Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@majuskabobi jezisi... neee 1 ananas aj so stredom, sak to by ma zabilo :D ved aj tak sa ma jest 5 dni po ovu, cize jeden rozdelis na 5 casti :D:D omg :D:D
@lauritka mne ananas chuti sam o sebe, ten stred prezijem uz ked ho jem... ale ked bude velmi zly, pouvazujem aj nad tym z lekarne.. moj muz, ked som nakrajala aj jemu aananas, zobral kusok, vlozil , zjedol... NO PROBLEM... panko..ts 🙂
Nadbehla som si,den dam pokoj a zvysok anana dam zajtra a pizajtra 😉
@majuskabobi 😀 to mas jedno, tam je priamo ten enzym v tych tabletkach..
@lauritka
pýtala som sa na to vo viacerých lekárňach a semo tamo po mne pokukovali akože idú zavolať tých s tými kazajkami 😀
že čo po nich chcem čistý bromelaín
iba v jednej lekárni to boli ochotní objednať a vraj predtým keď to mali tak to stálo 14 až 16 éčiek
takže žiadna lacná záležitosť
ty si to za akú cenu kupovala?
@lauritka na nete som nepozerala, pýtala som sa v rôznych lekárnach
a dnes som v jednej objavila 60 tabletkový za 6,50 € tak už ďalej hladať nebudem kúpila som tento
ale teda nie je úplne čistý, obashuje aj jablčný ocot, lecitín kelp a vitamín B6
a pre istotu som si kúpila aj ananás čerstvý
takže hned po ovu to treba jesť? ako dlho? až do začiatku dalšieho cyklu?
@majuskabobi
som zvedava co tam bude zajtra 🙂 moje prve ovu testovanie a hned // aj ked to znamená ešte negat test 🙂
Ja mam pco tak dúfam, ze ovu bude coskoro
@zuzka56 to su pekne palicky na zaciatok,ja som zo začiatku ziadne nemala,bola som z toho na prasky.ale niektore testy take su,neprajne 😂
ahojte, chcem sa poradit, v piatok minuly tyzden som mala silno pozitivny ovulacny test, folikul mal 14mm a mala som 2cm cystu, v nedelu som obola na sono a praskla cysta a folikul mal 16mm,v stredu som bola na sono a doktorka mi kazala pichnut pregnyl, je mozne, ze ten LH hormon sposobil prasknutie cysty miesto folikulu? ovulku mavam cca 14 den, aj podla testov aj bazalnej mi to sedelo na nedelu, ale doktorka az stredu kazala pichnut pregnyl, co mi vobec nesedi podla teploty, lebo od pondelka som mala uz 37 kazdy den
@vevericka13 a urcite to bola cysta ?? dobre videla??... lebo podla velkosti by to sedelo fakt na tu nedelu, praskaju okolo 24 mm,, nemas grafik ??
a 37 uz mavas stale po ovulke ??? ale keby ti praskal cysta, teploty by sa nezvisila.. cize podla testu, teploty a velkosti "cysty" mi to tiez sedi na nedelu...
@vevericka13 a vstredu si tam videla nieco na usg ???
povedala, ze cysta a za nou folikul, ja som bola len raz na folikulometriu predtym a folikul ma 16mm a o dva dni prasknuty...aj my to ukazala, ale ja to neviem posudit, ci to bola cysta, bola som v centre asistovanej reprokucie. v piatok teplota 35,6, v sobotu 36,5 v nedelu 36,7 od pondelka 37 stale az doteraz. test urcite pozitivny v piatok rano, testovacia dva krat tak silna ako kontrolna...ale ako je mozne, ze tam v nedelu bol ten folikul 16mm a cysta bola prec. mne to sedi na tu nedelu, ale stredu kazala pichnut pregnyl a stvrtok bolo iui, nebrala som nic ine,len ten pregnyl.
lauritka tebe sa uz podarilo otehotniet? uz si mi viac krat poradila, dakujem
@lauritka v stredu mi to neukazala, len povedala dobre a isla som do lekarne a pichla pregnyl
@vevericka13 no neviem, nerozumiem tomu, lebo mi to nejak nesedi hmm.. zas to beriem tak, ze lekarka by sa mylit nemala. ale tvoje telo hovori nieco ine.. kazdopadne uvidis ku koncu teda.. a kolko dni sa bude drzat teplota, mne sa podarilo dvakrat po IVF a KET, ale kazdy raz som potratila.. uz neriesime.. snazime a cakame 🙂 bud alebo
@lauritka teraz beriem crinone a 4.7 mam prist na krv, aj mne to nesedelo, ale beriem to tak, ze je doktorka a ma najlepsie vediet. ja tiez chcem skusit ivt, lebo mam endometriozu a len jeden vajecnik a bohvie kolko mi este vydrzi...tak drzim palce nech ti to vyjde
@vevericka13 aj ja tebe, ozvi sa ako to dopadlo..
jasne, dam vediet, ale sanca je mala, styk sme mali aj v nedelu aj pondelok, takze poistene bolo 🙂
@mell88 http://www.ovulacne-testy.sk/
žiadny chybny som nemala, jeden den jeden test 🙂
kupila som si 25 testov v jednom baleni
Ahojte kocky, prosim vas odkedy sa da testnut 25tkovym testom??...i ked viem, ze je to individualne, ale tak cca, aby som vedela :D

@lauritka nieje to lepšie z ovocka? 😸