icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

mlenna15
22. aug 2015

Dobrý deň. potrebujem poradiť.už týždeň si robím ovulacne testy a stále mi vychádzajú dve čiarky rovnakej silnej farby aj testovacia aj kontrolná.... Používam One Step má s týmito ovulacnymi testami niekto skúsenosti ?Ďakujem za každú odpoveď

sara34valentina
23. aug 2015

@zuzka56 ano pozitivny dnes aj zajtra tutu mutu ♥

emakiki
23. aug 2015

Baby este tyzden a zistim ci sa zadarilo, ale mam take tusenie ze nie... No uvidime

liluska7
23. aug 2015

Čo myslíte? V utorok mi dr pichla pregnyl a v piatok som si spravila ovu test. Dnes ma pobolieva brucho ako na ms ale ms mám dostať až 2.9.

kniha24
23. aug 2015

@emakiki treba dufat,nie zufat,drzim palce 🙂

kava01
23. aug 2015

Ahojte, tento mesiac 1x som si robila ovu testy. Kazdy den to pekne stupalo. Myslim, ze v piatok bol pozitivny. Urobila som si ho aj dalsie dni, ale sobotu uz nic neukazal, vobec ziadna ciarka, iba testovacia. Myslela som, ze to postupne bude "odoznievat". Chcem sa opytat, ci to takto funguje...dakujem velmi pekne lebo ma tozmiatlo...

barborka0
24. aug 2015

ja uz 4. den co skusam testovat mam taketo testy...dnes by mal dorazit menzes

barborka0
24. aug 2015

@barborka0
@melisssssa a tehotensky test takyto...

ajajaj00
24. aug 2015

@liluska7 zevraj pregynl sa drzi v tele 7-14 dni preto sa neodporuca robit skorej test lebo ti moze duchovat..ale mna zaujimalo ze ako to bude u mna a robila som presne po 7 dnoch a ziadny duch cize mne sa vstrebal velmi rychlo

sara34valentina
24. aug 2015

@barborka0 no ovulacny mas pozitivny ale tehu negativny, zaujimave ..mozno ti len blbnu hormony

sara34valentina
24. aug 2015

@liluska7 no tak mas ovulaciu ale ak je dnes podla ovu testu tak ms ma prist neprist az 4.9.drzim palce

emakiki
24. aug 2015

@barborka0 aj ja som dnes skusala ale ako som cakala ani duch 😀
Ale je mi nejak blbě posledne dni, zaludok ano na vode, sem tam pocit na vracanie a podbrusko ma boli stale...

barborka0
24. aug 2015

@emakiki ja prave nemam ziadne priznaky...len trosku tlaky ako pri MS tak stale chodim na wc no MS stale neprisla...som zvedava co z tohoto bude

emakiki
24. aug 2015

@barborka0 drzim palce, ja som pri pvej nemala ziadne priznaky a test som si robila az ked mi MS meskala 6 dni, ale to som uz tusila 😃 a dnes som cca 7 DPO, tak som skusila, ale nic som od toho necakala😃 ale blbo mi je stale... Tak neviem ci si to len nahovaram, ale moznost je 50%tna 😀

lauritka
24. aug 2015

@kava01 tam nemusi byt ziadna postupnost

lauritka
24. aug 2015

@barborka0 a urcite uz ovulka.bola.tento cyklus ?

barborka0
24. aug 2015

@lauritka no to neviem...ale ze by bola ovulka takto neskoro? a je potom mozne aby mi ovulku ukazovali testy 4 dni?

lauritka
24. aug 2015

@barborka0 jak ti ukazuju ? Mas.stale.rovnaku intenzitu?

barborka0
24. aug 2015

@lauritka to su testy od piatku, dnes som nefotila ale aj ten je rovnako silny

lauritka
24. aug 2015

@barborka0 hmm no to je zvlastne a predtym si mala slabsie ano ?? lebo pri takychto testoch uz by mlo vyjst nieco aj na tehu teste, ak by to bolo tehu.. a hlien mas aky ??

kniha24
24. aug 2015

Ahojte,dnes 13DC,hlien,brucho boli,priznaky ako pri ovulacii,ale ovulacny test negativny... Kedy to pride? 🙂))

lauritka
24. aug 2015

@kniha24 tak snad čoskoro 😉

liluska7
24. aug 2015

@ajajaj00 len toto je ovulačný test. Tehotensky spravím až keď mi bude meškať ms.

barborka0
24. aug 2015

@lauritka no ked som si len tak namatkovo spravila tak bola ciarka slabsia...hlien?podla neho som to nikdy nevedela odsledovat

ajajaj00
24. aug 2015

@liluska7 jasne to je najlepsie robit az ked meska a bola si na folikuloske a potom pichli pregnyl?

liluska7
24. aug 2015

@sara34valentina ale po pregnyle má prísť ovu do 36 hodín ale tak snažilkovali sme sa aj cez víkend.

lauritka
24. aug 2015

@barborka0 tak skuste posnazit, ked ich mas take silne.. a nahodou nemas diagnostikovane pco ?

liluska7
24. aug 2015

@ajajaj00 brala som clostylbegit od 5dc a hneď ako som ho dobrala som šla na folikulometriu a v ľavom vajecniku som mala dva dominantné folikuli. Tak mi na ďalší deň dr pichla pregnyl.

ajajaj00
24. aug 2015

@liluska7 aj ja som to tak mala presne 2 velke folikuly pichnuty pregnyl ale minuly mesiac

barborka0
24. aug 2015

@lauritka nie nic take nemam