Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka ahoj, pozri dnesny graf. Ranny test biely ako sneh... ☹
@kukadielko hmmm.. ani naznak ???
@lauritka nie, ani najmensi. Nemohol byt ten pokles uhniezdovanie?!? 😕
@kukadielko no aj ma to napadlo, ale po uhniezdeni by sa uz malo zacat vylucovat hcg.. skus este zajtra rano, cie nieco nevyskoci ;)
@lauritka ok. Kupim testy a zajtra zopakujem.
@kukadielko sanca tam je, mne pri prvom ukazal test az ked mi mrcha meskala jeden a pol tyzdna. A ovulku som tam mala na 16 DC. Budem drzat prsteky 🙂
@viera84 dakujem za povzbudenie. Dufam len v to najlepsie. Ten tvoj dnesny vyzera nadejne... Treba ist na to! Ja mam take nafuknute brucho...Vsak uvidime! 😎
Baby, včera som robila ovu test a boli na ňom krásne kolajničky ale volaako mi nedošlo že to vlastne je to čo čakám 😎 . Dnes večer som si spravila zase, cez deň som nemala čas a dnes už len slabulinká čiaročka. Myslíte že ešte ovu sme už zmeškali ☹ . Alebo ešte dnes večer máme šancu? a Je to vlastne normálne že jeden deň 2 hrubé čiary a na druhý deň len slabuličká? Ja som už z toho jeleň ☹ .
@lauritka ahoj, ta teplota ma stve. Myslis, ze by uhniezdenie mohlo byt aj takto neskoro? Vcera vecer som mala mierne spinenie a tak ma rozbolela hlava, ze som myslela, ze sa kazdu chvilu povraciam. Hlava este stale boli, bojim sa aj nieco zjest, no skvrka mi v bruchu od hladu. Posledne dni som velmi rychlo hladna...
@lauritka takze uz nic, mrsina prave dorazila... ☹
@kukadielko to ma mrzi, zial ten dnesny pokles to aj naznacoval.. 😒
snazilky co myslite?? bude ta ovulka ci nie?? lebo ja uz neviem, ta teplota sa teraz drzi stale dole... :-/ a uz som z toho zmätena http://www.fertilityfriend.com/home/45a5ae
@lauritka tak idem nakupit ovu testy a pokracujeme... Niekto tu na konikovi spominal, ze aj ty mas na predaj?

@kukadielko jasne, to este nic, to by skoro klesalo.