icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 mne ten stvrty odposdu 😀

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
ten je 19DC okolo 16:30 co nesedi s BT no uz to necham tak....teraz ma zacal boliet lavy vajecnik

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 tak neviem no, pre istotu by som sa este dnes posnazila 🙂

dohna
28. máj 2015

Ahojte,
viete mi poradiť kde kupujete ovu testy ? Vďaka 🙂

sara34valentina
28. máj 2015

@lauritka ahojky, tak ako, som davno necitala konika , zadarilo sa tento mesiac ????? ja som 12Dc, dnes urobim ovu tstik ale citim ze az bud stvrtok bude ovu ( furt mam 19dc ) tak snad sa zadari 🙂 napiiiiisssssssssss 😉

lauritka
28. máj 2015

@sara34valentina niee, nezadarilo ☹ uz sa rozbieha mrcha.... 😔

barbiena
28. máj 2015

@dohna ahoj.ja kupujem v lekarni.Ale teraz som objednala vacsie mnozstvo od baby na modrom koniku.Na prezyvku korytnacka.1testik za 30centov a dobierka.

1234lubka
28. máj 2015

@zuzka56 uvidis, mozno ovu este nebola, ja ked som mala prve testy.tak som mala 54dnovycyklus, ovulacia nebola, tiez som nevedela akyma byt pozit test

zuzka56
28. máj 2015

@1234lubka
jasne uvidím ake budú další cyklus. Tebe sa ako darí?

littledesire
28. máj 2015

@lauritka co tento? Robila som o siedmej ale pila som hodinku predtym... spravim este o deviatej..ale dnes uz prisiel aj hlienik ;) priesvitny, natahovaci

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire smer postel,co vypisujes 🙂)

littledesire
28. máj 2015

@majuskabobi heheh, ta vcera bolo...neviem ci aj dnes treba ;)

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire samoska,nebud lenivaa 🙂)

lauritka
28. máj 2015

@littledesire taak, zajtra by uz mal byt mega pozitiv 🙂

littledesire
28. máj 2015

@lauritka cize ovu potom teoreticky v sobotu ci nedelu hej? ;)

lauritka
28. máj 2015

@littledesire jj, ak bude zajtra vrchol. 😉

littledesire
28. máj 2015

@lauritka aha aha, ;) testik o 21:00

lauritka
28. máj 2015

@littledesire j uz skoro 😉

littledesire
28. máj 2015

Njn ;) ten bol relativne cerstvym do 7 minut mal cca ;) zajtra snad bude uz, uvidime ;)

sara34valentina
28. máj 2015

@lauritka do frasa ;( tak drzim palce ten dalsi mesiac.......................akurat mi dnes pisala znama co rpacuje s mojou kamaratkou ze brala antikoncepciu ale brala dake antibiotika a BUM je tehotna !! necakali to a je to pre oboch sok............................dakto v soku a dakto by sa taaaaak tesil 🙂 drzim ti palce juni 🙂 dade som citala ze predavas ovu testiky, po kolko predavas =? na tento mesiac este mam ( darovala mi kamaratka ) ale ak sa nepodari na ten dalsi uz nebudem mat........................tak ti dam vediet 🙂))) 😖 😅

vikina6
29. máj 2015

Ani jeden ešte nebol pozitívny,môže byť že už nebude ovulacia?lebo V pondelok na folikulometrii povedala Dr. Že už bola alebo ešte len príde,jeden folikul tam bol väčší
@littledesire tu sú moje

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 som myslela ze folikulometria relativne presne ukaze ci uz bola 🙂 no z tych testov ani jeden nevyzera ze by bol pozitivny, mozno bola len si nevystihla vrchol...

vikina6
29. máj 2015

@littledesire tak ak bola,dúfam že sme to trafili tým nesnažením,planovala som každý druhý deň,ale ked testy neboli pozitivne tak sme sa mojkali iba tak...som z toho nešťastná a ak sa to toho mesiaca nepodarí tak už nekupujem testy a znova to možno skúsim ked vysadím Duphaston...ale ráno som znova mala také pichanie v podbrušku,až som si sadnúť musela

ninka214
29. máj 2015

@vikina6 A ty beries len duphaston alebo aj nieco na ovulku? A od ktoreho dna mas duphaston? Ja mavam napr.ovulku az na 22hy den,tak mozno este len budes mat...

vikina6
29. máj 2015

@ninka214 beriem ho na upravu cyklu od 11. do 25 dňa,z horm.profilu mi Dr. zistila že ovulácia prebieha ale menstruacia mi neprišla,takto sa to so mnou ťaha od augusta...odporúčala mi k tomu inofolic tak toto beriem prvý cyklus...tak ešte mam 2 testy tak ich vyničím a uvidim...ale tvoja správa mi vniesla trochu nádeje

ninka214
29. máj 2015

@vikina6 napisala som ti ip

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 ja s dufikom skusenosti nemam zatial :( neviem ci nejak ovplyvnuje ovu ci nie. Mozno ako pise ninka, este ovu bude. Ale pichanie si myslim ze je ok znak toho

littledesire
29. máj 2015

@lauritka uz vsak? ;)

lauritka
29. máj 2015

@littledesire jj, je to jasne 😉