icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 mne ten stvrty odposdu 😀

zuzka56
27. máj 2015

@lauritka
ten je 19DC okolo 16:30 co nesedi s BT no uz to necham tak....teraz ma zacal boliet lavy vajecnik

lauritka
27. máj 2015

@zuzka56 tak neviem no, pre istotu by som sa este dnes posnazila 🙂

dohna
28. máj 2015

Ahojte,
viete mi poradiť kde kupujete ovu testy ? Vďaka 🙂

sara34valentina
28. máj 2015

@lauritka ahojky, tak ako, som davno necitala konika , zadarilo sa tento mesiac ????? ja som 12Dc, dnes urobim ovu tstik ale citim ze az bud stvrtok bude ovu ( furt mam 19dc ) tak snad sa zadari 🙂 napiiiiisssssssssss 😉

lauritka
28. máj 2015

@sara34valentina niee, nezadarilo ☹ uz sa rozbieha mrcha.... 😔

barbiena
28. máj 2015

@dohna ahoj.ja kupujem v lekarni.Ale teraz som objednala vacsie mnozstvo od baby na modrom koniku.Na prezyvku korytnacka.1testik za 30centov a dobierka.

1234lubka
28. máj 2015

@zuzka56 uvidis, mozno ovu este nebola, ja ked som mala prve testy.tak som mala 54dnovycyklus, ovulacia nebola, tiez som nevedela akyma byt pozit test

zuzka56
28. máj 2015

@1234lubka
jasne uvidím ake budú další cyklus. Tebe sa ako darí?

littledesire
28. máj 2015

@lauritka co tento? Robila som o siedmej ale pila som hodinku predtym... spravim este o deviatej..ale dnes uz prisiel aj hlienik ;) priesvitny, natahovaci

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire smer postel,co vypisujes 🙂)

littledesire
28. máj 2015

@majuskabobi heheh, ta vcera bolo...neviem ci aj dnes treba ;)

majuskabobi
28. máj 2015

@littledesire samoska,nebud lenivaa 🙂)

lauritka
28. máj 2015

@littledesire taak, zajtra by uz mal byt mega pozitiv 🙂

littledesire
28. máj 2015

@lauritka cize ovu potom teoreticky v sobotu ci nedelu hej? ;)

lauritka
28. máj 2015

@littledesire jj, ak bude zajtra vrchol. 😉

littledesire
28. máj 2015

@lauritka aha aha, ;) testik o 21:00

lauritka
28. máj 2015

@littledesire j uz skoro 😉

littledesire
28. máj 2015

Njn ;) ten bol relativne cerstvym do 7 minut mal cca ;) zajtra snad bude uz, uvidime ;)

sara34valentina
28. máj 2015

@lauritka do frasa ;( tak drzim palce ten dalsi mesiac.......................akurat mi dnes pisala znama co rpacuje s mojou kamaratkou ze brala antikoncepciu ale brala dake antibiotika a BUM je tehotna !! necakali to a je to pre oboch sok............................dakto v soku a dakto by sa taaaaak tesil 🙂 drzim ti palce juni 🙂 dade som citala ze predavas ovu testiky, po kolko predavas =? na tento mesiac este mam ( darovala mi kamaratka ) ale ak sa nepodari na ten dalsi uz nebudem mat........................tak ti dam vediet 🙂))) 😖 😅

vikina6
29. máj 2015

Ani jeden ešte nebol pozitívny,môže byť že už nebude ovulacia?lebo V pondelok na folikulometrii povedala Dr. Že už bola alebo ešte len príde,jeden folikul tam bol väčší
@littledesire tu sú moje

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 som myslela ze folikulometria relativne presne ukaze ci uz bola 🙂 no z tych testov ani jeden nevyzera ze by bol pozitivny, mozno bola len si nevystihla vrchol...

vikina6
29. máj 2015

@littledesire tak ak bola,dúfam že sme to trafili tým nesnažením,planovala som každý druhý deň,ale ked testy neboli pozitivne tak sme sa mojkali iba tak...som z toho nešťastná a ak sa to toho mesiaca nepodarí tak už nekupujem testy a znova to možno skúsim ked vysadím Duphaston...ale ráno som znova mala také pichanie v podbrušku,až som si sadnúť musela

ninka214
29. máj 2015

@vikina6 A ty beries len duphaston alebo aj nieco na ovulku? A od ktoreho dna mas duphaston? Ja mavam napr.ovulku az na 22hy den,tak mozno este len budes mat...

vikina6
29. máj 2015

@ninka214 beriem ho na upravu cyklu od 11. do 25 dňa,z horm.profilu mi Dr. zistila že ovulácia prebieha ale menstruacia mi neprišla,takto sa to so mnou ťaha od augusta...odporúčala mi k tomu inofolic tak toto beriem prvý cyklus...tak ešte mam 2 testy tak ich vyničím a uvidim...ale tvoja správa mi vniesla trochu nádeje

ninka214
29. máj 2015

@vikina6 napisala som ti ip

littledesire
29. máj 2015

@vikina6 ja s dufikom skusenosti nemam zatial :( neviem ci nejak ovplyvnuje ovu ci nie. Mozno ako pise ninka, este ovu bude. Ale pichanie si myslim ze je ok znak toho

lauritka
29. máj 2015
littledesire
29. máj 2015

@lauritka uz vsak? ;)

lauritka
29. máj 2015

@littledesire jj, je to jasne 😉