Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@zuzka56 ano pozitivny dnes aj zajtra tutu mutu ♥
Baby este tyzden a zistim ci sa zadarilo, ale mam take tusenie ze nie... No uvidime
Ahojte, tento mesiac 1x som si robila ovu testy. Kazdy den to pekne stupalo. Myslim, ze v piatok bol pozitivny. Urobila som si ho aj dalsie dni, ale sobotu uz nic neukazal, vobec ziadna ciarka, iba testovacia. Myslela som, ze to postupne bude "odoznievat". Chcem sa opytat, ci to takto funguje...dakujem velmi pekne lebo ma tozmiatlo...
@barborka0
@melisssssa a tehotensky test takyto...
@barborka0 no ovulacny mas pozitivny ale tehu negativny, zaujimave ..mozno ti len blbnu hormony
@liluska7 no tak mas ovulaciu ale ak je dnes podla ovu testu tak ms ma prist neprist az 4.9.drzim palce
@barborka0 drzim palce, ja som pri pvej nemala ziadne priznaky a test som si robila az ked mi MS meskala 6 dni, ale to som uz tusila 😃 a dnes som cca 7 DPO, tak som skusila, ale nic som od toho necakala😃 ale blbo mi je stale... Tak neviem ci si to len nahovaram, ale moznost je 50%tna 😀
Ahojte,dnes 13DC,hlien,brucho boli,priznaky ako pri ovulacii,ale ovulacny test negativny... Kedy to pride? 🙂))
@sara34valentina ale po pregnyle má prísť ovu do 36 hodín ale tak snažilkovali sme sa aj cez víkend.

Dobrý deň. potrebujem poradiť.už týždeň si robím ovulacne testy a stále mi vychádzajú dve čiarky rovnakej silnej farby aj testovacia aj kontrolná.... Používam One Step má s týmito ovulacnymi testami niekto skúsenosti ?Ďakujem za každú odpoveď