Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@lauritka no je vodnaty priehladny, ale vela ho nie je, iba viac, skusim si este vecer pozret cipok a hlien mam len tam, von mi ani moc nejde..., ale niekedy mavam aj viac, ale nikdy som to nejako nesledovala, iba som si pozrela aky DC som a bolo to v strede, hlavne pri utierani po zachode som si to vsimala, tento mesiac to take este nebolo...
@emakiki dolezite je ked hned spozorujes hlien tak sa milujte kazdy druhy den ..sa mi zda ze si uz ovulku mala
@sara34valentina od 12 DC mame sex kazdy druhy den, cize v piatok, vcera a zajtra...a pred tym 5 dni pauza...
@sara34valentina myslis okolo toho 14 DC? Podla testov, ci kvoli comu si to myslis?
@emakiki hej podla testov...ja som mala vzdy 3dni hlien chut na sex a na 5den bola óvulka 🙂
@sara34valentina no ono to tak vyzera, ale uvidime este mam dva a ked sa naserem pojdem kupit dalsie 😃 a tiez si myslim, ze ak test ukaze ovulaciu den dva pred nou, tak ten moj co som si robola na 11DC uz nemusel byt pozitivny ale 12 DC bola ovulacia, akurat ked sme mali sex, ale zase cipok a hlien hovoria nieco ine, tak ja uz ozaj neviem comu verit... Kazdopadne od 12 DC mame sex lazdych 48 h, tak hadam sa trafime 😀
@emakiki trafite neboj a inak si mozes objednat ovu testiky u lauritky ....30centov kus len
@sara34valentina ano viem, ale za 30? Tu mi jedna ponukala testy od nej za 40 centov kus, ze neminula 😃 ale tento cyklus uz nebudem objednavat, ked dostnem MS tak urcite do dalsieho mesiaca si objednam...
@emakiki joj kopla som sa prepac za 40centov ...moja chyba 🙂 ja som uz zabudla 🙂
@sara34valentina
@lauritka baby pozrite sa, lauritka, mala si pravdu 😀 obidve ciarky su rovnake... Takze ovulujeeem 😀 nechapem sice ako je to mozne, ale nevadi som rada ze je silna ciarka 😀 len teraz neviem kedy mam sexovat. Mali sme dnes, kedze obden, ale ked hovorite ze ovulka prebehne az na dalsi den, ano viem semacko tam ostane a bude cakat na vajicko, ale nemali by sme pre istotu aj zajtra?
Na tej fotke to neni az tak pekne vidiet, ale su rovnake 👍
@emakiki teraz je len pozitivny ovulka do 2dnoch ♥♥ ja som sa v den poztivneho a treti den ♥
ahojte žienky som tu nova od dnes sa začíname snažit o bábo s manželom jedno už máme má 9 rokov.Mám jednu otázku ked som už po ovulácii na ovulačnom teste bude zase len jedna čiarka?nie som si ista a robila som si prvý ovu.test všetkým veľa šťastia pri skúšaní
ja som sa teraz rozhodla ale dnes už 16 dc tak som už možno po ale buduci mesiac budem skúšať
tak uvidim ja som mavala 28.dnove ale minuly mesiac mi prisla mrcha na 19 den tak uvidíme a ty ako?
@emakiki ja som len 7 DC,zacnem od piatku testovat,kedze mam nepravidelnu menstruaciu,raz 32 inokedy 34 alebo 28 🙂 tak uvidime. Ak do septembra neotehotniem tak moja gyndoska nas zaradi do Iscaru na kompletne vysetrenie. Takze sa musime teraz snazit 😀 mam endometriozu,krcove zily na maternici,otocenu maternicu a po vybrati polypu 🤐 tak asi to nebude take jednoduche uvidime treba dufat,nie zufat 😅
@sara34valentina tak staci dnes a pozajtra?

@emakiki tak to este len pride.. testovala si aj dnes ?