icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

sara34valentina
4. jún 2015

@lauritka no sa teraz bojim,,,lebo sme sa milovali len 1den pred poz.testom, ( v den poz.tesiku nie ☹ ) a na druhy den po poz.teste sme sa 2x rano a aj vecer 😀 😀 vcera uz nie 🙄 🙄 🙄 🙄

kahlann
4. jún 2015

@sara34valentina prvy test bola ciarkavyrazna hned ale po1 min zoslabla. ale taka ako kontrolka nebola. ale dnes som robila test a tiez ako pri prvom mi vysla hned ciarka a je vyrazna nie ako tie predtým (dokonca aj viac ako prvy test). tak testnem este vecer a uvidim :o)

lauritka
4. jún 2015

@sara34valentina ale veed kludd, nemusia kazdy den, staci aj kazdy druhy, spermie si dokazu pockat v tele zeny.

zuzkasu
5. jún 2015

@lauritka Ahoj Ja iba hlasim ze vsetky testy od 1.6: az do dnes silno negativne a od 2 uz ani ziadny hlien, myslim ze to bola ovulka necham sa prekvapit 😀 ale som chora stoho pozorovania samej seba 🙂 dnes som sa skoro rano zobudila na silne pichanie v podbrusku zeby uhniezdovanie 😀 😀 😀

zuzkasu
5. jún 2015

@sara34valentina niekde som citala ze spermie vydrzi aj tyzden v tele zeny, ak maju idelane prostredie to by mal byt ten hlien pri ovu ktory vyzivuje spermie. CIm vlhkejsie tym lepsie 🙂 tak uz sa tesim az budeme testovat 😀

miaanna1
5. jún 2015

@lauritka prím ta myslíš že zajtra bude silnejší?

liluska7
5. jún 2015

Dnes som 20 DC musím si spraviť ďalší test. Hádam bude silnejší. 😉

sara34valentina
5. jún 2015

@zuzkasu no ja som vlhka hned ako sa ma dotkne a pri ovu az teciem 🙂 mam super prostredie, tak sa snad zadarilo ♥ tesim sa na testovanie bud tyzden..este su len 3dni od ovulky a uz si ''namyslam'' he he som ubolena a unavena 🙂 drzim ti palce eeeeeee 😀 😀 😀 😀

sara34valentina
5. jún 2015

@liluska7 19DC bol isto este silnejssiiiiii 😉 to znamena na 20dc 21dc ovulka 😉

liluska7
5. jún 2015

@sara34valentina dúfam že to tak bude. Od 15 DC beriem duphaston a niektoré písali že zabraňuje ovulacii.

sara34valentina
5. jún 2015

@liluska7 ja to nepoznam co to je.......ja mam 34r a bude to nase prve dieta, mne kazala brat len femibion nakolko moje testy boli vsetko v poriadku,,,ze do konca roka a ak sa nepodari mam prist ..mam kazdy mes ovulaciu, priatel je tiez v poriadku......................... lenze sa hovori ze ked sa planuje sa ''nedari'' a pride to ked clovek neplanuje.........................lenze ja sa nedokazem na ine sustredit, lebo tak moc tuzim byt tehulka,,,,, ☹ 😅

liluska7
5. jún 2015

@sara34valentina ja už mám za sebou jedno neúspešne tehotenstvo a ani to by nebolo keby mi po roku snaženia dr neda clostylbegit + pregnyl lebo som mavala nepravidelnú ms bez ovu. Len v 8 tt som mala zadržaný potrat. Teraz tiež beriem femibion a vitamín E a pijem alchemilkovy čaj do 15 DC a od 15 DC mám duphaston aby som dostala ms bez meškania. A po 3 cykli mi zase nasadí clostylbegit. Toto bude je môj druhý cyklus po kyrete. Ale rada by som otehotnela ešte skôr ako dostanem clostyl.

zuzkasu
5. jún 2015

@sara34valentina inak aj ja mam 34 🙂 a tiez si namyslam citim take zvlastne pocity v podbrusku, len hlava ma stale pobolieva to su asi nervy ale teplo neviem. este aspon tyzden vydrzat netestovat

sara34valentina
5. jún 2015

@liluska7 joj tolko pojmov, ja sa do toho az tak nerozumiem................. ale verim ze vsetko na dlasi pokus bude u teba v uplnom poriadku 😉 drzim palce 🙂

lauritka
5. jún 2015

@zuzkasu tak drzim palce 🙂

lauritka
5. jún 2015

@miaanna1 ak je ten vrchny dnesny.. tak by mohol byt 😉

barbiena
6. jún 2015

Ahojte dievčatá.My sa snažíme rok a nič.Fičala som a fičím stále na testoch,ale stále nič.Manžel ide v stredu na spermiogram,tak som zvedavá ako to dopadne,ale som riadne na nervy :(

sara34valentina
6. jún 2015

@barbiena oje uz rok? no treba ist,,,my skusame druhy mesiac ..........................mne povedala doktorka ze ak do konca roka nic tak mame prist 🙂 drzim ti palce nech je vsetko ok a ak daco ma ( malo alebo pomale spermie, nech sa to da do poriadku) 😉

ninka214
7. jún 2015

Baby co myslite?? Zajtra este stupne? Vrchny je zo vcera a spodny z dnes. Kedy sa mame snazit? Snazili sme sa vcera vecer...mame aj dnes? Ci radsej pockat do zajtra? Obnovia sa mu spermie za 24hodin? ;) dakujem za odpoved🙂

sara34valentina
7. jún 2015

@ninka214 je pozitivny !!

sara34valentina
7. jún 2015

@ninka214 ten vrchny ( otoceny) je pozitivny a dnesny uz nie............................mas to tak ako ja som to mala :P cize vcera dnes a daj aj zajtra :P ale dnes bude ovulka 😉

sara34valentina
7. jún 2015
ninka214
7. jún 2015

@sara34valentina no ten vrchny na tom obrazku takto otocenom je vcerajsi,spodny silnejsi je dnesny..hlien mam od vcera.podbrusko este neboli. Dnes som 16dc. Ovulku mavam 22dc,ale tento cyklus beriem prvykrat inofolic!

ninka214
7. jún 2015

@sara34valentina ja som taka stastna,ze mam ovulku 🙂 😉

zuzannaaa
7. jún 2015

@ninka214 aj ja som zacala s inofolickom prvy ciklus 🙂 ja mavam tiez neskoro ovulku a tento mesiac na 13 14 den super. Tesim sa a verim ze sa podari. A drzim palce aj vam 🙂

zuzannaaa
7. jún 2015

@ninka214 snazte sa dnes. Aj zajtra tie testy bie su dobre vydiet ,,,,,, kendlh stuplo tak budes mat ovulku dnes zajtra ....

sara34valentina
7. jún 2015

@ninka214 tak uz potom ovulka dnes bola alebo zajtra rano 🙂

ninka214
7. jún 2015

@zuzannaaa aj ja drzim palce ;) aj teraz sme sa dosnaxili ;) aj zajtra a pozajtra este budeme 🙂

zuzannaaa
8. jún 2015

@lauritka pozri i ake mam cudne testy tento mesiac

zuzannaaa
8. jún 2015

@lauritka este som si robila dnesny ten vrchny ?