Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@melisssssa nemam tehu testy tak som si skusila urobit ovu test...v pondelok mam dostat menzes
@barborka0 tak potom je mozne ,ze si tehotna 🙂
ahojte.. prosim vas viete mi poradit ked moje testovanie vyzera nasledovne ( vid foto ) .. znamena to ze tento cyklus mam anovulacny ? alebo ako si mam vysvetlit tu rovnaku intenzitu 😨 😕
dakujem za akukolvek radu...
@melisssssa tyzden po menzese som mala dva dni slabe spinenie...tak som si zo zvedavosti urobila tento ovu test. Tak teda uvidime...vraj ovu testy niekedy ukazuju aj tehotenstvo
Ahojte kočenky mám otázku začiname sa snažit o bábo a chcem skusit ovu testiky mavam vsak 19 dnove cykly za posledne tri mesiace tak sa mam testovat už od 4-5 dna?nevadi že budem mat menštruaciu este dakujem za rady
@lauritka vsak 😒 a mne sa zda ze nevyzera to na nic.. a to okolo 29-31.8 by som mala mat ms... 😔
bazalnu som kedysi meravala ale vzdy som nato zabudla ked som vstala z postele tak som mala velmi nepresne vysledky a co je este viac nafigu ja nemam ziadny hlien.. vobec neregistrujem nic... aj ked som skusala akokolvek hladat 🙂 nic take v ziadny den .. jedine vzdy som vedela ked som chodila na folikulometriu... no ale je tazke to sklbit aj s pracou kedze tam sa chodi naozaj casto .. neviem uz ako si pomoct k // 🙄
oki potom budem davat info ako pokračujeme a dakujem
ahojte...chcem sa opytat..ked som zistila pred dvoma dnami ze som tehotna..meskalo mi to týžden, tak kedy mám íst k doktorovi?hned?
od poslednej menstruacie?
to uz by bola...tak 6tyz.
@barborka0 to vazne, tak si potom tehu 🙂 gratulujem
@barborka0 mne ukazalo tiez kukni 🙂
@sara34valentina skusim este dnes ovu a potom urobim tehu test
@barborka0 kolky dc si?
@sara34valentina 30 DC, v pondelok mam dostat menzes, mavam 32-dnove cykly
@barborka0 si tehotnaaaaaa blahozelam
@sara34valentina tyzden po menzese som mala trosku spinenie tak by to aj bolo mozne...no ja neviem 🙂 a nebolo by mozne ze mam teraz ovulaciu?

@barborka0 a preco si robis ovu testy? Nemala si este ovulku??