Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kava01 odporucam precitat si tento blog, mas tam vsetko pekne vysvetlene ohladnie celeho merania BT 🙂
http://merenibt.xf.cz/index2.html
Dnes aom mala nutkanie, urobit tehu test, ale zvladla som to... 😀 pockam do piatku, hadam uz nieco ukaze ked v nedelu mam mat MS 😃
Tak zdravím vás kočenky dnes mam 5 dc a zacinam testovat už sa mi tam začina ukazovat slaba druha ciarka tak uvidim ako to bude pokracovat teším sa a držim palčeky každej majte sa večer sa testnem znova opytam sa kedy je to najvhodnejsie asi večer však?myslím to testovanie
@vlasze
Spôsob uskutočnenia ovulačného testu závisí od toho, akú formu testu zvolíte. Pri všetkých formách testu sa spravidla odporúča vykonávať test medzi 10.-20. hodinou a približne dve hodiny pred uskutočnením obmedziť prísun tekutín (to však neznamená nepiť vôbec). Na rozdiel od tehotenského testu sa neodporúča testovať z prvého ranného moču
diky pekný den
@emakiki
@lauritka
@sara34valentina dnes mi prisli tehu testy
@barborka0 ja tam vidim duska kolky den si po ovulke ?

@ajajaj00 v januári som tiež brala clostyl potom som mala na pravom vajecniku jeden dominantný folikul tak som dostala pregnyl a zadarilo sa a dokonca dva krát asi mi dorastol ďalší folikul lebo som mala dve len som o obe prišla jedno malo 8tt a druhé 6 tt, pri oboch to bol zadržaný potrat. Ale dr mi vravel že keď to raz vyšlo tak to vyjde aj druhý krát. Tak dúfam ze mal pravdu.