icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
26. aug 2013

@kukadielko jasne, to este nic, to by skoro klesalo.

sofi88
27. aug 2013

zienky, len sa mi to zda, alebo je to tam??? 🙂

lauritka
27. aug 2013

@sofi88 bude ovuuuu 😵

sofi88
27. aug 2013

@lauritka stale tomu neverim 😀 som 24DC a uz som to odpiskala, ze tento cyklus nic 😀 neviem sa vynadivat na ten test 😀 som asi strelena 😀 asi by bolo dobre zacat znova snazilkovat 🙂

lauritka
27. aug 2013

@sofi88 jj tak vidis ;) dockala si sa.

kukadielko
28. aug 2013

@lauritka ahoj, pozri dnesny graf. Ranny test biely ako sneh... ☹

lauritka
28. aug 2013

@kukadielko hmmm.. ani naznak ???

kukadielko
28. aug 2013

@lauritka nie, ani najmensi. Nemohol byt ten pokles uhniezdovanie?!? 😕

lauritka
28. aug 2013

@kukadielko no aj ma to napadlo, ale po uhniezdeni by sa uz malo zacat vylucovat hcg.. skus este zajtra rano, cie nieco nevyskoci ;)

kukadielko
28. aug 2013

@lauritka ok. Kupim testy a zajtra zopakujem.

viera84
28. aug 2013

@kukadielko sanca tam je, mne pri prvom ukazal test az ked mi mrcha meskala jeden a pol tyzdna. A ovulku som tam mala na 16 DC. Budem drzat prsteky 🙂

viera84
28. aug 2013

Ahojte dievcata, tak po mesiaci som tu opat s testikmi. Jeden je vcerajsi a druhy dnesny. Myslim ze viem aky budem mat vecer program 🙂

kukadielko
28. aug 2013

@viera84 dakujem za povzbudenie. Dufam len v to najlepsie. Ten tvoj dnesny vyzera nadejne... Treba ist na to! Ja mam take nafuknute brucho...Vsak uvidime! 😎

lauritka
28. aug 2013

@viera84 ukazkove ;)

baritus
29. aug 2013

Baby, včera som robila ovu test a boli na ňom krásne kolajničky ale volaako mi nedošlo že to vlastne je to čo čakám 😎 . Dnes večer som si spravila zase, cez deň som nemala čas a dnes už len slabulinká čiaročka. Myslíte že ešte ovu sme už zmeškali ☹ . Alebo ešte dnes večer máme šancu? a Je to vlastne normálne že jeden deň 2 hrubé čiary a na druhý deň len slabuličká? Ja som už z toho jeleň ☹ .

baritus
29. aug 2013

@lauritka - pomóóóc, ty sa vtom už vyznáš dobre 😀

lauritka
29. aug 2013

@baritus neboj sa , este stihate, dajte dnes a este zajtra.. ovu je do 48 hodin po vrchole...
ano je to normalne. ;) kuk foto.

baritus
29. aug 2013

@lauritka presne takto isto som to mala, ďakujem 😀

lauritka
29. aug 2013

@baritus takze raz dva a sup na to :P

kukadielko
30. aug 2013

@lauritka ahoj, ta teplota ma stve. Myslis, ze by uhniezdenie mohlo byt aj takto neskoro? Vcera vecer som mala mierne spinenie a tak ma rozbolela hlava, ze som myslela, ze sa kazdu chvilu povraciam. Hlava este stale boli, bojim sa aj nieco zjest, no skvrka mi v bruchu od hladu. Posledne dni som velmi rychlo hladna...

kukadielko
30. aug 2013

@lauritka takze uz nic, mrsina prave dorazila... ☹

lauritka
30. aug 2013

@kukadielko to ma mrzi, zial ten dnesny pokles to aj naznacoval.. 😒

sofi88
30. aug 2013

snazilky co myslite?? bude ta ovulka ci nie?? lebo ja uz neviem, ta teplota sa teraz drzi stale dole... :-/ a uz som z toho zmätena http://www.fertilityfriend.com/home/45a5ae

kukadielko
30. aug 2013

@lauritka tak idem nakupit ovu testy a pokracujeme... Niekto tu na konikovi spominal, ze aj ty mas na predaj?

lauritka
30. aug 2013

@sofi88 tak ak bol vrchol az 25 dc, cize v den toho druheho poz. testu, tak to mas v norme ovulka do 2 dni.. cize zajtra by si mala stupnut ;)

sofi88
30. aug 2013

@lauritka cele dva dni som citila pravy vajecnik... a ked zajtra nestupne??

lauritka
30. aug 2013

@sofi88 stupne.. po takom teste musi ;)

sofi88
30. aug 2013

@lauritka teraz som si robila test a zasa pozitivny 🙂 tak kedy potom bude ovulka??? je normalne mat 3 dni za sebou pozitivny ovu test?

lauritka
30. aug 2013

@sofi88 cozeee ??? .. ale ved ti uz zoslabol nie ??? 😕

lauritka
30. aug 2013

@sofi88 y robili ti vysetrnia hormnov ?, na pco ?