Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka a este otazocka ... keby som nahodou mala ovulku pred tym ako som si zacala robit testy (ja som zacaka v 11 dc) a som nahodou vtedy otehotnela, tak ako by to ukazovalo na ovulacnych testoch tesne pred ocakavanou menstruaciou? Takto slabo, alebo o dost silnejsie? Ci by to ukazalo ze som tehotna len z ranneho mocu?
Ahojte, baby vcera som bola 17 dc, ovu test som mala silny, no nie pozitivny. Pobolievalo ma podbrusko ako pred ms...teraz som sa zobudila po 2 hodinach a spravila test a na nom ledva druha ciarka. Inak robim testy az vecer okolo 7, len dnes mi to nedalo. Je mozne ze by som nevystihla ten moment ked bol uplne pozitivny, alebo to je blbost? <3
@jaruska18 o 2dni bude pozitivny a potom sa snazte, testuj aj dnes aj zajtra radsej 2x cez den 😉 😉 😉 😉
@jaruska18 a inak vysledok kukaj po 5min,,,,,po 30min je neplatny , pisu 🙂 ale mal by byt silnejsi ale mozno si nevystihla, )))) urob este dneskaj+
@zuzannaaa ja som tento mes dostala o 4dni skor ms................dakedy sa to stava,,,,,,,,,,,,,,,,,,ale mozno aj hniezdis a vraj maju zeny aj ruzovkasty vytok , tak teda drzim palce 😉
@sara34valentina uz od zaciatku bol silny 🙂 len dnes slabunka ciarka..tak neviem ci som to len nevystihla, a nemam uz ako zistit ci ovu bola 🙂 vecer urobiim test, vela bab ma fotky ze nevystihlo pozitivny tak neviem...
@katka8855 este zdaleka nie !! testuj dalej, musi byt takyto 😉
@katka8855 budes ho mat pozajtra takyto a potom do 2dnoch mas ovu!
@katka8855 musi byt kontrolna SILNEJSIA a ak ju nezachytis tak rovnako silna
@jaruska18 uz sa ti to blizi zajtra testuj 🙂
@sara34valentina tu je dnesny 18dc 🙂 neviem ci som len nevystihla ked bol najsilnejsi alebo ani nebude..
@jaruska18 budes mat pozitivny na 20dc a ovulka 22dc 😉 ja som mala ovu uz na 12dc ale uz aj na 24dc 😉
@sara34valentina jaaj keby si tak len mala pravdu 🙂 len ja berem od 16 dc duphaston tak neviem ci bude :(
@jaruska18 naco beriete tie somariny ?
@jaruska18 bude uvidis
@sara34valentina duphaston je oblubeny liek nasich lekarov, myslia, ze nim vsetko zrovnaju 😝

@lauritka ahoj uz si testovala ?