icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
24. júl 2015

@lienka0700 Áno, to už vyzerá dobre, ju po vrchole LH už začína blednut

zuzka56
24. júl 2015

@lauritka
Ahoj, posledný je dnešný, žeby už? Aj keď nie je ani zďaleka taky ako tvoj //.

zuzka56
24. júl 2015
lauritka
24. júl 2015

je krasny

mell88
24. júl 2015

PREDÁM dámsky výživový doplnok INDONAL woman (spolu 110 kapsúl) s dátumom exp. 7/2017.
Cena za spomínaných 110 kapsúl vrátane pošty = 22 €. V prípade záujmu píšte IP, ďakujem. 😎

zuzka56
24. júl 2015

@lauritka
Uz je pozitív 🙂
Dakujem za zhodnotenie testov

zuzannaaa
24. júl 2015

@zuzka56 ved aj ja som ti pisala v cera ze do rana bude kompletny ;)

zuzka56
24. júl 2015

@zuzannaaa
ano viem, ale ako pco su aj časté anovuláky preto som si nebola istá. dakujem 🙂

zuzka56
25. júl 2015

Baby test je aj teraz pred obedom pozitív
Kedy je dobre sa snažiť ?

zuzannaaa
26. júl 2015

@zuzka56 ani necakaj. A sup sup do postely dnes zajtra a pozajtra 🙂 sa snazilkujte

lauritka
26. júl 2015

@zuzka56 snazte aj dnes 🙂

cucica
26. júl 2015

Vcera mi vysiel rano takyto ovulacny test. Je to 17 - ty den cyklu. Robila som si test kazdy den od skoncenia menstruacie, uz som myslela, ze sa nedockam 🙂 Milovali sme sa v piatok len tak, vcera vysiel pozitivny rano, cize aj vcera vecer, aj dnes rano, aj zajtra sa treba asi snazit?
Dnes som si uz test nerobila, ale ako to tu citam, aj by ma zaujimalo, ci je rovnako silna ciarka. Ja mam bohuzial jeden vajecnik nepriechodny dosledkom endometriozy, tak budem poctivo testovat aj buduci mesiac, snad sa postasti niekedy.

siska122
26. júl 2015

@cucica mne gynekolog hovoril, ze sa netreba snazit kazdy den, lebo spermie sa nestihnu dozrievat, slebo sko to nazvat... ak ste sa v piatok snazili, tsk aj dnes sa urcite snazte a v utorok potvrdte 😉 Ved vajicko prezije do 24 hod od uvolnenia + kym sa uvolni od pozitivneho testu ... bude dost casu 😉

siska122
26. júl 2015

@cucica ze kazdy 2 den je najlepsie 😉

cucica
26. júl 2015

Dakujem🙂)) Ano, v piatok som mala slabsiu ciarocku ako kontrolnu, ale mali sme chut. Keby viem, ze vyjde v sobotu taka silna, tak necham spermie dozrievat🙂 Dakujem za rady 😉
PS : Zo zvedavosti som si spravila test teraz a uz je slabsia, ale mozno je to aj tym, ze vzdy som testovala rano a teraz neskor.

nynyky
27. júl 2015

Myslite ze uz konecne pride ovulacia? Mavam 30 dnove cykly

zuzannaaa
27. júl 2015

@nynyky ano uz je prchol ...... Tak vela stastia 🙂

nynyky
27. júl 2015

@zuzannaaa vazne? Nemusi byt testovacia silnejsia? Citim aj bolesti,tak dnes znasilnim mm 🙂

zuzannaaa
27. júl 2015

@nynyky ano este trochu chyba , ale to je uzotaska 24 hodin .... Kludne mozte skusat

nynyky
27. júl 2015

@zuzannaaa jeeeej 🙂 dakujem

sara34valentina
27. júl 2015

@cucica ked je pozitivny testik treba sa v ten den +2dalsie dni, drzim ti palce

nynyky
28. júl 2015

Baby poradte prosim. Dnes je test svetlejsi. Znamena to ze ovulka uz prebehla vcera aj ked testovacia ciarka nebola tmavsia ako kontrolna?

lucka2405
28. júl 2015

@nynyky testovacia musi byt rovnaka ako kontrolna alebo silnejsia, ovu nastane potom do 24-36 hodin,

nynyky
28. júl 2015

@lucka2405 tak moja nebola :( bola skoro rovnaka ako testovacia a dnes je bledsia tak ja uz neviem :(

cucica
28. júl 2015

Ďakujem za rady, @nynyky - mne sa zda, ze ti vysiel pozitivne 19-20ty den cyklu.

nynyky
28. júl 2015

@cucica tiez si myslim ze to muselo byt niekedy vtedy len som ju nezachytila presne a dnes uz klesa lh

sara34valentina
28. júl 2015

@nynyky len si to nezachytila neboj 🙂 moj ovu testik bol takyto ja testnem len 2testiky ked viem ze by mala byt ovu dnes 17dc pozitivny 🙂

sara34valentina
28. júl 2015

@nynyky mala si 19dc 20dc pozitivny cize 21dc sa trebalo snazit, lent o tam asi dobre nevidno a vysledok je platny po 7-10minutach a potom uz nie ...aj ked moj je pozitivny aj po vyschnuti ..... neboj podla mna si len viacej pila tekutin 😀

nynyky
28. júl 2015

@sara34valentina tak ja pijem aj 3l vody 🙂 mali sme vcera sexik a opat skusime zajtra tak uvidime ci s toho nieco bude 🙂

sara34valentina
29. júl 2015

@nynyky no pred ovu testom sa nesmie 2hodiny pit :P ja som tiez pila a vysielmi krasne pozitivny, proste to vidis ze moc je svetlejsi a ma byt tmavsi, drzim ti palce, daj potom vediet 🙂ja ovulujem dnes citim to silne bolesti a vcera sme sa milovali tak uvidime , pokus c 4 . 😅