Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@nynyky posli foto a ako som ti pisala moja malo vody testovat v tu istu hodinu aj 2x denne, a vysledok platny po 10minutach 🙂
@sara34valentina jaaaaj, tak drzim palce!!! Nam sa podarilo na pokus cislo 1 a ani ane sa moc nesnazili, mali sme vtedy len jeden sexik a buuum, teraz mam pozitivny tehu test a v piatok idem potvrdit lekarom ... tak uz len dufat, ze je vsetko ok. Drzim palceky, aby test potom uz len tmavol a tmavol ;-;
@sara34valentina tu je foto a dnes aj vcera mam strasny pocit vlhka akoby som pocikana a dnes taky vytok sa objavil priesvitny taky husty
@nynyky a mavas pravidelny cyklus? Lebo ja nemavam pravidelny a som si myslela, ze ovulka ani nepride ... a prisla, ale strasne neskoro, som uz aj na gyndu na vyvolavacku bola objednana. A testy pred ovulkou som mavala asi take tmave ako ty, ale ani jeden nebol pozitivny. Mne test potom ukazal krasne silnu ciarku, takze asi len trpezluvost prajem 😉
@siska122 uau 🙂 tak gratulujem 🙂 😉 a dakujem pekne
@nynyky ovu mas 20-21dc 🙂 😉
Prosim vas kocky, kde by som si mohla objednat, resp kupit kvalitne ovulacne testy aj do buducna, kde by ich bolo viac? Som mala 5 balickov Pepino, ale stoji to dost, je ich v balicku 5 a stoja vyse 7 eur. Dakujem pekne
Jej super🙂))) Ked dostanem menstruaciu, tak objednavam🙂 Aspon sa nebudem v DMKe hanbit, koho stretnem🙂
@cucica ahoj u Lauritky ukazu perfect !! su lacne a bomba !!
@sara34valentina pre istotu sme to aj dnes poistili s mm 😀
19 -20 je najtmavsi ale nie pozitvny neviem ci este budes malt lebo po nich tie ostatne su bledie aky mas ciklus ?
@nynyky my tiez, pred vcerom 2x vcera pauza a dnes 2x 😉
@sara34valentina a teraz uz ostava len cakat co bude
@nynyky ved totok 🙂 to cakanie, my uz 4ty pokus 🙂

@sara34valentina dnes som opat robila test a bol silnejsi ako ten vcerajsi ale nie pozitivny. Ja som uz jelen s tych testov :D a to mam dostat ms buduci tyzden uz