icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

kniha24
18. aug 2015

@emakiki dakujem pekne,aj tebe drzim palce 😵

lauritka
18. aug 2015

@emakiki ano to je taka priehlbinka .. tak trochu otvorena

emakiki
18. aug 2015

@lauritka ok dakujem 😃

sara34valentina
18. aug 2015

@dejna20 aj ja som mavala pred 3r 37dnove a ovulka bola vtedy az na 25den

emakiki
19. aug 2015

@lauritka nikdy ma neboleli pri ovulacii prsia a teraz bolia, nemohla som mat tu ovulaciu skor a teraz mi testy ukazali tehotenstvo? Fakt ma bolia prsia a naposledy ma boleli ked aom bola tehotna s malou...viem ze ovulacne ukazu aj tehotenatvo, preto sa pytam, lebo si to neviem vysvetlit...

lauritka
19. aug 2015

@emakiki no ale to by si ich musela mat pozitvne uplne pri tehu

emakiki
19. aug 2015

@lauritka ako uplne, ved bol pozitivny a dnes som si robila druhy a bol tiez pozitivny, myslys ze by to ukazalo takto skoro?

zuzana256
19. aug 2015

ovu test moze ukazat tehu ako som tu citala ved nato je tehu test a ovu test ukaze ovu ci?

emakiki
19. aug 2015

@zuzana256 ano ovu test moze ukazat aj tehotenstvo.., ale ovulacne testy su drahsie ako tehotenske...

sara34valentina
19. aug 2015

@zuzana256 ahoj, ano ovu test ukaze tehotenstvo a testy su lacne mam rovnaku cenu na ovu aj na tehu od lauritky som KUPILA za 40centov len 🙂 tu je priklad ze ked si tehu ukaze ovu test silnooo pozitivne , aj ja som to skusila 🙂

vlasatica
19. aug 2015

@sara34valentina ale taku silnu ciarku ti na ovu teste neukaze tehotenstvo hned po oplodneni,ci? Podla mna az tesne pred menzeson, ked uz je zahniezdene.

lauritka
19. aug 2015

@vlasatica anoo to az neskor, ked je uhniezdene a uz sa produkuje hcg

sara34valentina
19. aug 2015

@vlasatica ano v case ms som si ho robila

zuzana256
20. aug 2015

@sara34valentina ahoj aj ja kupujem testy od lauritky

zuzana256
20. aug 2015

@sara34valentina len ked niektore pisali davnejsie ze ovu test ti neukaze tehu ze to je iba na ovu

zuzana256
20. aug 2015

@sara34valentina a preco je na ovu teste jedna ciarka silna a druha slaba od tej druhej to keby bolo tehu tak su obidve rovnake silne nie? ci nemusia bit silne

lucia1002
20. aug 2015

@lauritka ahoj..potrebujem radu od teba..teraz neviem ktory mam brat ako pozitivny..prvy je vcerajsi, vtedy ma strasne bolel vajecnik tak som si spravila ovu test a tam hned brutal na mna kricala takato palicka..druhy je z dnesneho rana /po nocnej/ a posledny je dnes poobede..vajecnik ma bolel len vcera..

sara34valentina
20. aug 2015

@zuzana256 musia byt silne silnejsia ako kontrolna

sara34valentina
20. aug 2015

@lucia1002 vcera pozitivny, trebalo sa milovat vcera a pozajtra ( cize zajtra ) :-P

lucia1002
20. aug 2015

@sara34valentina aj ja si myslim ze pozitivny bol vcera..ale mylia ma tie dnesne ze su tiez pozitivne...zas som citala ze ked su dva dni po sebe pozitivne, tak sa berie do uvahy ten druhy..ale u mna je zas vyrazne pozitivny na prvy den..

sara34valentina
20. aug 2015

@lucia1002 nie nie, pozitivny je ked je palicka silnejsia ko kontrolna 🙂 dobre sa riadis intuiciou ♥
moj ovu testik ( sice som si robila len jeden, lebo som si povedala ze sa nebudem riadit ovu testikmi, ale kedze bol potom moj druh nie doma tak som to riskla a BUm bol pozitivny a milovali sme sa v ten den a o2dni 🙂 moj krasny testik, a pokladik pod mojim srdcom ♥

lucia1002
21. aug 2015

@sara34valentina no uvidime najblizsie dni aka bude teplota..snazit sme sa snazili tak budeme vidiet...😉 a tebe gratulujem..prajem ukazkove tehu 😉

1234lubka
21. aug 2015

@lucia1002 lucka, vsetky su pozitivne, velmi nezalezi ktora bola silnejsia...kazda to ma inak, ja.som mala prvy.den rovnake palucky druhy kontrolnu silnejsiu a treti uz negativ. Riad sa prvym pozitivnym, vajecnik ta bolel lebo uz bol " na prasknutie"...nikdy neodhadnes presne na hodinu kedy bola ovu, bola bud vcera alebo predvcerom...po prvom pozitivnom teste ocakavas ovu do 12-48hodin....tazke po prvom teste moze prist do par hodin, aj do dvoch dni....ved urcite vies ze plodne dni su nejake tri dni pred ovu a cca jeden den po, takze ked si mala pozitiv test to je najidealnejsi cas najblizsi ovulacii, jeden den pred jeden den po to nevadi stale je to v tom najlepsom case 🙂 moj nazor je ze tesne pred ovu je to idealne...nech tam uz rybkycakaju...aj tesne po nech sa.stretnu na pol ceste 😉 urcite ste to vsetko vystihli, nebojaj...za 10-12dni mozes testovat.. to ti uz musi ukazat....alebo pockat tych 14-15 to uz bude najistejsie...

lucia1002
21. aug 2015

@1234lubka mne je to vsetko jasne... 😉 len ja som z tych zvedavych, tak ma to zaujima viac... 😉 nebojim sa, ze by sme sa netrafili, resp.to nevystihli..len ma hneva este teplota, nakolko este nevyskocila 😒

1234lubka
21. aug 2015

@lucia1002 zajtra musi vyskocit ked si mala vcera poslednypozitivny test.....

lucia1002
21. aug 2015

@1234lubka v to dufam 😉

1234lubka
21. aug 2015

@lucia1002 uvidis...co ti ostava 🙂 musis cakat co sa stane/nestane...ale vies co? ja by som na tvojom mieste vyskusala ten inifoluc ako ja...predsa..mas problem z cyklami, urcite pomoze tak ako mbe...ked sa bojus z tej stranky objednat, pomizem ti alebo urobim za teba a ty len pisles penuaze . Za 3-5dni ho mas doma...

lucia1002
21. aug 2015

@1234lubka este uvidim...ak by dosla mrcha, chcem skusit este fytosoju a samozrejme uvidim co mi povie dr..a ak nic, tak by som skusila ten inofolic... 😉

1234lubka
21. aug 2015

@lucia1002 ok pisala som na fb

kniha24
21. aug 2015

Baby,dnes je 10 DC,vidno slabucko ciarku,pockat este den?