Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@sara34valentina anoo.. uz skoro 😉
@lauritka myslis ze UZ zajtra bude pozitivny, ja si myslim ze ano 🙂
jj aj ja si myslim 😉
@lauritka je pozitivny 🙂)))))))))))))))))) mam este cakat ci sa uz mozeme milovat ? 🙂
@sara34valentina podla mna uz ho mas pozitivny 🙂 tak sup sup do postele 🙂 :-*
@melisssssa v skutocnosti je palicka silnejsia ako kontrolna, len to mobilom neviem tak ofotit 🙂 je uplne silna,,,,,,,ovu ma nastat 24-48hodin juj tak teda ideme na to teraz a este vecer a skusim aj zajtra rano 🙂 drz palce som az nervozna 😵
@sara34valentina ved aj na tejto foto je to krasne vidiet🙂 a ked vravis ,ze v skutocnosti je este silnejsia tak neni o com 🙂 drzim palce aj na nohach 🙂 juuj verim,ze sa podariii :-* 🙂
@sara34valentina jj, uz mozte zacat 🙂
.. a ze krasne ukazuju tie testiky 😉 mam radost
@lauritka krasne ukazuju, vidis vcera skoro rovanko silna a dnes silnejsia len nie dobre vidno na fotke ale je silnejsia, uz sme ''po'' 🙂))) 😉 dame este vecer ak bude chut 😉 ukazuju svetovo 🙂 este testnem vecer aj zajtra nech vidim 😉 lebo mozno ovu bude az zajtra abo pozajtra 😅
@melisssssa dakujem krasneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee 😉 😉 😉 😉 😉 😉 😉
@sara34valentina jj.. zajtra posnazte hlavne 😉
@badimeria zajtra ho budes mat pozitivny , aj ja som tak mala 🙂 😉
@sara34valentina ahojcek no to dufam 🙂))dam vediet tak ty si mi uz po ovulke ?a uz papam spirulinu je super zatial
@badimeria vysledky uvidis po 3mes 🙂 ale cyklus sa upravi uvidis 🙂))
Baby. Kolko dnovy rozdiel ma byt od ovulky do menstruacie ?
Je to vobec dolezite aby to malo nejaky odsstup ?
Uhnezdnenei trva ako dlho ?
Baby :v sobotu som mala vela bielkovy hlien. Cize plodny. No a na testoch mi nic neukazuje. V cera mi ukazalo slabunkuntestovu a dnes uz nic ..... Nechapem ,,, viete poradit ?
@zuzannaaa
ten odstup záleží od toho akú dlhú mávaš luteálnu fázu
min. by mala byť 10 dní (aj to je už dosť málo) aby sa bábo stihlo zavrtať
ak máš odsledovanú svoju dlžku LF tak ju budeš mať plus mínus jeden den rovnakú vždycky, teda ked vieš kedy bola ovu, vieš plus mínus jeden den kedy má / nemá prísť ms
via tu
http://www.ovulacny-test.sk/menstruacny-cyklus/...
ale podrobnejšie tu
http://www.fertility.sk/sk_SK/plodnost-a-zdravi...
plodný hlien môžeš mať aj viac dní pred ovuláciou, nemusí byť nutne iba v den ovu
aké dlhé mávaš cykly?
a teraz si ktorý den cyklu?
@zuzannaaa
hej je to málo oproti normálu čo má byť pri 28 dnovom cykle
ovu na 14 den a 14 dnová LF
ale minimum na uhniezdenie je 10
a to ty mávaš, takže by sa to mohlo podariť
no môžeš to riešiť aj s dr.
prípadne nasadiť nejaké vitamíny
tuším B6 pomáha na predlženie LF
cyklus mávaš aký dlhý?

@zuzannaaa nechapem , co si napisala 🙂 ??????????? co nemohlo prist??? nechapem 😒