icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

zuzka56
27. máj 2015

@petra212
ja som uz snad pobehala vsetkych lekarov a vysetrenia ako spg, HP, reprodukcnu imunologiu som absolvovala - cakam na vysledky, endokrinologiu, hematologiu atd ...
v CAR ma tlacia na IVF a to som odmietla.... je to len business pre nich, preto skusame prirodzene a bud sa zadari alebo budeme cestovat 🙂

petra212
27. máj 2015

@zuzka56
verím, že sa vám zadarí,
si ešte mladá 🙂

a možno bude treba len niečo v produkcii hormónov upraviť a bude to ani sa nenazdáš 🙂

zuzka56
27. máj 2015

@petra212
dakujem .... ked to ma prist tak to pride ak nie tak nie, neupinam sa na dieta.

petra212
27. máj 2015

@zuzka56
správny prístup 🙂

littledesire
27. máj 2015

baby a @lauritka, este neni pozitivny ze? v porovnani so vcerajsim.. prva fotka dnesny, spodna vcerajsi ..dnes 14DC

littledesire
27. máj 2015

ale ten dnesny je foteny mobilom, vcerajsi tabletom. .takze iny fotak.. horsia kvalita..

lauritka
27. máj 2015

@littledesire no vies co.. tak pre istotu sa zacnite uz snazit.. a urob este kjeden poobede.aky bude

littledesire
27. máj 2015

@lauritka hej zacneme 🙂 spravim vecer este okolo 18tej cca jak budem doma 🙂 som zvedava ze jaky bude ten vecer, dufam ze pozitivnejsi 🙂 dakujem 🙂

petra212
27. máj 2015

@lauritka
tuším som čítala, že duphaston zvyšuje BT
je to pravda? či je to individuálne?

bo ja ho od včera rána beriem a teplota dnes bola ešte o čosi mešia ako bola včera ráno,
je to možné?

lauritka
27. máj 2015

@petra212 mne nezvysoval vobec.. a vela kockam tiez nie..
urcite ti na umelo nevytvori oculacnu krivku

treba tvoj vlastny progesteron.. ktory sa zvvysi po ovulke.. inac duphaston staci nasadzovat az po zvvyseni teploty, teda po ovulacii

petra212
27. máj 2015

@lauritka
díky
aj ja som z tých "studenších" asi
tak zrejme ani na mňa nebude mať vplyv
tak aspon budem presne vedieť kedy bola ovu, ked mi to neovplyvnuje bt 🙂

ja viem, že stačí až po ovu, ale mne dr. presne napísala ako to mám brať
tak tento prvý cyklus to beriem presne podľa rozpisu 🙂
potom ak by ho bolo treba aj naďalej tak uvidím, sa rozhodnem asi

littledesire
27. máj 2015

@lauritka vecerny... neviem, mam pocit ze stale mu daco chyba.. ale neviem lebo nemam odsledovane s tymito testami, ale zrejme bude posunuta ovu..

lauritka
27. máj 2015

@littledesire a ako si na tom s hlienom ??

1234lubka
27. máj 2015

@zuzka56 ja sa v tych liekoch nevyznam, nechcela som. Tak dr povedal ze ked nezaberie inofolic tak potom urobi dokladnejsie vysetrenia...teraz intenzivne inofolic..dva denne...uvidime...inak vyzera ze bol pozit ten 19dc...ake aj tak by ta ciarka mala byt tmavsia..kup si testy od lauritky. Jeden 40centov a su spolahlive, ved si videla moje

littledesire
27. máj 2015

@lauritka hlien zacina, uz je natahovaci, ale este stale taky zltsi.. bolo uz aj viacej ;)

lauritka
27. máj 2015

@littledesire tak este len pride vrchol, testikuj dalej 😉

littledesire
27. máj 2015

@lauritka jj budem len som myslela ze ked minuley mesiac bol 14dc pozitivny, ze bude aj teraz... moze byt ze iny vajecnik iny cyklus?

zuzka56
27. máj 2015

@1234lubka
miniem tie co mam a kúpim si ďalšie od lauritky, je to možné, ze mal byt tmavší ale zachytila som takýto kedže som prvýkrát tento cyklus testovala, uvidíme ako stmavnu další cyklus.

lauritka
27. máj 2015

@littledesire teoreticky ano, ale nemusi to byt vobec pravidelne striedanie..

littledesire
27. máj 2015

@lauritka hej hej, toto viem, ze moze byt aj viac cyklov za sebou z toho isteho vajecnika.. ;) ok uvidime co bude ;)

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
ahoj, možem sa opýtať ako dlho resp ako dlho viem zachytiť pozit ovu test. Podľa BT bola ovu 18 DC, podľa ovu testu 19dc. Je možné, ze ovu bola v noci resp ráno 19dc a večer ked som testovala uz som zachytila LH po ovu? Potrebujem to vysvetlit aby som mala jasno, dakujem 🙂

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 jaaaak???? a kde mas graf prosim ta.. to mi nejak nesedi 🙂 test ma byt pozitivny pRED ovulaciou, nnie po neeej

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 ha, tak to je velmi zaujimave.. ja by som podla testu povedala ze mas ovulku dnes aj podla tej dnesnej este nizkej teploty..
a tie dve vyssie tam nemohli byt niecim ovplyvnene ?? merala si rovnaky cas? nepila si alkohol, nie si chora ??

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
chora som bola na zaciatku cyklu, ked mi teplota skakala hore dolu, ano meriam v rovnaky cas ak nie tak dam discarted, alkohol nepijem.

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 no je to cude, lebo vacsinou teploty vyskoci az PO pozitivnom teste.
jedine, ze by si mala uz dozety foliku natolko, ze mu stacila uz aj stupajuca hladina LH hormonu.. a prasklo to skor... 😕

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
neviem mam pco a moc foliky nepraskaju...
skusim folikulometriu nabuduce aby som to mala na 100% potvrdene.
je to cudne kazdopadne alebo bol anovulak co je asi najpravdepodobnejsie.

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
spodný test je robený teraz

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 no vyzeraju to byt dost citlive testiky,lebo su take sine par dni..

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
dnesny sa mi zda silnejsi ako vcerajsi....