Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
ahojte baby, pripajam sa do skupiny. uz dlhsie citam toto forum a zapacili sa mi vase rady a povzbudenia. tiez sme sa s mm rozhodli mat babatko,tak som si zacala robit ovu testy,ci je u mna vsetko ok .zacala som len min.mesiac s testami a testy vyzeraju ok,len nie vzdy to znamena uspech. v minulosti som mavala problemy s mrchou,ale akosi sa to ustalilo. mavam priblizne 33dnovu + - 2dni a tento mesiac sme sa snazili hned ako som uvidela dve // . minuly mesiac som testovala taktiez ,ale asi som to presvihla. prikladam aj moje ovu testiky z tohto mesiaca
a uz len teraz cakam a trpnem,ci mrcha dorazi alebo sa zadarilo. 🙂
@karolina196 drzim palce, ukazkovy vrchol na 20 dc, cize ovulacia mohla byt 21-22 dc
@lauritka nuz v podstate je to asi aj tam uz jedno,ajtakto nezmenim, skoda,,...snad vyjde dalsi mesiac, dakujem za rady..inaksie..ja ta obdivujem,zdas sa mi dost kludna aj napriek tomu e sa snazite o babatko,tedaaspontak na mna posobis, ze si nejak nepodlahla testivaniu aj ked tu je tolko mamiciek/cakateliek/snaziliek..niektore do testovania spadli uplne...ale ty miprides taka vyrovnana so vsetkym, ci sa mylim? 🙂
@karolina196 drzim ti palce... musim povedat ze mas to velmi pekne popisane... tak uhladne, pekne pismo, vsetko rovno, testy rovno nalepene 🙂
@lauritka dakujem,ja dufam,ze to vyslo a ak nie,tak pokracujeme bud.mesiac. ale musim povedat,ze som rada za ovu testy,ze sa takto da s nimi dopomoct k vytuzenemu drobcovi. 😉
@littledesire dakujem aj tebe. ano mam,mam rada ked mam v takychto veciach prehlad. 😉
ahojte, mate skúsenosti s ovulačným mikroskopom OvuPred?
Dievcata, prosim Vas o radu. Po prve testujem ovu testami . Ms som mala 23.4. a teraz od prveho testujem ale na kazdom teste teda tretom sa mi nezjavila vobec druha ciarka? tak neviem ci su testy zle alebo proste ked nemam ovulku neni tam ziadna ciarka, lebo to co tu citam tak chapem ze vzdy by tam mala byt aj druha aj ked slaba. Tak ako to je prosim Vas??? Dakujem
lauritka , ano tie myslím na sliny...zatial mi ukazuje stale neg......dik za odpoved
Mozu horm.lieky (provera)ovplyvniť ovulacny test? Robila som si len tak z haluze (nerobim si bezne je to zbytocne ked neviem kedy a ci mávam ovulku) ale vcera mi bolo nejak blbo a toto som mala poruke 😁 posledny liek som si dala 30.4 dnes je 28DC vyzera to tak ze mi zacne MS a prvy krat mi vijdu ciarky blbost

@lauritka ako, tiez som sa nad tym pozastavovala...len enviem ci to nie je tym rozpitym farbivom ze tam vidno tu ciarku...dnes osm si nerobila....toto som robila v stredu, a v stvrtok som si robila ovulacny a uz bola len slabulinka ciarocka, vcera som dostala spinenie a dnes nomrlane MS... tak ja vlastne neviem, ci je toto pozitivne ci nie..