Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kniha24 den ? su to tehu testy ci ovulacne?
@kniha24 ak ovulacne co sa mi viac hodi na 10dc tak ovulaciu mas este velmi daleko !!!!
@kniha24 pozri ako to ma silniet ..
ten dolu je pozitivny, ! palicka musi byt rovnako silna dokonca silnejsia ako kontrolna, az vtedy sa pocita, ze je pozitivny, !!!!!!!!!!!! ovulacia potom prebhen do 2dni cize do 48hodin a vajicko zije dlasich 12hodin !
@sara34valentina dakujem za radu 🙂
@sara34valentina ovulacne testy su to.
@kniha24 aky mas dlhy cyklus?
Vsak to je to,raz 32,inokedh 36,34 alebo 28, preto som s testovanim zacala skor,aby som to nepresvihla 🙂
@kniha24 ok takze luterarna faza je 12-14dnova, ked mas 32 dnovy ovulka je 18ty-20ty den
ked mas 36dnovy ovulka je na 24den
ked mas 34dnovy ovulka je na 22den
ked mas na 28den ovulka je na 14-16den
to znamena ze si zacni merat az na 14ty den 🙂 ak cches objednaj si lacne ovu testy spolahlive za 40centov od lauritky na tejto stranke ♥ mne pomohli ♥
@kniha24 ak bude pozitvny ( silnejsia palicka ako kontrolna) tak sa milujte v ten den ( noc) a na treti den 🙂 vela stastia
Dakujem za radu,dufam ze sa to podari 🙂
@sara34valentina noooo,ked najhorsie na tom je ze obaja mame taku pracu ze sa vidime dost malo.
@kniha24 ojeeee tak ked bude pozitivny test tak musite sa stretnut 🙂 aj na druhy den este stihate ,,,,48hodin 🙂 😉 😉 😉 😉 😉
Nooo budeme to musiet nejako poriesit,aj keby sme spat nemali 😀
Ja mam zase otazku, ako dlho je krcok otvoreny pred a po ovulacii? Neviete to nikto?
@lauritka lebo vcera som mala 18 DC, ovulacny test bol pozitivny 16 DC, mali sme posledny krat plodit pocas tychto plodnych dni, ale bohuzial sme sa pohadali a nebolo nic... A ja teraz neviem ci staci ked sme plodili 12, 14 a 16 DC... A ci ma dnes 19 DC vyznam este nieco riesit...lebo vcera som mala krcok uplne makky a pootvoreny a dnes je taky stale... Takze na krcok sa nemam spoliehat?
vie mi tu niekto poradiť s bazálnou teplotou?dakujem
@emakiki tak teoreticky z toho 16teho by nieco prezit mohlo.. kedze ovulka je do 48 hodi.. dnes uz to nema velmi vyznam. a krcku trvy kym sa vrati do povodne polohy.. nie enspoliehaj sa na neho, je to len taky sprievodny znak, ale uplne presne ti napovie len teplota kedy ovulacia prebehla.
@bobulab co potrebujes ?
odporucam na zaciatok prestudovat tento skvely blok, vsetko je tam po lopate vysvetlene.
http://merenibt.xf.cz/index2.html
Daj link
@barborka0 este mu chyba zajtra mozno bude uz pozitivny, a potom ovulacia do 48hodin
@sara34valentina no ale je to zaujimave pretoze v pondelok mam dostat menzes

skus este pockat jeden den a uvidis, drzim palce 🙂