icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

1234lubka
29. máj 2015

@zuzka56 tak cykli uz mam ok, 6.6 cakam/necakam ms...od nedele som malaist nanicne ale super ze ma.dal rano...dnes som 7dpo. V stadiu cakania 🙂 beriem to sportovo...na druhy cyklzs budem uz viac nadopovana inifolicom, mm vitaminmy..tak stale je nova.sanca 🙂

zuzka56
29. máj 2015

@1234lubka
správne treba to brat športovo 😉
tak ja som z tych ovu testov nebola moc múdra neviem ako často testovať aby si zachytila pozit test... zbytočne nechcem vyhadzovať peniaze kedže tiež uzivane vitamíny co pekne ide do peňazí.
Držím palec nech to dopadne dobre a ms sa neobjaví.

lauritka
29. máj 2015

pre povzbudenie: .. takto vyzerali testiky u jednej kočky ovulacne a nasledne tehotenske 😉

tamcika
29. máj 2015

Baby ja 8dc nic, 9dc trosku druha čiarka,10dc menej a 11dc vobec žiadna. To takto skáče? Prvý krat robím tak netuším. Mávala som 28cyklus posledné 3-4 mesiace 31cyklus. Tento cyklus pijem alchemilku a inofolic

zuzannaaa
29. máj 2015

@lauritka aj mi tak budeme mat lauri 🙂

sara34valentina
29. máj 2015

@lauritka oki dakujem, ak sa tento mes nezadari objednam si 🙂))) dakujem

lauritka
29. máj 2015
1234lubka
30. máj 2015

@zuzka56 staci normalne testovat kazdy.den okolo obeda najlepsie..alebo aj poobede do tej osmej. Ja mam stale dve po sebe. Ked mas ovulaciu tak ciarka den PRED vyskoci. U kazdej to je individualne ale spravidla po pozitivnom ovulacnom teste pride ovulacia od 12-48hodin. Javiem presne ze mam ovulaciu naslexujzci den po prvom pozitivnom. V den ovu mam druhu ciarku silnejsiu ako prvu. A presne po 14 dnoch pride ms. Nezalezi aky dlhycyklus, niekedy mam ovu na 16dc (cize pozit testy 15 a 16 dc) vtedy 30dnovycyklus, teraz som mala pozit 19,20dc cize bude 34 dnovy. Toto funguje presne kedze lutealna faza ( dni po ovulacii) je u kazdej zeny takmer rovnaka 14 max 16dni. To si odsledujes podla testov 🙂 ja mam 14 dni 🙂

zuzka56
30. máj 2015

@1234lubka
myslím si, ze u mna k ovu nedochadza, kvôli PCO mam zhrubnuty obal na vajecnikoch, bola som na drilling ale moc mi to nepomohlo a uz som zase sám kde som nechcela byt. Viem ako funguje cyklus a konečne možem povedať, ze mam cyklus kedysi som ms vobec nemala. Chcela som zistiť ako fungujú ovu testy a zatiaľ som z toho moc múdra neni, kedže druha čiarka nebola taká tmavá ako testovacia.

littledesire
30. máj 2015

Baby a @lauritka dnesny test... je pozitiv opat? To znamena ze sa ovu posuva ci jak? Nebude za dva dni zas? Ci to sa rata od prveho pozitivneho testu?

lauritka
30. máj 2015

@littledesire a-hoj, je sice silny ale vcera si mala top..dnes uz moze byt Lh na ustupe, ale stale mas vysoku hladinu, takze je este silny.. cize est pocitaj plus dva dni ako plodne..

littledesire
30. máj 2015

@lauritka okej dakujem ;)

1234lubka
31. máj 2015

@zuzka56 ved to ze mala bybyt silnejsia...uvidis no...podla mskedy dojde...chapem ta...ja som cyklus mala.ale dvojmesacny...na nervy nevydrzanie...strasne..twraz ako zazrak 🙂 34dni? parada 🙂 uz som malaaj 30dnovydokonca 🙂

1234lubka
31. máj 2015

@littledesire niekto ma len jeden pozitivny, niekto dve, niekto aj tri 🙂 ja mam dve 😉

littledesire
31. máj 2015

@1234lubka hej no, ale prekvapive pre mna lebo som mavala len jeden 🙂 ale ratam to od prveho pozitivneho ze?

zuzannaaa
31. máj 2015

Baby We are ready 🙂

zuzannaaa
31. máj 2015

: )

1234lubka
31. máj 2015

@littledesire jj po prvom pozotivnom nasledujuci den...do 12-48hod 🙂

littledesire
31. máj 2015

@1234lubka ook super super ;) dakujem

badimeria
31. máj 2015

@lauritka ahoj myslis ze uz konecne ano?zle foti ale ak je pozitivny kedy treba zacat tutu mutu?dakujemmm

sara34valentina
31. máj 2015

@badimeria urob si este zajtra bude mozno silnejsi tutu mutu robte uz dnes plus 2dni potom 🙂

badimeria
31. máj 2015

@sara34valentina jej dakujem za radu

lauritka
1. jún 2015

@badimeria ano, uz je pozitivny.

sara34valentina
1. jún 2015

@lauritka ahoj , vcera zacalo boliet podbrusko, a kukni ovu testik, je uz pozitivny ? kedy sa mame milovat ?>

sara34valentina
1. jún 2015

@lauritka na testiku je napisane ze vysledok je do 10min a po 30min je uz neplatny ...hm ako tomu rozumiet ? 😀 vies sa bojim hned dneska tutu mutu ak bude zajtra silnejsi ale ak nebude a prepasneme dnesok ? h boze porad, ja nemozem kazdy den mna to boliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙄

lauritka
1. jún 2015

@sara34valentina neprepasnes nic, lebo ovulacia je do 48 hodin od pozitivneho.😉
takze klidek, uz mozte zacat a este zajtra testni aky bude

sara34valentina
1. jún 2015

@lauritka ok dakujem moja, lebo mna to fakt boli ,,,(((( ok testnem aj zajtra ale dnes boli brusko brutalne,,,,,len neviem si rady kedy je pozitvny lebo sa pise ze do 10min je vysledok platny a po 30min uz neplatny !! ako tomu mam rozumiet ? ten na fotke je foteny po 15min ......teraz je uz slabsi tusim.......hm???? 🤐 🤐 🤐

lauritka
1. jún 2015

@sara34valentina ja cakam do tych 15 minut.

sara34valentina
1. jún 2015

@lauritka a mas ho aj po pol hodinke este pozitivny ?

lauritka
1. jún 2015

@sara34valentina ked je uplne naj, tak aj po vyschnuti 🙂
ale niekedy zbledne trosku ta druha