Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
baby a @lauritka, este neni pozitivny ze? v porovnani so vcerajsim.. prva fotka dnesny, spodna vcerajsi ..dnes 14DC
ale ten dnesny je foteny mobilom, vcerajsi tabletom. .takze iny fotak.. horsia kvalita..
@littledesire no vies co.. tak pre istotu sa zacnite uz snazit.. a urob este kjeden poobede.aky bude
@lauritka hej zacneme 🙂 spravim vecer este okolo 18tej cca jak budem doma 🙂 som zvedava ze jaky bude ten vecer, dufam ze pozitivnejsi 🙂 dakujem 🙂
@lauritka
díky
aj ja som z tých "studenších" asi
tak zrejme ani na mňa nebude mať vplyv
tak aspon budem presne vedieť kedy bola ovu, ked mi to neovplyvnuje bt 🙂
ja viem, že stačí až po ovu, ale mne dr. presne napísala ako to mám brať
tak tento prvý cyklus to beriem presne podľa rozpisu 🙂
potom ak by ho bolo treba aj naďalej tak uvidím, sa rozhodnem asi
@lauritka vecerny... neviem, mam pocit ze stale mu daco chyba.. ale neviem lebo nemam odsledovane s tymito testami, ale zrejme bude posunuta ovu..
@littledesire a ako si na tom s hlienom ??
@zuzka56 ja sa v tych liekoch nevyznam, nechcela som. Tak dr povedal ze ked nezaberie inofolic tak potom urobi dokladnejsie vysetrenia...teraz intenzivne inofolic..dva denne...uvidime...inak vyzera ze bol pozit ten 19dc...ake aj tak by ta ciarka mala byt tmavsia..kup si testy od lauritky. Jeden 40centov a su spolahlive, ved si videla moje
@lauritka hlien zacina, uz je natahovaci, ale este stale taky zltsi.. bolo uz aj viacej ;)
@littledesire tak este len pride vrchol, testikuj dalej 😉
@lauritka jj budem len som myslela ze ked minuley mesiac bol 14dc pozitivny, ze bude aj teraz... moze byt ze iny vajecnik iny cyklus?
@littledesire teoreticky ano, ale nemusi to byt vobec pravidelne striedanie..
@lauritka hej hej, toto viem, ze moze byt aj viac cyklov za sebou z toho isteho vajecnika.. ;) ok uvidime co bude ;)
@lauritka
ahoj, možem sa opýtať ako dlho resp ako dlho viem zachytiť pozit ovu test. Podľa BT bola ovu 18 DC, podľa ovu testu 19dc. Je možné, ze ovu bola v noci resp ráno 19dc a večer ked som testovala uz som zachytila LH po ovu? Potrebujem to vysvetlit aby som mala jasno, dakujem 🙂

@petra212
ja som uz snad pobehala vsetkych lekarov a vysetrenia ako spg, HP, reprodukcnu imunologiu som absolvovala - cakam na vysledky, endokrinologiu, hematologiu atd ...
v CAR ma tlacia na IVF a to som odmietla.... je to len business pre nich, preto skusame prirodzene a bud sa zadari alebo budeme cestovat 🙂