Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina prvy test bola ciarkavyrazna hned ale po1 min zoslabla. ale taka ako kontrolka nebola. ale dnes som robila test a tiez ako pri prvom mi vysla hned ciarka a je vyrazna nie ako tie predtým (dokonca aj viac ako prvy test). tak testnem este vecer a uvidim :o)
@sara34valentina ale veed kludd, nemusia kazdy den, staci aj kazdy druhy, spermie si dokazu pockat v tele zeny.
@lauritka Ahoj Ja iba hlasim ze vsetky testy od 1.6: az do dnes silno negativne a od 2 uz ani ziadny hlien, myslim ze to bola ovulka necham sa prekvapit 😀 ale som chora stoho pozorovania samej seba 🙂 dnes som sa skoro rano zobudila na silne pichanie v podbrusku zeby uhniezdovanie 😀 😀 😀
@sara34valentina niekde som citala ze spermie vydrzi aj tyzden v tele zeny, ak maju idelane prostredie to by mal byt ten hlien pri ovu ktory vyzivuje spermie. CIm vlhkejsie tym lepsie 🙂 tak uz sa tesim az budeme testovat 😀
@zuzkasu no ja som vlhka hned ako sa ma dotkne a pri ovu az teciem 🙂 mam super prostredie, tak sa snad zadarilo ♥ tesim sa na testovanie bud tyzden..este su len 3dni od ovulky a uz si ''namyslam'' he he som ubolena a unavena 🙂 drzim ti palce eeeeeee 😀 😀 😀 😀
@liluska7 19DC bol isto este silnejssiiiiii 😉 to znamena na 20dc 21dc ovulka 😉
@sara34valentina dúfam že to tak bude. Od 15 DC beriem duphaston a niektoré písali že zabraňuje ovulacii.
@liluska7 ja to nepoznam co to je.......ja mam 34r a bude to nase prve dieta, mne kazala brat len femibion nakolko moje testy boli vsetko v poriadku,,,ze do konca roka a ak sa nepodari mam prist ..mam kazdy mes ovulaciu, priatel je tiez v poriadku......................... lenze sa hovori ze ked sa planuje sa ''nedari'' a pride to ked clovek neplanuje.........................lenze ja sa nedokazem na ine sustredit, lebo tak moc tuzim byt tehulka,,,,, ☹ 😅
@sara34valentina ja už mám za sebou jedno neúspešne tehotenstvo a ani to by nebolo keby mi po roku snaženia dr neda clostylbegit + pregnyl lebo som mavala nepravidelnú ms bez ovu. Len v 8 tt som mala zadržaný potrat. Teraz tiež beriem femibion a vitamín E a pijem alchemilkovy čaj do 15 DC a od 15 DC mám duphaston aby som dostala ms bez meškania. A po 3 cykli mi zase nasadí clostylbegit. Toto bude je môj druhý cyklus po kyrete. Ale rada by som otehotnela ešte skôr ako dostanem clostyl.
@sara34valentina inak aj ja mam 34 🙂 a tiez si namyslam citim take zvlastne pocity v podbrusku, len hlava ma stale pobolieva to su asi nervy ale teplo neviem. este aspon tyzden vydrzat netestovat
@liluska7 joj tolko pojmov, ja sa do toho az tak nerozumiem................. ale verim ze vsetko na dlasi pokus bude u teba v uplnom poriadku 😉 drzim palce 🙂
Ahojte dievčatá.My sa snažíme rok a nič.Fičala som a fičím stále na testoch,ale stále nič.Manžel ide v stredu na spermiogram,tak som zvedavá ako to dopadne,ale som riadne na nervy :(
@barbiena oje uz rok? no treba ist,,,my skusame druhy mesiac ..........................mne povedala doktorka ze ak do konca roka nic tak mame prist 🙂 drzim ti palce nech je vsetko ok a ak daco ma ( malo alebo pomale spermie, nech sa to da do poriadku) 😉
@ninka214 je pozitivny !!
@ninka214 ten vrchny ( otoceny) je pozitivny a dnesny uz nie............................mas to tak ako ja som to mala :P cize vcera dnes a daj aj zajtra :P ale dnes bude ovulka 😉
@sara34valentina no ten vrchny na tom obrazku takto otocenom je vcerajsi,spodny silnejsi je dnesny..hlien mam od vcera.podbrusko este neboli. Dnes som 16dc. Ovulku mavam 22dc,ale tento cyklus beriem prvykrat inofolic!
@sara34valentina ja som taka stastna,ze mam ovulku 🙂 😉
@ninka214 tak uz potom ovulka dnes bola alebo zajtra rano 🙂

@lauritka no sa teraz bojim,,,lebo sme sa milovali len 1den pred poz.testom, ( v den poz.tesiku nie ☹ ) a na druhy den po poz.teste sme sa 2x rano a aj vecer 😀 😀 vcera uz nie 🙄 🙄 🙄 🙄