icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

miselll99
21. júl 2015

Ahojte dievcata. Nemam vobec skusenosti viete mi prosim poradit ake testy su najlepsie a akou formou sa to testuje? Mame uz drobca to sa nam zadarilo na supu len zacala som mat nejake problemy a potrebujem zistit ci mam vobec ovulaciu. Mate niektora skusenosti s uzivanim lieku duphaston? Dakujem krasne a plodeniu zdar ;)x

zuzka56
21. júl 2015

@lienka0700
ako si to rozdelis je na tebe, môžeš skúsiť jeden mesiac alchemilku, další fytosoju a vitamíny pripadne kyselinu listovú atd. Pokial nemáš zdravotný problem aj partner je OK tak by som sa zbytočne nestresovala.
Začni alchemilku do ovu, potom uz len vitamíny napr

lauritka
21. júl 2015

@miselll99 ahoj, mozes si objednat odomna, mam spolahlive testiky.
testuje sa to tak ako sa testuje tehotensky, odoberies moc do nadobky a ponoris na cca 8-10 sekund po rysku.
/ nie ranny /.. pocas dna. a predtym netreba pit cca 1,5 hodinky, aby bol moc koncentrovany

duphaston je na podporu progesteronu v druhej fazi cyklu po ovulacii

miselll99
21. júl 2015

Lauritka
@lauritka super napiste mi pls spravu

nynyky
22. júl 2015

@miselll99 ovulacne testy predavam v mojom bazariku. Tiez testujem a snazim sa 🙂

zuzka56
23. júl 2015

Ahojte, ešte to nie je ono však

lauritka
23. júl 2015

@zuzka56 este kusocek

zuzka56
23. júl 2015

@lauritka
no ja neviem ci budem mat pekne // na teste, robila som si ešte 2 testy a tie sami zdajú bledsie. Uvidím co ukáže test zajtra a teplota dnes vyskočila na 37C. Ja uz nerozumiem svojmu telu

zuzannaaa
23. júl 2015

@zuzka56 pekne. Testiky .. Ja si myslim ze uz dnes do rna bude rovnako tmava ..... Tak uz sa mozte uz aj dnes snazit 🙂 ovulka budeeeeeee🙂

zuzannaaa
23. júl 2015

@zuzka56 ja som si tiez meriavala teplotu ,ale prestala som. Lebo aj mne to skakalo nejako cudne ,,, ja som sa uplne spoliehala na hlien a ovu testy a podarilo sa 🙂

zuzka56
23. júl 2015

@zuzannaaa
Super, ze to vyšlo gratulujem 🙂
Snáď aj nam sa uz podarí
Uvidím zajtra aky bude test som zvedava

zuzannaaa
23. júl 2015

@zuzka56 dakujem .......... Inak odporucam inofilic a forandrol pre muza mi sme brali a praskovy magnesium omegu a predtehotenske vytamini pre mamicky ... Takze vytaminy a doplnky len odporucam .... Vela vela ovocia a zeleniny kazdy den ...... A jedla som aj avokado pred ovulkou 2-3 ks.......
Podari sa ani nebudes vediat ako ;)

lauritka
23. júl 2015

@zuzannaaa a ten treti zospodu bol kedy ?

lauritka
23. júl 2015

@zuzka56 pardon 🙂

zuzka56
23. júl 2015

@lauritka
Ten bol dnes okolo 16h

lauritka
23. júl 2015

@zuzka56 tak ten sa mi zda pozitiv.

zuzka56
23. júl 2015

@zuzannaaa
Inofolic som brala 2 roky kedže mam pco nejde to ešte ani raz som neotehu, bola som aj na IUI tiež neúspešne... muž berie zinkosel pretože ma citlivý žalúdok nemôže hocičo užívať. Užívala som alchemilku, fytosoju, mimistar, fertilcare, agnucaston, macu teraz užívam ajurvedsky džem na reprodukčné orgány... Uz nechcem nic skúšať 😖

zuzannaaa
23. júl 2015

@zuzka56 ......... Zuzka tak ti dezim palceky vsetky co mam aby sa vam podarilo vas vytuzene babetko 🙂

belasakobylka
23. júl 2015

Ahojte, ak mam ovulacny test pozitivny,riadna druha ciarka ako dlho trva ovu?

zuzka56
24. júl 2015

@lauritka
dnes rano teplota klesla cize este ovu nebola, skusim testnut ked pridem dnes z prace. som zvedava ako sa dnes testik zafarbi

lucka2405
24. júl 2015

@belasakobylka ahoj ovu pride tak do 24-36 hodin a kolko trva?? No to tazko povedat ale plodne dni su vacsinou tusim 2 pred, den ovu a aj 2 po nej ale po nej je to asi uz horsie stihnut🙂

lauritka
24. júl 2015

@zuzka56 no ona zvycajne stupne az tak cca o dva dni po pozitivnom teste,, ale uvidis este aky bude dnes,

lauritka
24. júl 2015

@belasakobylka ovulacia nastane do 48 hodin.. a to je len moment , ked sa uvolni vajicko z folikulu.
to zije potom este 12-24 hodin.. cize je dobre tam dostat spermie uz vopred. na to sluzi vlastne ovulacny test, ktory ukaze ze je cas snazit sa. spermie si dokazu pockat na ovulaciu v tele zeny 2-3 dni.. cize preto je tam ten casovy limit od testu, lebo presne na hodinu to nikto neurci. to by si musela byt napojena na ultrazvuk non stop.
ale to ani netreba, kedze je to usposobene tak.. ze sa to tam samo zariadi 😉

siska122
24. júl 2015

@belasakobylka ako pise @lauritka my sme to skusili v den pozitivneho testu a viac sme uz neskusali ... sme si povedali, ze bud sa zadari, alebo buducu ovulku sa budeme snazit viac .. a zadarilo sa 😉 Inak aj gynekolog mi povedal, ze by sa malo skusat kazdy druhy den, nie kazdy. A ak skusite v den pozitivneho testu, tak obdeb treba znovu skusit, vajicko vtedy este zije 😉

zuzannaaa
24. júl 2015
lauritka
24. júl 2015

@siska122 jj , niekedy staci raz a je to, zivot si cestu najde.. 😵

lienka0700
24. júl 2015

Uz je to ono? Co myslite? Az ked ovu test zbledne prebehne ovulka?

lienka0700
24. júl 2015