icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

barborka0
3. júl 2015

tak a dosli mi testiky

zuzannaaa
3. júl 2015

@siska122 uz sa na nu tesim

zuzannaaa
3. júl 2015

@barborka0 aj ja mam posledne 4 a to mam este 2-3 dni do ovulky porat mam stresy

zuzannaaa
3. júl 2015
barborka0
3. júl 2015

@zuzannaaa no ja uz testovat nemozem ale nevadi cez vikend sa posnazime a potom uvidime ci sa zadarilo 🙂

zuzana256
3. júl 2015

@tea333 ahoj ja mam dnes ovu a dva dni pred ovu sme mali sex a aj dnes od vcera po sexe ma boli pod bruchom na pravej strane a picha ma tam a mavam kazdu chvilku taki pocit ako steklenie taki prijemni ze to moze bit mravcenie alebo ako sa to hovori a chodim taktiez kazdu chvilku na wc curat ale necitim prechladnutie

zuzannaaa
3. júl 2015

@zuzana256 to mavam aj ja

steinarka
3. júl 2015

@zuzana256 zuzi, hlavne to teraz vypust z hlavy, vobec si to nevsimaj.. a drzim palce 😵

zuzana256
3. júl 2015

@steinarka ok dik

zuzana256
3. júl 2015

opytam sa spinenie kolko trva

sara34valentina
3. júl 2015

@zuzana256 ja mavam jemne bolesti pred ovu a hlien 4dni a potom pride ovulacia a hrozna bolest 24hodinova vtedy viem ze ovulujem (bola som u gyn bolo vsetko krasne vidiet) mam bolestivu ovulaciu ale apson vime ze ovulujem 😉 ak ju mas dnes dajte dnes sexik je tam vyssia sanca 😅

sara34valentina
3. júl 2015

@siska122 skus mi to ofotit prosim,,,,,,,,,,,,,,,,, no ak mas silne tak to moze znamenat ze mas poruchu, skoc si na gyn na hormonalne vyestrenie, lebo normalne to nie je

siska122
3. júl 2015

@zuzannaaa xixi, ja sa uz ani netesim na ovulku, ta uz nepride ... aaaale strasne sa tesim na menstruaciu a novy cyklus 😉 Neboj, ak mas pravidelny cyklus, tak dojde 😉

siska122
3. júl 2015

@sara34valentina uz riesime 😉 zatial to skusame nehormonalne, tak sa mi hned podarilo prvykrat otehotniet ... buduci tyzden si budem volat, tak mi da vyvolavacku a budem testovat dalsi cyklus a uz si skusim aj teplotu merat a uvidime ci ovulka dorazi 😉

zuzannaaa
3. júl 2015

@siska122 ja neviem ci je to pravydelne ci nepravydeelne ale ja mam ciklus kazdy mesaic inak raz 28dni potom 27-25 28-26- a tak to je normalne ale nepravydelne

zuzana256
3. júl 2015

@zuzannaaa to mavam aj ja kazdy esiac iny a cyklus nepravidelny

siska122
3. júl 2015

@zuzannaaa
@zuzana256 no ja mavam dlhe cykly, aj pred porodom, aj po. Aj ked po porode to bolo chvilku ok ... Ako mne to celjom vyhovuje ... ale ked chceme druhe babo, tak to je uplne ze na prd, ale ked sa oeve podarilo bez tabletiek, tak hadam aj druhe ... 😉

zuzannaaa
4. júl 2015

@siska122 ...... Drzim vam palceky .... Aj my sa snazime ,,, perem vseliake vytaminy. Ale teraz som si uz nic nedala asi 3dni s too tepla aj na to zabudam ....

zuzannaaa
4. júl 2015

@zuzana256 tak je to nepravidelny ...... Ale neni to az take strasne ako zeny co malu 28 potom 40 a taketo velke skoky u nas to hra len 1-2 max 3dni a to je v pohode som sa pytala na to

zuzannaaa
4. júl 2015

@lauritka ahoj. Lauri ,,... Ten test co som si v cera robila ten co som vies ... No dnes rano bol este bledsi a teraz som si robila a je uplne bieli uplne nic ,,.. Ja to nechapem....

zuzannaaa
4. júl 2015

Lauritka

zuzannaaa
4. júl 2015

@zuzannaaa toto je ten vcerajsi a pozeraj na dnesny teraz sim si robila ved to moze byt

zuzannaaa
4. júl 2015

Citala som ze po ovulacii cize ked folikum praskne vajcko sa dostane do vajcovodu a tam caka na oplodnenie .... A chcem vediet ako dlho tam caka. 🙂)))

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa 12-24hodin potom sa rozlozi

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa ahoj Zuzik, no skusim ti napisat v skratke ako si ja robim testy..... kazdy den v tu istu hodinu predtym nepijem vela a robim len z husteho nezriedeneho MOCU !! dam ti foto z netu ako to ma vyzerat u zdraveho cyklu 😉

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa toto je moj ovu cyklus 🙂

sara34valentina
5. júl 2015

@zuzannaaa ked uz je skoro tmavy testujem aj 2-3x denne v inu dobu aby som nepresvihla vrchol pozitivneho ! 😉 v tomto pripade som mala poz.dva dni na 16dc a na 17dc ovu bola po prvom poz.teste na 34hod po nom, cize den 18dc !! citila som to 😉 😅

lauritka
5. júl 2015

Zuzi, to vôbec nemusí nejak kontinuálne tmavnut

zuzannaaa
5. júl 2015

@sara34valentina Toto je dnesny aktualny.

zuzannaaa
5. júl 2015

@lauritka pridala som foto pozri ,,, takze ovulka bude od dnes max do utorku. Ze