icon

Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené

manamani1
15. dec 2011

Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?

liluska7
24. aug 2015

@ajajaj00 v januári som tiež brala clostyl potom som mala na pravom vajecniku jeden dominantný folikul tak som dostala pregnyl a zadarilo sa a dokonca dva krát asi mi dorastol ďalší folikul lebo som mala dve len som o obe prišla jedno malo 8tt a druhé 6 tt, pri oboch to bol zadržaný potrat. Ale dr mi vravel že keď to raz vyšlo tak to vyjde aj druhý krát. Tak dúfam ze mal pravdu.

ajajaj00
24. aug 2015

@liluska7 juuj skoda ze sa ti zle skoncilo...jaj bodaj by aj mne sa uz konecne riadne uhniezdilo...takze teraz beries vlastne druhu varku clostylu?

liluska7
24. aug 2015

@ajajaj00 hej už mám za sebou druhú varku clostylu. Držím ti palce nech sa zadary. A ty si už koľko krát brala clostyl?

ajajaj00
24. aug 2015

@liluska7 ja som dobrala druhu varku clostylu zajtra ma caka folikuloska dakujem aj ja tebe silno drzim prsty

lauritka
24. aug 2015

@barborka0 Tak možno máš hold viac hormónu LH.pred a počas oblúky,posnazte

kava01
24. aug 2015

@lauritka dakujem velmi pekne za odpoved...naozaj som myslela, ze po pozitivnom,bude ciarka slabnut, zostala som zaskocena, ze z dna na den uz neukazovala nic...tak dakujem za info

kava01
24. aug 2015

@lauritka prepac a s BT to je ako, ako to funguje?

lauritka
24. aug 2015

@kava01 odporucam precitat si tento blog, mas tam vsetko pekne vysvetlene ohladnie celeho merania BT 🙂
http://merenibt.xf.cz/index2.html

kava01
25. aug 2015

@lauritka si mila, este raz dakujem 🙂

kava01
25. aug 2015

@lauritka este by som sa ta chcela opytat, ak je ovu pozit, teda ciarka je tmava ktore dni sa treba snazitt

lauritka
25. aug 2015

@kava01 pozor,pozitívny ale.znamená, že je ciarka rovnaká ako kontrolná, prípadne ešte tmavsia. V ten deň sa treba začať snažiť a nasledujúce dva dni

kniha24
25. aug 2015

Myslite,se ovulacia uz bola? Alebo ju este mam ocakavat?

barborka0
26. aug 2015

Skusila som aj dnes rano ovulacny...uz dva dni mam spinenie, len na papieri a vlozka je cista

emakiki
26. aug 2015

Dnes aom mala nutkanie, urobit tehu test, ale zvladla som to... 😀 pockam do piatku, hadam uz nieco ukaze ked v nedelu mam mat MS 😃

lauritka
26. aug 2015

@barborka0 ktory den cyklu ?

emakiki
26. aug 2015

@lauritka dnes 25 v piatok 27 😃 cykus mam tak 28-30

emakiki
26. aug 2015

@lauritka jaaaj ty si sa to pytala barborky 😀😀😀 sorry, sak kukam, ze ved som pisala kedy mam mat MS 😃

kava01
26. aug 2015

@lauritka ano, mala som ciarku sfarbenu viac, ako kontrolnu v piatok a v sobotu sa uz nezafarbila, dakujem za info, presne tak sme sa snazili... 🙂

lauritka
26. aug 2015

@emakiki neva:-ň no tak som zvedava ako dopadnes 😉

barborka0
26. aug 2015

@lauritka 34 DC

emakiki
26. aug 2015

@lauritka aj ja a drzim silno palce aj
@barborka0
@kava01
@kniha24
@ajajaj00
@liluska7
vsetko je tak ako ma byt a vsetko ma svoj cas 😃

vlasze
26. aug 2015

Tak zdravím vás kočenky dnes mam 5 dc a zacinam testovat už sa mi tam začina ukazovat slaba druha ciarka tak uvidim ako to bude pokracovat teším sa a držim palčeky každej majte sa večer sa testnem znova opytam sa kedy je to najvhodnejsie asi večer však?myslím to testovanie

zuzka56
26. aug 2015

@vlasze
Spôsob uskutočnenia ovulačného testu závisí od toho, akú formu testu zvolíte. Pri všetkých formách testu sa spravidla odporúča vykonávať test medzi 10.-20. hodinou a približne dve hodiny pred uskutočnením obmedziť prísun tekutín (to však neznamená nepiť vôbec). Na rozdiel od tehotenského testu sa neodporúča testovať z prvého ranného moču

vlasze
26. aug 2015

diky pekný den

liluska7
26. aug 2015

@emakiki ďakujem 😉

barborka0
26. aug 2015

@lauritka skusila som znova tehotensky test

barborka0
26. aug 2015

@emakiki
@lauritka
@sara34valentina dnes mi prisli tehu testy

lauritka
26. aug 2015

@barborka0 hmm ja neviem, nieco sa mi mari, skus z ranneho . som zvedava 🙂

barborka0
26. aug 2015

@lauritka no ved prave,jednu chvilu sa mi zda ze tam nieco je a potom zas nie...skusim este z ranneho a uvidim co z toho bude

sara34valentina
26. aug 2015

@barborka0 ja tam vidim duska kolky den si po ovulke ?