Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@pesa29 no veru...ani naznak. Ale aj tak si myslim, ze v najblizsich dnoch to pride. Ja mam teraz akurat "sledovacie sa a nahovaracke si poovulacne obdobie". Sledujem vsetky mozne aj nemozne priznaky, viem ze sa to nema...ale nemozem si pomoct, uz to mam ako hobby. Dnes som si nahovorila uhniezdovanie,lebo ma pichalo v podbrusku a taky tmavsi flak som mala na gatkach... 🙂 dnes som 7DPO, tak som zvedava co si nahovorim zajtra... 😀 No co uz, kazda mame nieco... 😉
@elinka84 ja si už nenahováram nič...ale úplne Ťa chápem,ja od toho potratu nemôžem vidieť ani kočík,ani malé bábo,nie to ešte tehulku.teraz,keď som bola na gynde na kontrole sa ma doki pýtal,že ako som na tom psychicky.Jasné,že som ho oklamala a povedala,že lepšie sa mať nemôžem...a mala som čo robiť,aby som sa tam nerozrevala ....
@pesa29 Presne ťa chápem..aj ja som potratila v 9tt a všetci odo mňa čakali, že to zvládnem, veď som silná...tak som sa tak tvárila..ale nebola som silná...a dlho dlho som sa s tým trápila a plakala.. ☹ . Ale chválabohu, dostala som na to najlepší liek - ostala som tehotná za 3 mesiace s mojou Eliškou..a už sa to dalo zniesť... Všetkým by som to dopriala, aby po potrate ostali tehotné...účinnejší lieka na to naozaj neexistuje...
p.s: dnes zatiaľ žiadne nové príznaky... 😀
Baby vy ste vždy cítili ovulku? resp. pichanie v brušku?ja len 1 cyklus som mala také pichanie, resp. aj tento cyklus, ktorý som ešte nemala resp. "očakávam" som mala už pichanie. Nepamatam si, že by som mala niekedy takéto bolesti, ako som mala pred mesiacom...
@moschino1986 Ja to vlastne registrujem od kedy sledujem ovulku... fakt neviem, či som mala bolesti aj predtým...ono to nie sú ani bolesti...ale také "pobolievanie" ako predzvesť mrchy...
@elinka84 No ved toto ja som to registrovala od minulého mesiaca...ale neprišla mrcha a tak som sla na vyvolavačku. Ale boli to neskutočne bolesti a teraz tento mesiac som mala zase bolesti a ešte čakam kedy príde mrcha čo dufam, že nie..
@pesa29 a z kadial si si objednala aj ja by som si chcela objednat
@moschino1986 elinka84 ich má v albume
@lauritka ahoj, prosim pozri na graf, dnes rano mi vystupila teplota. O polnoci som mala zimnicu a dala som si jeden Paralen. Teplotu som merala o 7.00 rano. Moze to suvisiet s moznym tehotenstvom alebo skor s tou zimnicou? Teraz rano sa uz citim ok...
@kukadielko no moze to byt aj z tej zimnice, ale aj z tehu ;) tak uvidis o dva dni, treba skusi ttestik.
@lauritka 😀 cakala som takuto odpoved, aj ja som si to myslela. Tak teda v utorok rano skusim testnut. Myslis, ze by sa uz mohol ukazat vysledok? Inak mam uz asi dva dni dost take kramove bolesti v podbrusku. Picha ma vo vajecnikoch, boli maternica, stale mi tam akosi vrzga...
@kukadielko ano, ak bolo uhniezdeni a stupla si po nom, tak uz musi nieco vyjst 😉
@lauritka dakujem, dam vediet 🙂
@lauritka ahoj, dnes mi klesla teplota na 36,8. Mam uz prestat dufat? ☹
V noci som inak nemohla spat, take silne bolesti v krizoch a v slabinach... Tak som sa tesila, ze asi je to dobre znamenie... No neviem.
@kukadielko nooo... snad to je len jednodnovy pokles a kolko si dpo ??, aha uz vidim 8 dpo dnes.. tak stale sa drzis, urcite to ne je este pokles pred mrskou.
@lauritka dnes som 9 DPO 😒

@pesa29 Tak to keď mávaš také dlhé cykly, tak ovulku ešte len čakaj...asi v najbližších dňoch. Skús sem pridať aj fotku z dnešného testu..