Ovulačné testy pre skúsené i neskúsené
Zakladám tému tak ako má "Bazálna teplota", nech majú aj "ovu testy"...Ja testujem druhý mesiac, ale stále v nich nemám jasno.Ako vy?
@kniha24 test este nie je podla mna pozitivny...ale vsak nic nestratite, ak sa dnes pomilujete ;)
@kniha24 este vyckaj a urob zajtra aj ked si myslim ze poz bude az na 18dc a ovulacia na 20dc
@lauritka
@sara34valentina baby zajtra 27 DC a 11 DPO, sobota nedela by mala/nemala prist MS... Krcok stale nizko, tvrdy a zatvoreny, hlien husty, mazlavy a biely... Rano si chcem urobit test... Co myslite?
Nevieš odfotografovať? No niekedy príznaky vedia aj oklamať,ale možno zajtra už niečo normálne viditeľné vyskočí
@lauritka no viem ale fakt tam neni nic vidiet, iba ozaj ked sa zadivam a natocim poriadne poobzeram.. Ale skor tam nic nwni ako je... 😢 tak mne uz asi ozaj sibe, este vcera vecer som vracala... A dnes rano som si hmatala krcok a bol makky a potom po velkej znova a uz bol taky ako vecer, tvrdy a vysunuty... To je normalne?
@emakiki ahoj, kolky den po ovulacii si si dnes robila ten test, daj foto pozriem ti to, aj ja som mala ducha uz na 9-10dpo ♥ tiez ho nikto nevidel iba ja 🙂 a na druhy den silna palicka uz viditelna 🙂
@lauritka ahoj lauritka mozem toto povazovat za pozitivne,vopred dakujem.
Myslím,že áno, ale urob ešte jeden večer pre istotu
@lauritka
@sara34valentina baby, stale si myslim, ze nie je co fotit, ale ked inak nedate 😀
ja to ledva vidim, aj to musim natacat, az si pripadam ako sisi 😅
@emakiki no nic tam nevidim ,,,,,, skus zajtra z ranneho mocu
@sara34valentina aj toto bolo z ranneho, dnesneho... Uz mam len jeden test...
@lauritka dakujem urobim 🙂
@sara34valentina dnes som 27 DC a 11 DPO... Som ti zabudla odpovedat

@kniha24 zajtra uz mozno bude pozitiv