Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@tea333 ahoj ja mam dnes ovu a dva dni pred ovu sme mali sex a aj dnes od vcera po sexe ma boli pod bruchom na pravej strane a picha ma tam a mavam kazdu chvilku taki pocit ako steklenie taki prijemni ze to moze bit mravcenie alebo ako sa to hovori a chodim taktiez kazdu chvilku na wc curat ale necitim prechladnutie
opytam sa spinenie kolko trva
@zuzana256 ja mavam jemne bolesti pred ovu a hlien 4dni a potom pride ovulacia a hrozna bolest 24hodinova vtedy viem ze ovulujem (bola som u gyn bolo vsetko krasne vidiet) mam bolestivu ovulaciu ale apson vime ze ovulujem 😉 ak ju mas dnes dajte dnes sexik je tam vyssia sanca 😅
@siska122 skus mi to ofotit prosim,,,,,,,,,,,,,,,,, no ak mas silne tak to moze znamenat ze mas poruchu, skoc si na gyn na hormonalne vyestrenie, lebo normalne to nie je
@sara34valentina uz riesime 😉 zatial to skusame nehormonalne, tak sa mi hned podarilo prvykrat otehotniet ... buduci tyzden si budem volat, tak mi da vyvolavacku a budem testovat dalsi cyklus a uz si skusim aj teplotu merat a uvidime ci ovulka dorazi 😉
Citala som ze po ovulacii cize ked folikum praskne vajcko sa dostane do vajcovodu a tam caka na oplodnenie .... A chcem vediet ako dlho tam caka. 🙂)))
@zuzannaaa 12-24hodin potom sa rozlozi
@zuzannaaa ahoj Zuzik, no skusim ti napisat v skratke ako si ja robim testy..... kazdy den v tu istu hodinu predtym nepijem vela a robim len z husteho nezriedeneho MOCU !! dam ti foto z netu ako to ma vyzerat u zdraveho cyklu 😉
@zuzannaaa toto je moj ovu cyklus 🙂
@zuzannaaa ked uz je skoro tmavy testujem aj 2-3x denne v inu dobu aby som nepresvihla vrchol pozitivneho ! 😉 v tomto pripade som mala poz.dva dni na 16dc a na 17dc ovu bola po prvom poz.teste na 34hod po nom, cize den 18dc !! citila som to 😉 😅
Zuzi, to vôbec nemusí nejak kontinuálne tmavnut
@sara34valentina Toto je dnesny aktualny.

tak a dosli mi testiky