Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka toto fotene po hodinke 😖
@sara34valentina men sa nezda zblednuta. je to ok, ale ako vravim, staci az zajtra snazit, ked ta boli brucho, ak by bol dnes vrchol a zajtra slabsia ciarka, tak ovu mas zajtra -pozajtra
@zuzkasu mam ten isty problem ,,,test pozoruj ked je do 10min ,,nie po pol hodinke,,,,mne tiez tak zbledol,,,ja urobim este zajtra
baby ja som v tom moc nevyznam ale ano hlien je ako cez ovulku bud ju mam alebo sa chysta teplotu nemeram.
@lauritka my sme sa dnes netutu mutu lebo drahy je unaveny 🙄 takze rano az 😀 😀 😀 myslis ze to stihame ? mozno bude zajtra este viac pozitivny 😲
@sara34valentina jj, ved som ti pisala, klidek, ovulacie nezvyne byt v den pozitivneho testu
@lauritka Lauritka ja mam take silne bolesti ze umieram 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 nemali sme sex a ak dnes by bolo super neviem si predstavit ze sa budem milovat mam abnormalne silne bolesti ake som v zivote este NIKDY nemala.....................1000000x silnejsie ako toe MS 😖 mam uz ovulaciu alebo len vajicko nevie puknut ? mam pocit ze ovulujem z inej strany....abnormlana bolest...............som moc zvedava ako takto mam splodit dieta 😀
@sara34valentina jj.. mozes mat tale silne ja viem.. je to na prd.. ale niektore zeny to tak citia.. musis sa prekonat 🙂
ahojte baby, tak som sa rozhodla tento mesiac ze zistime ovulku pomocou testov.....ale zacinam mat v tom bordel. ked som testovala tak na 11DC bol druhy pasik celkom silny ale od vtedy skor ten druhy pasik slabne.... inak beriem inofolic ako podporu. len mam asi dojem ze som jedna z tych ktorej ani len ten cyklus neda dokopy :O( ako to teda je. druhe ciarky su slabe stale alebo je to znak toho ze je po ovu?
@lauritka ahoj moja, umrem od bolesti, boli a boli,,. mali sme teraz styk pre istotu a urobim si o chvilu ovu testik .. moze byt ze este len vajicko rastie? su bolesti pred ovulaciou alebo pri ovulacii alebo po ovulacii, ako mam vediet kedy vajicko pukne ? 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄
@kahlann ahoj , poz.testik je vtedy ked ti ukaze vysledok do 10minut po urobeni testiku, a ak je rovnaka palicka alebo silnejsia tak uz mas pozitivny, moze sa stat ze mas aj 2dni pozitvny 🙂 vyseldok sa neberie po vyschnuti ale po 10min,,,,ja som mala vcera pozitivny a dnes bolesti.....cize asi ovu,,,,,este urobim dnes aby som vedela dam foto mozes kuknut 🙂
lauritka dnes len kontrolne cca 10 dozadu robila ovu testik a druha ciarka je takmer neviditelna, ale predtym som robila test vzdy az vecer okolo 18.00 skusim aj vecer. prosim Ta kolko dni mam este testovat aby som vedela ci bola teda ta ovu ci nie? Inak podla cyklu by som aj mohla mat ovu mam cyklus 27-28 dni cize to bolo 12 den cyklu 😀 Dakujem
@lauritka tak a dnes je uz negativny ....... este urobim vecer lebo vsak rano kava a taaaak 😉
@sara34valentina
ovu testy sa majú robiť až po 10,00 hod.
nie ráno
a káva sa nepočíta medzi "nápoje" 🙂
@sara34valentina vacsinou bolesti pred.. po ovlke sa vsetko ukludnii
@sara34valentina mne sa vzdy do 10min spravila ciarka ale slaba. nikdy nie minimalne rovnako silna. a ako som pisala najsilnejsia bola 11DC ale stale nie tak silna ako testovacia
@kahlann mas foto ? ak ano pridaj sem a kuknme to tu 🙂
@lauritka no dnes mam oba testy uz negativne....takze ovulka bola dnes alebo teda zajtra.. .. bolesti ustupili,,,,a inak u mna trvaju aj po ovulke az do ms ......takze na mne tazko odsledovat 🙂
@sara34valentina ale su meej intenzivne ci ?? podbursko mozes citit .. aj ja niekedy citim aj po ovu.
@lauritka ano tusim ano skusim ofotit
@lauritka ten posledny som zabudla cas dopisat bol robeny 20.00
@lauritka brusko boli menej ako vcera ale stale boli, podla mna este ovu nebola,,,,,,, 😠
@sara34valentina no dnes alebo zajtra.. 🙂
@sara34valentina tu je foto. standartne mavam ovu 15-17 DC ale podla tychto testov uz asi bola. tie posledne testy su rovnako silne ciarky ako na 14 dc len to na tej fotke neako nie je vidno
@kahlann no nevidim to tak dobre , ale ani na mojich to tak nevidno :>) bola ta ciarka taka silna ako kontrolna po 10minutach?

@lauritka mne zbledla poslem ti po 15min este raz