icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

lauritka
17. aug 2015

@emakiki tak to este len pride.. testovala si aj dnes ?

emakiki
17. aug 2015

@lauritka ano, posledna fotka tam je aj dnesny test, ale je velmi slaby

lauritka
17. aug 2015

@emakiki ale hlienu mas kopec ? takeze vodnaty priesvitny ?

emakiki
17. aug 2015

@lauritka no je vodnaty priehladny, ale vela ho nie je, iba viac, skusim si este vecer pozret cipok a hlien mam len tam, von mi ani moc nejde..., ale niekedy mavam aj viac, ale nikdy som to nejako nesledovala, iba som si pozrela aky DC som a bolo to v strede, hlavne pri utierani po zachode som si to vsimala, tento mesiac to take este nebolo...

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki dolezite je ked hned spozorujes hlien tak sa milujte kazdy druhy den ..sa mi zda ze si uz ovulku mala

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina od 12 DC mame sex kazdy druhy den, cize v piatok, vcera a zajtra...a pred tym 5 dni pauza...

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina myslis okolo toho 14 DC? Podla testov, ci kvoli comu si to myslis?

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki hej podla testov...ja som mala vzdy 3dni hlien chut na sex a na 5den bola óvulka 🙂

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina no ono to tak vyzera, ale uvidime este mam dva a ked sa naserem pojdem kupit dalsie 😃 a tiez si myslim, ze ak test ukaze ovulaciu den dva pred nou, tak ten moj co som si robola na 11DC uz nemusel byt pozitivny ale 12 DC bola ovulacia, akurat ked sme mali sex, ale zase cipok a hlien hovoria nieco ine, tak ja uz ozaj neviem comu verit... Kazdopadne od 12 DC mame sex lazdych 48 h, tak hadam sa trafime 😀

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki trafite neboj a inak si mozes objednat ovu testiky u lauritky ....30centov kus len

emakiki
17. aug 2015

@sara34valentina ano viem, ale za 30? Tu mi jedna ponukala testy od nej za 40 centov kus, ze neminula 😃 ale tento cyklus uz nebudem objednavat, ked dostnem MS tak urcite do dalsieho mesiaca si objednam...

lauritka
17. aug 2015

@emakiki ja mam po 0,40 tiez 🙂

emakiki
17. aug 2015

@lauritka no ved od teba za 40, preto som ostala prekvapena... 😃

sara34valentina
17. aug 2015

@emakiki joj kopla som sa prepac za 40centov ...moja chyba 🙂 ja som uz zabudla 🙂

emakiki
18. aug 2015

@sara34valentina
@lauritka baby pozrite sa, lauritka, mala si pravdu 😀 obidve ciarky su rovnake... Takze ovulujeeem 😀 nechapem sice ako je to mozne, ale nevadi som rada ze je silna ciarka 😀 len teraz neviem kedy mam sexovat. Mali sme dnes, kedze obden, ale ked hovorite ze ovulka prebehne az na dalsi den, ano viem semacko tam ostane a bude cakat na vajicko, ale nemali by sme pre istotu aj zajtra?
Na tej fotke to neni az tak pekne vidiet, ale su rovnake 👍

sara34valentina
18. aug 2015

@emakiki teraz je len pozitivny ovulka do 2dnoch ♥♥ ja som sa v den poztivneho a treti den ♥

vlasze
18. aug 2015

ahojte žienky som tu nova od dnes sa začíname snažit o bábo s manželom jedno už máme má 9 rokov.Mám jednu otázku ked som už po ovulácii na ovulačnom teste bude zase len jedna čiarka?nie som si ista a robila som si prvý ovu.test všetkým veľa šťastia pri skúšaní

kniha24
18. aug 2015

@emakiki drzim palce,ja zacinam tiez tento tyzden testovat prvykrat.

lauritka
18. aug 2015

@vlasze počas celého cyklu je prítomný LH hormón.cize druhá sa môže objavovať stále,len v menšej intenzite ako pred ovulkou

emakiki
18. aug 2015

@kniha24 dakujem aj ja tebe... 👍 a ktory si DC? Ja testujem od jedenasteho a dnes je 16 a prva druha ciarka pozitivna 😀 a to som si uz myslela, ze som to prepasla 😃

vlasze
18. aug 2015

ja som sa teraz rozhodla ale dnes už 16 dc tak som už možno po ale buduci mesiac budem skúšať

dejna20
18. aug 2015

@vlasze ake dlhe mas cykly? Nemusis byt po. Ja som mala az 26dc ovu

vlasze
18. aug 2015

tak uvidim ja som mavala 28.dnove ale minuly mesiac mi prisla mrcha na 19 den tak uvidíme a ty ako?

dejna20
18. aug 2015

@vlasze no ja mam slhe cykly, teraz bola 37dc. Teraz mam kramy, zacnem testovat az 15dc skor u mnanema zmysel

kniha24
18. aug 2015

@emakiki ja som len 7 DC,zacnem od piatku testovat,kedze mam nepravidelnu menstruaciu,raz 32 inokedy 34 alebo 28 🙂 tak uvidime. Ak do septembra neotehotniem tak moja gyndoska nas zaradi do Iscaru na kompletne vysetrenie. Takze sa musime teraz snazit 😀 mam endometriozu,krcove zily na maternici,otocenu maternicu a po vybrati polypu 🤐 tak asi to nebude take jednoduche uvidime treba dufat,nie zufat 😅

emakiki
18. aug 2015

@kniha24 ach tak to mi je luto a drzim silno palce nech sa zadari 😃 netreba sa vzdavat skus si pozriet na nete aj nieco o samovysetreni krcka maternice, aky ma byt ked ovulujes a o merani teploty, ked budes presne vediet kedy ovulujes bude to lahsie... Drzim palce

emakiki
18. aug 2015

@lauritka uz mam aj hlienu viac 😃 nevies ako dlho je otvoreny krcok maternice pred ovulaciou?

emakiki
18. aug 2015

@sara34valentina tak staci dnes a pozajtra?

lauritka
18. aug 2015

@emakiki fuh takto presneneviem.. ono aj po ovulke trva trosku kym sa dostane do nefertilnej polohy . dole a zatvori sa

emakiki
18. aug 2015

@lauritka a myslis ze ked je hore, ze je aj otvoreny? Lebo si ho tazko nahmatam a tym padom neviem ci sa uz otvoril, ale je tam taka priehlbina, ale ozaj len na spicku prsta...tak mozno cca 7-8 mm...