Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
je krasny
PREDÁM dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. V prípade záujmu píšte IP, ďakujem. 😎
Vcera mi vysiel rano takyto ovulacny test. Je to 17 - ty den cyklu. Robila som si test kazdy den od skoncenia menstruacie, uz som myslela, ze sa nedockam 🙂 Milovali sme sa v piatok len tak, vcera vysiel pozitivny rano, cize aj vcera vecer, aj dnes rano, aj zajtra sa treba asi snazit?
Dnes som si uz test nerobila, ale ako to tu citam, aj by ma zaujimalo, ci je rovnako silna ciarka. Ja mam bohuzial jeden vajecnik nepriechodny dosledkom endometriozy, tak budem poctivo testovat aj buduci mesiac, snad sa postasti niekedy.
@cucica mne gynekolog hovoril, ze sa netreba snazit kazdy den, lebo spermie sa nestihnu dozrievat, slebo sko to nazvat... ak ste sa v piatok snazili, tsk aj dnes sa urcite snazte a v utorok potvrdte 😉 Ved vajicko prezije do 24 hod od uvolnenia + kym sa uvolni od pozitivneho testu ... bude dost casu 😉
Dakujem🙂)) Ano, v piatok som mala slabsiu ciarocku ako kontrolnu, ale mali sme chut. Keby viem, ze vyjde v sobotu taka silna, tak necham spermie dozrievat🙂 Dakujem za rady 😉
PS : Zo zvedavosti som si spravila test teraz a uz je slabsia, ale mozno je to aj tym, ze vzdy som testovala rano a teraz neskor.
@cucica ked je pozitivny testik treba sa v ten den +2dalsie dni, drzim ti palce
@nynyky len si to nezachytila neboj 🙂 moj ovu testik bol takyto ja testnem len 2testiky ked viem ze by mala byt ovu dnes 17dc pozitivny 🙂
@nynyky mala si 19dc 20dc pozitivny cize 21dc sa trebalo snazit, lent o tam asi dobre nevidno a vysledok je platny po 7-10minutach a potom uz nie ...aj ked moj je pozitivny aj po vyschnuti ..... neboj podla mna si len viacej pila tekutin 😀
@sara34valentina tak ja pijem aj 3l vody 🙂 mali sme vcera sexik a opat skusime zajtra tak uvidime ci s toho nieco bude 🙂
@nynyky no pred ovu testom sa nesmie 2hodiny pit :P ja som tiez pila a vysielmi krasne pozitivny, proste to vidis ze moc je svetlejsi a ma byt tmavsi, drzim ti palce, daj potom vediet 🙂ja ovulujem dnes citim to silne bolesti a vcera sme sa milovali tak uvidime , pokus c 4 . 😅

@lienka0700 Áno, to už vyzerá dobre, ju po vrchole LH už začína blednut