v podstate je to asi aj tam uz jedno,ajtakto nezmenim, skoda,,...snad vyjde dalsi mesiac, dakujem za rady..inaksie..ja ta obdivujem,zdas sa mi dost kludna aj napriek tomu e sa snazite o babatko,tedaaspontak na mna posobis, ze si nejak nepodlahla testivaniu aj ked tu je tolko mamiciek/cakateliek/snaziliek..niektore do testovania spadli uplne...ale ty miprides taka vyrovnana so vsetkym, ci sa mylim? 🙂

lauritka
2. máj 2015

@lia23 ja uz mam svoje odstresovane a odtestovane, tak preto 😅 😀

littledesire
2. máj 2015

@karolina196 drzim ti palce... musim povedat ze mas to velmi pekne popisane... tak uhladne, pekne pismo, vsetko rovno, testy rovno nalepene 🙂

lia23
2. máj 2015

@lauritka uz keby to vyslo konecne co?hned by bol den krajsi...ako dlho sa snazite?ak mozemvediet🙂

karolina196
2. máj 2015

@lauritka dakujem,ja dufam,ze to vyslo a ak nie,tak pokracujeme bud.mesiac. ale musim povedat,ze som rada za ovu testy,ze sa takto da s nimi dopomoct k vytuzenemu drobcovi. 😉

karolina196
2. máj 2015

@littledesire dakujem aj tebe. ano mam,mam rada ked mam v takychto veciach prehlad. 😉

zuzannaaa
2. máj 2015

@lauritka ahoj laurika , chcem sa spyta ked ovulacne test tmavnu zname to ze ovulka bude na 100%alebo ani nemusi byt ......?

lauritka
2. máj 2015

@zuzannaaa nie, vobec to nemusi kontinualne tmavnut.
moze napriklad tmavnut, potom zosvetliet, treba len cakat na silny test.

lauritka
2. máj 2015

@lia23 asi 100 rokov.. 😀

mamee
2. máj 2015

@lauritka ahojky 😉 moje dnesne testiky od Teba 😉 jeden na obed a druhy vecer...myslis, ze sa schyluje k ovu? Jedna foto je s bleskom a druha bez....

lauritka
2. máj 2015

@mamee no zosilnelo to celkom pekne, cize este zajtra testni 🙂

mamee
2. máj 2015

@lauritka jasne ze testnem 😉 len som uz vecer ani nechcela testovat ked som na obed videla ten slaby test nooo poobede som zacitila ..mokro.. 😄 tak mi to nedalo a aha😄 leen chlap mi uz spi a neviem ci ho nemam skopnut ....

lauritka
2. máj 2015

@mamee nie, staci aj zajtra 🙂

bylinkaa
3. máj 2015

ahojte, mate skúsenosti s ovulačným mikroskopom OvuPred?

zuzkasu
3. máj 2015

Dievcata, prosim Vas o radu. Po prve testujem ovu testami . Ms som mala 23.4. a teraz od prveho testujem ale na kazdom teste teda tretom sa mi nezjavila vobec druha ciarka? tak neviem ci su testy zle alebo proste ked nemam ovulku neni tam ziadna ciarka, lebo to co tu citam tak chapem ze vzdy by tam mala byt aj druha aj ked slaba. Tak ako to je prosim Vas??? Dakujem

lauritka
3. máj 2015

@zuzkasu testy nie su zle, pokial mas kontrolnu ciarku na nom.. nie je to pravidlo, ze musi byt viditelna pocas cyklu, mozes mat minimalnu hladinu LH v tele.. to je v poriadku, treba len cakat na silny.
@bylinkaa ak myslis ten na sliny, ta som tiez skusala kedysi, ale mne uakazovalo co chcelo 😝

bylinkaa
3. máj 2015

lauritka , ano tie myslím na sliny...zatial mi ukazuje stale neg......dik za odpoved

zuzkasu
3. máj 2015

@lauritka Dakujem za info lebo ja som vtom ze uz by som mala mat ovulku skusim tak za dva dni a uvidime este raz Diky

lia23
3. máj 2015

@lauritka a este sa nepodarilo???.. to je ako moznee?:( moc ti drzim palce aby ti to uz koencne vyslo 🙂

zdenin
4. máj 2015

Mozu horm.lieky (provera)ovplyvniť ovulacny test? Robila som si len tak z haluze (nerobim si bezne je to zbytocne ked neviem kedy a ci mávam ovulku) ale vcera mi bolo nejak blbo a toto som mala poruke 😁 posledny liek som si dala 30.4 dnes je 28DC vyzera to tak ze mi zacne MS a prvy krat mi vijdu ciarky blbost

lauritka
4. máj 2015

@zdenin nie.. a toto je normalny testik pocas cyklu, aj pred ms. je negativny.